Ja već duže vreme pratim tu stranicu, posmatram samo šta se objavljuje i ne komentarišem mnogo, mrzi me. Međutim, postoje ta dvojica, koji su glavni na stranici a i inače, Marko i Predrag, koji su relativno agresivni u diskusijama i vrlo lako potežu za banovanjem i odstranjivanjem ljudi samo zato što se ne slažu sa njima, ali oni su kreirali tu stranicu, zauzimaju visoke pozicije u udruženju građana Ateisti Srbije, tako da kome se sviđa sviđa mu se, a kome se ne sviđa, nije primoran da bude član. Mada, činjenica je da ima i dosta trolova sa pouka i drugih verskih sajtova koji samo baljzgaju ponešto i pravi je sevap odstraniti ih da se izbegne moždani udar tom količinom gluposti.
A što se tiče udruživanja ateista, to nije ništa loše, po meni sasvim logična stvar, jer neverovanje u boga(tj. bogove) je samo po sebi dovoljna stvar da bi bila dovoljna za okupljanje istomišljenika.
Inače, solidan broj rasprava na fejsbuk strani se vodi baš oko umerenih ateista i antiteista, gde izgleda da su admini u ovoj drugoj grupi. Umereni ateisti ne veruju u boga ali se zalažu za poštovanje religije, protive se ismevanju crkve i crkvenih velikodostojnika, Biblije i drugih verskih spisa, već su više za neku civilizovanu raspravu i sučeljavanje argumenata, za razliku od antiteista koji gaje prezir prema crkvi i njenim verovanjima, i nije im nikakav problem da prave kojekakve "bogohulne" karikature i ostale stvarčice, npr: (
http://vimeo.com/12836360" target="_blank). Pa sad kad neko njih krene da kritikuje kako preteruju, onda taj neko bude šutnut sa facebook strane