Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Ministarstvo poljoprivrede: mleko je bezbedno link

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu: buđavo je link

Ko govori istinu: moze bit a i ne mora link

U međjuvremenu: Iz BiH je došla vest da je mleko kontaminirano aflatoksinom, koje je otkriveno još prilikom granične kontrole, došlo i iz Srbije.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vreme je izgleda da svi zapatimo po jednu kravicu, ili kozicu i da mleko muzemo lično. :krava:
Korisnikov avatar
By spliff
i da tu kravu (ili kozu) ne hranimo kukuruzom
Korisnikov avatar
By Mars
Da, i kukuruz je zatrovan (mada mislim da ga krave i koze ne jedu, samo svinje)

OT strasno je to, da. Kupiš mleko i misliš se šta to radiš sebi...

EDIT: ministar je idiot.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
mislim da nece povuci iz prodaje ovo mleko, a cak i ako to urade osaje nekoliko pitanja:

a kukuruzno brasno od istog tog kukuruza?
a telad od tih krava, hranjena istim tim mlekom?
a mlecni proizvodi od tog mleka?
Korisnikov avatar
By Mars
Eno nekih vickastih predloga da se koristi za kupanje, kao "tehničko mleko".
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sve kleopatra do kleopatre

a kukuruzno brasno onda verovatno kao face & body scrub, je li?
Korisnikov avatar
By TauCeti
A nigde ništa ne piše za moje mleko bez laktoze :S Ipak, Imlek se kanda bolje drži od nekih drugih proizvođača...
U svakom slučaju se nadam da će to da prođe dok se vratim u Srbiju :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako ne želiš da umreš od bilo čega potencijalno štetnog po zdravlje, a ti lepo nemoj disati, piti vodu, jesti bilo šta, jebati se... ukratko, nemoj živeti! To opet ne menja činjenicu da ćeš umreti pre ili kasnije, na ovaj ili onaj način, iz ovog ili onog razloga.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2513935#p2513935]Dirrty napisao:[/url]Ako ne želiš da umreš od bilo čega potencijalno štetnog po zdravlje, a ti lepo nemoj disati, piti vodu, jesti bilo šta, jebati se... ukratko, nemoj živeti! To opet ne menja činjenicu da ćeš umreti pre ili kasnije, na ovaj ili onaj način, iz ovog ili onog razloga.
Obicno osobe koje ovako rezonuju kad dobiju papir na kome pise Carcinoma ili tako nesto su najvece picke pa onda kupuju vodu osvecenu rukom patrijarha Pavla na pun mesec jubilarne 10. godine od ustolicenja i blendiraju brokoli pa se mazu i gde treba i gde se nikad mazali nisu.
Korisnikov avatar
By 2kune
Jedino što možete napraviti za sebe povodom ove problematike je uopće ne misliti na to i praviti se da vas se to uopće ne tiče. Svako drugo ponašanje dovodi do ludare. Jedite i pijte i veselite se koliko vam je dano i ne mislite na ono što je muka duhu. Ionako je to sve taština nad taštinama... :deda:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Bokte.

Nasla neki spisak sa proizvodjacima i serijama mleka koje su zarazene.
And I don't really care, mada pijem cesto mleko.
Ono kao, verovatno je ovo jos jedan od nacina gde ce da obrnu neki novac, ili da ga operu, kako god.
Korisnikov avatar
By Markiza
Dzaba ja Galateji trubim na usi zilion puta dnevno da ne pije kafu sa mlekom-ona uvek dodje sa jos vecom kolicinom mleka i jos vise pije kafe. :roll:
Korisnikov avatar
By arisen
Meni je ovo sa mlekom nekako whatever. Mislim kao da se Srbi mnogo zdravo hrane. Paštete, mesni narezci, salame, mlečni proizvodi, leba u ogromnim količinama... Nije ni čudo što toliko ljudi oboleva od raka.
Korisnikov avatar
By smaug
''Kako je objasnio (Ministar Knezevic) na konferenciji za novinare, Vlada Srbije je donela danas odluku da vrati stare propise tako da će od sada dozvoljena količina aflatoskina u mleku biti 0,5, a ne 0,05 mikrograma po kilogramu.''

Buhahahahahahahahahaha.
Hahahahahahahahahahaha.

Aj sad vlada da 'prilagodi' i druge stvari i merne jedinice pa da ludilo bude kompletno.

Na primer da broj 100 od danas bude broj 1 pa da Srbija nije ucinila genocid u Srebrenici.

Ili da 1 postane 1000 pa da plate u Srbiji sigurno budu najvece u regionu.

Kako se ovoga niko na svetu ranije nije setio.

Oh, hold on.
Korisnikov avatar
By zozefin st
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512559#p2512559]*deni* napisao:[/url]Vreme je izgleda da svi zapatimo po jednu kravicu, ili kozicu i da mleko muzemo lično. :krava:
ja razmisljam o ovome vec neko vreme... do pre nekoliko godina je bilo uobicajeno u mom selu da kupujemo domace mleko , i da ljudi sami prave sir kod kuce...
ali na zalost to vise nije praksa, jer se ne isplati ljudima da drze krave...
skupa je hrana za kravu...
Korisnikov avatar
By TauCeti
Pa oni to da dokažu da je "buđavo mleko" relativan pojam. Mada je to dozvoljena doza u USA. Jes' da oni nisu svetao primer zdrave ishrane, ali opet ne vidim da svi pomreše od alfatoksina.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
gledala sam malopre nekog iz sns kod Kovačevićke. kakav slučaj od čoveka.
Korisnikov avatar
By Herald
Pristizu rezultati iz Holandije.

Dejan Krnjaić, državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, ocenjuje za Blic da nema razloga za brigu jer nijedan uzorak ne prelazi granicu koja je predviđena novim pravilnikom od 0,5 mikrograma aflatoksina po kilogramu.

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
nda...

i onda Vučić izađe i kaže kako neće da dozvoli povećanje dozvoljene bla bla...i postane omiljeniji srbin od đokovića
Korisnikov avatar
By Herald
MInistar Knežević je najavio da će u narednih nekoliko dan biti vraćen standard za prisustvo aflatoksina u mleku na 0,05 mikrograma po kilogramu.

:smeh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2514728#p2514728]zozefin st napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512559#p2512559]*deni* napisao:[/url]Vreme je izgleda da svi zapatimo po jednu kravicu, ili kozicu i da mleko muzemo lično. :krava:
ja razmisljam o ovome vec neko vreme... do pre nekoliko godina je bilo uobicajeno u mom selu da kupujemo domace mleko , i da ljudi sami prave sir kod kuce...
ali na zalost to vise nije praksa, jer se ne isplati ljudima da drze krave...
skupa je hrana za kravu...
pa, otprilike ovo
crnjak je sta je uradjeno
jbt ne mozes ni na selu da zivis, drzava nema strategiju ni za to, a tebi je za samoodrzivu stvar potrebno tri ludacke seljacke godine.
i opet, crnjak je sta je uradjeno. imas jebeni zatrovan kukuruz. :kolo: :vegi: :rock:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!