Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Beograd -- Kontrolor GSP-a izboden je nožem, dok je pokušavao da napiše kaznu putniku koji nije imao kartu u autobusu broj 47, u Rakovici, u Borskoj ulici.

Putnik osim noža imao i kanticu sa benzinom.

Napad se dogodio nešto posle 15 časova, a povređeni nije u životnoj opasnosti.

“Povređeni je prvu pomoć dobio u Domu zdravlja Miljakovac, pa je prebačen kod nas” izjavio je za Beogradsku hroniku Miroslav Vidanović sa VMA.

“Konstatovana je ubodna izlazna rana leve nadlaktice, bez poremećaja funkcije. Pacijent je zbrinut i pušten na kućni oporavak”.

Slavica Stevanović, iz GSP, objasnila je kako se sve odigralo.

Kontrolori su uobičajeno proveravali da li putnici imaju karte, i jedan od putnika na liniji 47, gospodin stariji od 50 godina nije imao kartu, ali je imao kanticu benzina.

Kontrolor ga je zamolio da siđe, na šta je putnik počeo da ga vređa,ali je pristao da izađe iz autobusa.

U međuvremenu je na stanici drugi kontrolor počeo da piše kaznu drugom putniku koji nije imao kartu.

“Onaj prvi gospodin se vratio dok su dvojica kontrolora stajala na stanici. Sada nije imao kanticu sa benzinom, ali jeste nož kojim je napao kontrolora” , rekla je Stevanović za RTS.

Niko u GSP prema njenim rečima još nije od policije dobio informaciju ni o mladićima koji su juče pretukli vozača GSP.

Policija ispituje ovaj slučaj. Prema pisanju medija, napadač je starosti oko 50 godina
Јбг, каквих дебила има, па то је невероватно.
Па, то само вреди обесити и ништа друго! Ма, само склонити из друштва, како-тако. Нек' копа канале, окопава њиве, помаже малинарима... Посла које нико неће да ради, бар, увек има...
By Ulix
speedygonsales napisao:Јбг, каквих дебила има, па то је невероватно.
Па, то само вреди обесити и ништа друго! Ма, само склонити из друштва, како-тако. Нек' копа канале, окопава њиве, помаже малинарима... Посла које нико неће да ради, бар, увек има...
Kriv je kontrolor jer nije nosio dezodorans sa sobom! :drama:
Ulix napisao:
Не, у овом случају није крив. Не видим потребу за баналисањем ствари...
Човек је радио свој посао, у сред бела дана и притом није носио сукњу или нешто слично!
By Ulix
speedygonsales napisao:
Ulix napisao:
Човек је радио свој посао, у сред бела дана и притом није носио сукњу или нешто слично!
Mislim da je kontrolor GSP-a morao znati gde živi i ako već ima hrabrosti/ludosti da nosi tu upadljivu uniformu van svoja četiri zida, morao je nositi makar dezodorans kako bi se odbranio od napadača sa nožem.

:awesome:
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam navikla na ovakvog Ulixa sa sve :awesome:

:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jeb'o ga otac, stvarno se iskazuje potreba da se u skupštinsku proceduru stavi predlog zakona, ili dekreta kojima bi se strogo regulisali uslovi pod kojima građani mogu da drže u svom posedu noževe i druge predmete kojima se drugom mogu naneti povrede.
Pa da građanima bude zabranjeno, osim pod posebnim uslovima, da nose noževe van kuće.
By sncbgd
Ulix napisao:
speedygonsales napisao:
Ulix napisao: Kriv je kontrolor jer nije nosio dezodorans sa sobom! :drama:
Mislim da je kontrolor GSP-a morao znati gde živi i ako već ima hrabrosti/ludosti da nosi tu upadljivu uniformu van svoja četiri zida, morao je nositi makar dezodorans kako bi se odbranio od napadača sa nožem. :awesome:
kontrolor GSP-a није носио сукњу или нешто слично! :shocked:

ont :odlicno:
Korisnikov avatar
By Hys.
*deni* napisao:Jeb'o ga otac, stvarno se iskazuje potreba da se u skupštinsku proceduru stavi predlog zakona, ili dekreta kojima bi se strogo regulisali uslovi pod kojima građani mogu da drže u svom posedu noževe i druge predmete kojima se drugom mogu naneti povrede.
Pa da građanima bude zabranjeno, osim pod posebnim uslovima, da nose noževe van kuće.

