Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Radim zvanican posao, pored toga honorarisem za jos jednu platu, ali kad se rasporedi na sve mesece u godini honorar izadje 100e mesecno... Definitivno nemam vremena da uzmem jos nesto da radim osim da crtam za stock sajtove al svaki put kad pokusam nemam inspiraciju pa uzmem da crtam 'nesto svoje...'

Definitivno sebe ne vidim u ovoj drzavi i ovom sistemu, pogotovo se ne vidim kako cekam da mi bude bolje a prozivljavam petu deceniju zivota recimo...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535590#p2535590]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535588#p2535588]haemoglobin napisao:[/url]ja kad od mesecne zarade platim sve racune, stan etc. ostane mi svega 150-200 jura za ceo mesec :protest:
Pffff ti si jos i dobar!
nisam, dok kupim drogu i hranu ostane mi nista :lol:

da ne pricam o deckicu kog izdrzavam :P
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535586#p2535586]IriS napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535567#p2535567]Torry napisao:[/url]

i ne vidim svetlo na kraju tunela
ja sam čekala svetlo i čekala...i ništa...nema ga ni u najavi.
onda sam skupila svoja jaja i spremila se da odem. i još malo pa woooohooo :bye:

i ja cu

samo da vidim gde, sta i kako
Korisnikov avatar
By Anhedonie
meni pocinje da biva fino od web design-a i development-a :kingkong:
Korisnikov avatar
By Denni85
Ne zivim na ivici egzistencije , imam i za pojesti i popiti i kupiti novu garderobu i redovnu otplacujem hipoteku. Neka se i drugi malo potrude, pa ce imati a ne samo da kukaju nad vlastitom sudbinom i tese se na nacin "i drugima je tesko, ne moze se nista uraditi"...uzmite vlastitu sudbinu u svoje ruke, to vam je moj savet!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ to bi bio validan savet da zivis sam na svetu i da ne zivis ni u jednoj drzavi. reci ti to 800000 ljudi koji su bez posla.
Korisnikov avatar
By Srklet
nista iznenađujuće. mi smo jedna od onih generacija koja će nakon desetljeća rasta standarda živjeti lošije nego što su živjeli naši roditelji. hvala im, divnu sam nam ostavštinu priredili.

također, posla doista nema. floskule su tvrditi kako je samo problem u nekakvim lijenim ljudima kojima se eto ne radi, a čekaju ih prilike za zaposlenje.
By barni
...devojcica iz Srbije dobice besplatno srce od devojcice iz Engleske ali bolnica u Bostnu naplacuju ugradju 500.000$

i cemu onda cudjenje da neko negde zivi na rubu egzistencije kad je ovo gore svima apsolutno normalno

da mi neko uradi sajt za prodaju jaja treba da mu platim 500 evra, on to odradi za jedan dan a 50 kokosaka treba da nose 3 meseca svaki dan po jedno jaje da bi ja njemu isplatio tu uslugu!

i ljudima to normalno
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535741#p2535741]barni napisao:[/url]...devojcica iz Srbije dobice besplatno srce od devojcice iz Engleske ali bolnica u Bostnu naplacuju ugradju 500.000$

i cemu onda cudjenje da neko negde zivi na rubu egzistencije kad je ovo gore svima apsolutno normalno

da mi neko uradi sajt za prodaju jaja treba da mu platim 500 evra, on to odradi za jedan dan a 50 kokosaka treba da nose 3 meseca svaki dan po jedno jaje da bi ja njemu isplatio tu uslugu!

i ljudima to normalno
za gajenje jaja ti ne treba skolovanje..skolovanje kosta..dakle, odredjena struka kosta. Idi kopaj negde molim te
Korisnikov avatar
By deran
barni je objasnio kako je objasnio-al je ubo suštinu...(u vezi transplantacije govorim)...
Korisnikov avatar
By deran
prvi potprecenik je na drogama...bez da ćitam ceo tekst...:krezavi:
Korisnikov avatar
By deran
hm,ne znam ni da l smajli odgovara...:shrug:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535811#p2535811]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2535741#p2535741]barni napisao:[/url]...devojcica iz Srbije dobice besplatno srce od devojcice iz Engleske ali bolnica u Bostnu naplacuju ugradju 500.000$

i ljudima to normalno
za gajenje jaja ti ne treba skolovanje..skolovanje kosta..dakle, odredjena struka kosta. Idi kopaj negde molim te
i za gajenje kokosaka i za skolovanje potreban je rad, i za jedno i za drugo potreban je novac.
ja ne podcenjujem ni programera ni kopaca, ukazujem na nesto drugo

bilo bi ti jasno na sta kad bi recimo sutra novac kao sredstvo vrednovanja robe i usluga bio ukinut.
Novac ima i svoje mane.
Korisnikov avatar
By blenta
joj barni..... mimo prokleto ociglednih arugemenata, jebe te cela ekon teorija od postanka sveta.

