Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

"SRBIJA će morati priznati Kosovo prije nego uđe u Europsku uniju", izjavio je Hannes Swoboda, specijalni izvjestitelj Europskog parlamenta za zapadni Balkan.

"Priznanje Kosova se mora dogoditi. Ono nije uvjet u postupku pristupanja Srbije Uniji. No, prije nego Srbija postane članica EU, svakako će morati priznati Kosovo", kaže Swoboda, a prenosi agencija Beta.

Swoboda je pozvao na dijalog između Beograda i Prištine, te poručio da bi "za samu Srbiju bilo dobro da prihvati činjenice".

"Srbija bi početkom iduće godine mogla dobiti datum početka pregovora s EU, ali prije toga mora umiriti radikalne struje. Nedavna odluka o zabrani održavanja Parade ponosa pokazuje da nova vlada Srbije nije privržena europskim vrijednostima", kaže Swoboda.

index.hr

Fino je rekao Kacin da će zabrana Pridea izazvati reakcije.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Kako to misli da priznavanje "nije uvjet, ali ce svakako morati priznati"?

:up: za uslov oko odrzavanja parade ponosa, ali mi on ipak deluje kao mentol, jer to nisu (samo) "evropske vrednosti", vec civilizacijske.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
,,umiriti radikalne struje''

sta, kao, da izgradimo hidrocentralu?

Srbija bi morala da prizna Kosovo zbog sebe i zbog kolektivne svesti koju gradi kao Skadar na Bojani.
U ovoj 2012 godini u kojoj su neke clanice razmisljalje o raspisivanju referenduma o izlasku iz evrozone mi govorimo o uslovima ulaska Srbije u istu ali 2025 godine.

presmesno i sve mi se cini da srpski politicari polako to uvidjaju

Sve se nadam da ni jedna vlast u Srbiji nece posustati sa nepriznavanjem Kosova, i da ce jos vise zahtevati da se sudi Kosovskim politicarima za ratne zlocine protiv Srba.

Slicno je bilo i sa Hrvatskom ali potrebno je vreme da bi se general, predsednik, politicar mogao nazvati zapravo zlocincem i citav jedan proces stvaranje nekakve demokratske drzave navao etnicko ciscenje i zlocin.

Dugorocno gledano to sve menja.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mislio sam na trenutak da nešto ima veze sa Šešeljom i da ga zajebavate. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!