Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Prema Vašem bogatom iskustvu, navedite 5 najboljih načina da se bude neproduktivan.
Izvolite... :hvala:

PS: tema jest iz područja društva i politike s naglaskom na ekonomiju i administraciju.
Korisnikov avatar
By bern
hmmm... kad ove koji nešto znaju trjeraš da rade poslove koje nesposobnjakovići ne stignu.

loša raspodjela poslova...

its.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Puš-piš-kafa-internet-facebook pauza.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mars hoće da kaže da ljudi nemaju podsticaja da budu bolji ako je plata fiksna, a uvek mogu biti lošiji koliko im to okolnosti dopuštaju, a da ne dobiju otkaz...

Što se tiče mog doprinosa temi, ne mislim na pauzu uopšte, već na pauzu koja se oduži u nedogled!
Korisnikov avatar
By 2kune
Može plaća biti fiksna dokle god postoji napredovanje u hijerarhiji i na bolje radno mjesto koje podrazumjeva i veću ali fiksnu plaću... fiksna plaća je sasvim OK...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Eh da je sve tako jednostavno kao na papiru... nećemo se zavaravati, napredovanje je zatvoreno za mnoge... eventualno do određenog nebitnog nivoa, sa minimalnim povećanjem plate.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Fiksno radno mesto, svejedno... svodi se na isto. Mora li tvoja biti poslednja uvek?!
Korisnikov avatar
By 2kune
dušo, nije u tome stvar... ako su bubrezi prolupali onda se ne liječi jetra... a kao budući sociolog trebao bi znati da su fiksna plaća i fiksno radno mjesto najsvetiji ciljevi sindikalne borbe i spadaju u osnovna ljudska prava (radnička prava)... samo divlji 'kapitalizam' tranzicijskih zemalja nadoknađuje nedostatak meritokracije iživljavanjem nad radnicima... u normalnom kapitalizmu to jednostavno nije produktivno... dakle, problem je u sistemu vrednovanja, u birokraciji, u vodećim strukturama, a nikako ne u fiksnoj plaći... kruške nisu jabuke...
Korisnikov avatar
By *deni*
Te fiksne plate su u Srbiji sinonim za NEzarađene, a isplaćene plate i dokle god ta pojava postoji u tolikoj meri, nema govora o izlasku iz krize.
No, svejedno, ljude ovde i tako ništa više ne potresa, niti može da ih pomeri. Tačno da Palma zaposli žirafu u jagodinskog opštinskoj administraciji, to bi bila tek vest u novinama, niko ne bi krenuo da zbog toga Palmi iščupa te njegove svinjske uši. :piggy:
Učestala i masovna hapšenja funkcionera raznih nivoa po Srbiji također nikog ne potresaju. Svi kažu - '' Neka ih hapse, ako i treba '', a niko da se zapita kako je to uopšte moguće da smo došli do faze da je toliki red zrelih za hapšenje u Srbiji. To je sramota za jednu zemlju, koja se inače rado na sva usta diči vekovnim vrlinama, ponosom, čojstvom i junaštvom njenih žitelja. Od toga nema ništa, jer u toj zemlji živi sve sam realizovan, ili potencijalan hohštapler do hohštaplera, bitanga do bitange. Ološ !
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pod fiksnim ne mislim na zagarantovano radno mesto (što je luksuz danas), već na prepreke za napredovanje naviše! Da umem da crtam, nacrtao bih ti... ne zajebavaj me za svaku reč.
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni nije jasno kakve skokove vi smatrate napredovanjem u službi.
Da li sa mesta mlađeg referenta na mesto višeg samostalnog referenta, što je bio životni san zlosrećnog Mite Pantića ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!