ono s vrha glave, bez da uopste mislim evo ti nabacano par komada koje jebu odnos cene rada programera i kokoshgojstva

teorija ponude i traznje - baviti se prodajom jaja je lako i svako to moze da radi, baviti se pravljenjem sajtova nije. kada je traznja jaca nego sto ponuda moze kvalitetnim proizvodom da zadovolji cene idu gore.

teorija tehnoloskog procepa - subteorije reakcionarnog procepa i procepa vremena za razvoj kadra - ukratko majmun kupi kokoske, baca im kuruz, kokoske mu legu jaja -nema uloga u znanje, umenje niti srbija kaska za svetom u razvoju strucnjaka za bacanje kuruza kokoskama. sa programerima je obrnuta situacija.

teorija tehnoloskog dualizma - produktivne sposobnosti i prilike u jednom sektoru nisu ogranicene nepostojanjem efektivne traznje vec resursnim i tehnoloskim nedostatkom koja dize traznju u suprotnom sektoru. odnosno kriva produkcije jednog sektora utice negativno na krivu drugog sektora iako nemaju dodirnih tacaka (osim production possibility frontier preko koje su povezane kao) sektori su naravno tradicionalni ruralni i moderni uslovljen uslugama u tehnologiji.

teorija nepristupnosti - objanjava pozitivnu spregu izmedju proizvoda i cene koji nije lako dostupan na lokalnom trzistu (primenjivo i na jaja i na sajt)

teorija vrednosti - paradox vrednosti - teorija korisnosti - objasnjava zbog cega su proizvodi vrednovani na nacin koji jesu. i jaja i sajt se sjajno uklapaju u sablon

teorija monopolisticke prednosti - objasnjava prednosti i vestine koje takmicari koji su sposobni lansirati svoj proizvod globalno (onaj koji pravi sajt) sticu i sposobni su upotrebiti kako bi izvukli ekon rente (extra profit) u poredjenju sa lokalnim indigenous proizvodjacima

teorija kompetitivne prednosti, teorija komparativne prednosti, teorija apsolutne prednosti - objasnjavaju razlike u produktivnosti u odnosu na razlicitu dostupnost resursa - u ovom slucaju resursi su informaticko znanje i kokosi

tenzija daljine - objasnjava da je roba koja se mora preneti pokupiti isporuciti mora biti skuplja u oportunom trosku za kupca zbog truda, novca i vremena utrosenog. ukoliko kupac vidi svoj oportuni trosak zakinuce ga od profita prodavca. jaja se moraju preuzeti da bi se konzumirala, programer ne mora da mrdne sa vc solje od pocetka do kraja

teorija nedostatka kadra - objasnjava da ako jednog kadra ima vise njihov proizvod ce biti manje vrednovan na trzistu bez obzira na ulozeno vreme i trud i kapital.

teorija oportunih troskova - onaj ko se bavi prodavanjem jaja kupi kokoske i pocinje, onaj ko pravi sajtove ide par godina u skolu, rabi svoje vreme, novce, i mozak. on kad pocne mora da naplati oportuni trosak za sve ulozeno. u protivnom niko ne bi nista ucio neg bi svi prodavali jaja.

teorija homogenih proizvoda - diferencijacija proizvoda ima uticaja na cenu. proizvodi koji se cine kao commodiities u savrsenim trzistima uvek imaju cenu koja jedva pokriva troskove izrade. lako je programeru pokazati da je njegov sajt drugaciji od sajta drugog programera. jaje je jaje, mikino ili zikino ;)

mimo toga nabacao bih ti jos par zbog kojih je neprakticno da uopste kupujes sajt za prodavanje jaja, ali i taj ekon analiza trzista konsalting kosta, te bolje da te postedim razmisljanja koliko te kokosijih ili sopstvenih jaja to izadje

jub,
blenta
:lepeza:
Korisnikov avatar
By blenta
btw kontam nikad vise necu profanu ni jednom reci za koji ce mi kobas sva ta teorija :blentavi:

:smeh:
By barni
ti si se uhvatio jaja i kokosaka a ne sutine...zapravo hteo sam navesti najsmesniji primer koji mi prvi pao na pamet...

a mogao sam navesti i dijamante ....gde sve ono sto si ti napisao u tom velikom postu pije vodu ali sve to pije vodu zato sto je to tako vestacki napravljeno.

i jaja bi bila skupa kada bi ja posedovao sve kokoske na svetu pa prodavao jedno jaje na godinu dana

gomila primera ima kako je nastala teorija koju si ovde elaborirao
Korisnikov avatar
By blenta
ja more, sve su te teorije jedna zavera, od svetovnih centara moci bez obzira za krscanske vrednosti

a da si mi rekao da se po vojvodjanskim selima uzgajaju dijamanti a ne jaja
opet bih ti ja sve lepo objasnio :*

ulazim na pijac, svuda cuje se BLENTA;
guram se kroz masu, zene sapucu BLENTA;
prolazim kroz mlecno, cujem odzvanja BLENTA, BLEnta, Blenta ....
tirli tirli ti, tirli tirli ti

:dance:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yhTb6F0Rszc[/youtube]
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!