Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Vreme je da se njima uskrati gostoprimstvo, da im dozvoljen boravak u Srbiji bude kao i svima, do tri meseca i da im školovanje ne finansira država Srbija.

A nisam nacionalista.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ne, crnogorci zapravo pokazuju da su pravi srbi, jer niko ne može srbe da mrzi više od njih samih... nešto poput autohomofobnih pedera.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne. Neograničen im je boravak.
pa nije takav jer je crna gora zaprijetila atomskom bombom srbiji, nego jer se srbija i dalje drži politike po kojoj su crnogorci zapravo srbi, te im stoga i omogućava neograničen boravak itd. a kad već srbija omogućava, crnogorci to naravno koriste.
Korisnikov avatar
By bern
pa dobro, srbija mora brinuti za svoju nacionalnu manjinu. to što je srbija nepraktična po svim pitanjima, to je već drugi problem.

of course, većini ultracrnogoraca neće smetati da se izjasne kao srbi da dobiju šta žele.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418041#p2418041]bern napisao:[/url]pa dobro, srbija mora brinuti za svoju nacionalnu manjinu.
baš tako! srbija je puna nacionalnih manjina pa nek brine o njima, a crna gora će brinuti o srpskoj nacionalnoj manjini u crnoj gori. :D
srbija je zadnjih dvadeset godina toliko brinula o srbima izvan srbije da je samu sebe devastirala, a nije baš ni njima nešto pomogla. :drama:

uostalom, ovo nije topic o srbiji nego o crnoj gori. tone li taj brabonjak planete zemlje u croatian-style agresivno-seljački nacionalizam? :kkk:
Korisnikov avatar
By bern
mislim da ne. uglavnom su to "izolovani incidenti". mada, nikad se ne zna.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bih ukidao Crnogorcima privilegije, jer dovoljno je bedan život onome kome je Srbija obećana zemlja.

Greota je bacati novce na CG, kada su Grčka i Hrvatska podjednako (ne)priuštive.
Korisnikov avatar
By bern
ay :lol:

crnogorci se neće pogubiti. kad nisu u ovim brdima, neće ni drugdje.

a ovi "biseri" od ljudi... ima ih svugdje. samo nek su zdravo.
Korisnikov avatar
By svejedno
jbt, balkanska plemena.

zlo.

..

kapiram da jeste 'izolovan incident' ali mi je jasno da 'izolovani incidenti' nastaju u odredjenoj ...atmosferi, jel.

pojma nemam. ceo svet ludi nacisto ove godine a mi smo ovde na balkanu uvek malo ludji od sveta.

..

uopste, inace, nisam upucen u to sta srbija radi crnoj gori, sem u vezi sa crkvom, i koliko su 'opravdani' ovakvi izlivi ludila.

ali ceo svet mirise na debelo sranje, inace. a pre velikih ratova i sl skoro po pravilu je bila ekonomska katastrofa.

zanimljiva vremena.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
naravno da ne opravdavam ovaj incident, ali neki od komentara iznad su gori nego ovaj postupak.

ovim velikim srbima (i jednom isfrustriranom brabonjku od hrvata) kojima su crnogorci trn u oku, bilo da se nalaze u Beogradu ili u selu Njegusi koje nikad nije ni prihvatalo civilizaciju i njene tokove - mozete da istupite zube sa tom pricom o tome koliko smo mi ovakvi i onakvi. Ali cinjenica je da nam je uvijek bilo, i uvijek ce nam biti bolje od vas i vasih raspalih gsp autobusa u kojima se guzvate dok mi crnogorci jurcamo mercedesima po VASEM gradu.

hurts?
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418222#p2418222]CokoladnaBananica napisao:[/url]Ali cinjenica je da nam je uvijek bilo, i uvijek ce nam biti bolje od vas i vasih raspalih gsp autobusa u kojima se guzvate dok mi crnogorci jurcamo mercedesima po VASEM gradu.
:lol:

vidim spadaš u onaj 1% crnogoraca za koje ovako nešto važi. zapravo, ne važi, ali u cg uvijek nam je velik (ponos. tuđi naročito).

šteta što se 99% vozi neispravnim busevima i vozovima, i to ne od slavije do ade, već od pizde materine do pizde materine, najopasnijim cestama u evropi :sweet:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
~ljUb0m0rn3 dUsx3 m0gU d4 n4m p00sx333!~ mWa <3

m0zXd4 j3 on t3b3 kr3snU0 al1 tjU j4 nJ3mu w3cx3r4s d4 d4m u g00zU!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418062#p2418062]Popeye napisao:[/url]tako je i počelo u hrvatskoj.
Nije.
Počelo je kolektivnim optužbama i generalizacijama, baš poput ove iz tvog naslova.
Nisu u pitanju Crnogorci, nego Miljan Kadija. Zato se ovo i desilo kod njega, a ne svuda gde god Crnogoraca ima. Ovo je ionako rezultat međucrnogorske unutrašnje politike, a ne međunacionalnih odnosa. Ne sporim da atmosfera koja se stvara takvim prepucavanjima između crnogorskih stranaka pred ove izbore sada može nekim ludacima i dati ohrabrenje, ali to svakako nije opšta slika odnosa između ta dva naroda. Uostalom, svi znamo kako je to kada se neki Balkanci spremaju na izbore.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!