Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
(VIDEO) Pogledajte kako Severna Koreja zamišlja napad na Vašington!!

Nove provokacije ponovo stižu iz Severne Koreje, pa je juče na Jutjubu objavljen video koji prikazuje kako bi izgledao napad na zgrade američke Vlade u Vašingtonu, uključujući Belu kuću.

Snimak, koji traje nekoliko minuta, objavljen je na Jutjub kanalu severnokorejske Vlade. Na početku se može videti niz fotografija oružja, vojske, raketa i vojnih vežbi.

Pred sam kraj snimka Severna Koreja cilja na Belu kuću, nakon čega sledi simulirana pucnjava i eksplozija. Objavljivanje ovog videa još jedna je provokacija Severne Koreje, koja dolazi baš u trenutku napetih dešavanja na Korejskom poluostrvu, nakon što je UN nametnule nove sankcije Pjongjangu zbog nuklearkog testiranja.Severna Koreja, otkako su joj nametnute nove sankcije, svakodnevno preti odmazdom i napadima ne samo na Južnu Koreju, već i na Japan i SAD.

Pogledajte kako Severna Koreja zamišlja napad na Vašington!!

Korisnikov avatar
By antibiotic
znaci, ne moras nista da razumes sta kaze... sve je jasno... i poznato.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Muka mi je više od toga malo hoću-malo neću... ako će da bude kraj sveta putem nuklearnog rata, neka svrše već jednom s tim!
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma jebem im mamicu ja malo onu kosooku.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
morace ameri da ih sravne sa zemljom, nema druge. samo ne znam jel ima ta koreja neke resurse..?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Žao mi je tog naroda.
Desetine, ako ne i stotine hiljada u konc logorima, mozak ispiran od najranijeg doba, beda i nemaština, glad, strah, kompletna izolacija

Mislim da bi se Ameri osevapili kad bi im pobili to degenerisano rukovodstvo, ali nemaju neki specijalan interes to da urade, a znaju da je cela ta severnokorejska žvaka samo propaganda i da oni ne bi smeli ni da mrdnu. Sve je samo show...
Korisnikov avatar
By Pipin
Malo previše oni imaju oružja da bi im to bio samo show.
Manijaci. Zbrisaće ih Ameri sa apetitom. Mada, s obzirom na okruženje u kojem se nalaze, neće sami Ameri ni imati mnogo posla. Južna Koreja i Japan ionako imaju veliki interes da se reše tog neprestanog zveckanja oružjem.

A klip im je malo žešći, na Beloj kući će izgleda gađati tavan. :lood:
Korisnikov avatar
By 2kune
koliko sam shvatio vizualni jezik spota, odlučili su sa topovima od 150mm dometa 24km i VBR-ovima dometa 22km gađati Bijelu kuću... što se uopće i može reći na to? :neznam:
Korisnikov avatar
By 2kune
da, ali samo ako su glave domaćih funkcionera u pitanju...
Korisnikov avatar
By 2kune
no pa to su već napravili u tom spotu... šta se buniš... :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!