Ja sam mislila da takva regulativa vec postoji?
Постоји, мислим да је предмет кривичног закона.
Једно време је било дозвољено носити нож оштрице до 3cm а сада, навнодно, до 6 мада је то непроверена информација.
Изузетак су одређене професије и рекреације (лов и риболов).
Korisnikov avatar
By Mars
Pravda za kanticu.

Mogo i sve da ih zapali tamo.

Kolko se ja sećam - to je još teži prekršaj, kad ne uradiš u afektu nego...odeš, ostaviš kanticu...nabaviš nož, vratiš se...

Inače mi ti ljudi ni do sada nisu bili jasni,što kad ih uhvate bez karte a oni krenu sa: "A ODAKLE MI PARE?!?" Stvarno mučno. A ovo sa potezanjem noža..tek to ne bih mogao da shvatim.

Ko zna koje su to psihoze i okidači po glavi.

Al vidim da je jedan lep, dzepni nož a must aksesoar za sezonu jesen/zima u Srbiji 2011...
Korisnikov avatar
By blenta
meni su najbolji oni
necu da platim kartu jer je gsp sranje a busevi su krs
ali ocu da iste koristim i da se u njima vozim :wow:
By Хуанита
blenta napisao:meni su najbolji oni
Ta logika i mene čudi. Plus, što se žale na oronule autobuse, a neće da daju ni dinara za karte, od čega bi se ti autobusi i održavali.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ma, kontrolor je kriv, provocirao je narod zato sto nije imao onaj zuti/zeleni prsluk. :awesome:
[/sarcasm, treba li da naglasim?]
Korisnikov avatar
By Mars
Tu nije samo jedna logika za čuđenje, kao što to često biva kod nas.

Za čuđenje je i što se GSP svesno odriče dela profita i zadovoljava da naplaćuje karte od (lupam) 30% prevezenih putnika.

Ali (opet: kao što svi znamo) nekima to sve odgovara baš tako kako je.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Već nekoliko nedelja kontrolori ne nose nikakve prsluke niti posebne uniforme... to je zbog uvođenja novog sistema, da bi lakše navatali što više ljudi bez karte do tada.
Korisnikov avatar
By Misfit
^ da li to znači da će šverc biti lakši posle uvođenja novog sistema?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čuo sam jednom prilikom nekoliko zaposlenih iz GSP-a u prevozu, kako pričaju da se ukida njihova kontrola kada se pređe na novi sistem.
Ali kako taj sistem ne podrazumeva ulazak samo na prednja vrata jer su ti aparati postavljeni na svim vratima, znači vozač neće moći da nadgleda sve koji uđu, tako da ja mislim da će kontrolu vršiti možda komunalna policija? Viđao sam ih već par puta da ulaze sa kontrolorima.
Videćemo već za koji mesec... ko zna kako će to izgledati.
Korisnikov avatar
By blenta
pa video si
jednog eto izbose pre koji dan ...
By Ulix
Хуанита napisao:
blenta napisao:meni su najbolji oni
Ta logika i mene čudi. Plus, što se žale na oronule autobuse, a neće da daju ni dinara za karte, od čega bi se ti autobusi i održavali.
Da... fascinantna sorta ljudi. Uvek nekako ustunknem u čuđenju pred glupošću njihovih argumenata. :wow:
By sncbgd
Хуанита napisao:
blenta napisao: meni su najbolji oni
:odlicno:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Meni se neplaćanje karte uvek činilo kao krađa - ono koristiš uslugu/proizvod, a ne plaćaš. Tragično se nelagododno i krivo osećam kada ili zaboravim da kupim markicu pre prvog (mada se to nije desilo goooodinama) ili zaboravim da se otkucam u onim danima u novembru kada se menja povlastica, pa sam prinuđena da se vrnem na kartice.
Mnogo me iritira kada vidim da se neko svađa kada ga uhvate bez karte. Aman, bre, probao se i nije usplo - priznaj krivicu i nastavi, a ne ceo jbni autobus da zadržavaš jer si ti rešio... ma ne znam ni sama šta je ispod plavog šeširića u tom konkretnom slučaju. Ništa pametno, ja b'rekla.
[/petpeeve]

Sry, svete forumaški.
By Hans
GSP Beograd je školski primer odomaćenog licemerja u Srba.

I tu ne bih više ništa komentarisao, osim da mi je krivo zbog napada na kontrolora.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!