Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

moj predlog se sastoji u tome da ministarstvo unutrasnjih poslova popise clanove sindikata i uceni ih na sledeci nacin
ako odbiju poslusnost (recimo da ucestvuju u odbrani sledece gej parade), da se momentalno mobiliziraju i posalju na kosovo.

borba protiv huligana je mnogo manje rizicna od borbe protiv kfora i kps-a. ako odbiju i to, to znaci da su pickice i da ih treba otpustiti. ako pristanu, to znaci da nisu zeleli da brane gej paradu iz ideoloskih a ne bezbednosnih razloga :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Predlog ti je ili da obezbedjuju Pride ili da idu na Kosovo?

Zar policija ne bi trebalo da obezbedjuje i jedno i drugo? Ono prvo je okupljanje gradjana ove zemlje, ono drugo je srce te iste zemlje, zar ne?
Korisnikov avatar
By antonio
4NY K3Y napisao:Predlog ti je ili da obezbedjuju Pride ili da idu na Kosovo?
da
Zar policija ne bi trebalo da obezbedjuje i jedno i drugo? Ono prvo je okupljanje gradjana ove zemlje, ono drugo je srce te iste zemlje, zar ne?
nema dovoljno ljudstva za jedno i drugo.

da sam tadic/dacic, ja bih te pandure i huligane poslao na kosovo.

sto se tice huligana, svakog ko je stariji od 16 godina uputio bih na tromesecnu obuku, dao im automate i poslao na kosovo. ako izginu, super je - resili smo se gamadi
ako pobede, odlicno - kosovo je u srbiji
Korisnikov avatar
By antonio
Heavy Metal Lover napisao:koji je kurac sa ovim pederima nacistima?
nauci sta je nacizam pa se javi
@antonio: nemam posebne argumente; da je sve sto ti napises glupost dodje vise kao aksiom.

al nevazno... zamolio bih te da ne kontaminiras bas sada forum tim pizdarijama. ljudi su s pravom ogorceni zbog zabrane prajda. i ja se osjecam pomalo tuzno zbog toga, iako me se stvar osobno i ne tice toliko. ali mi je strasno zao sto vidim da neke kul ljude, s kojima caskam ili se svadjam na ovom forumu, njihova drzava sustavno izdaje i unistava.

pa bih te eto zamolio da ne prisjedas na muku. onako, ustaski, od srca bih te zamolio. :)
Korisnikov avatar
By Stripi
moj prijedlog je da ti više ne daješ prijedloge.
Čak dapače, moj prijedlog da ti ništa ne.
antonio napisao: moj predlog se sastoji u tome da ministarstvo unutrasnjih poslova popise clanove sindikata i uceni ih na sledeci nacin
ako odbiju poslusnost (recimo da ucestvuju u odbrani sledece gej parade), da se momentalno mobiliziraju i posalju na kosovo.

borba protiv huligana je mnogo manje rizicna od borbe protiv kfora i kps-a. ako odbiju i to, to znaci da su pickice i da ih treba otpustiti. ako pristanu, to znaci da nisu zeleli da brane gej paradu iz ideoloskih a ne bezbednosnih razloga :)
problem je shto su vodje mup-a josh vece pichkice i od samih policajaca koji sigurno jesu pichkice. izdici cu se iznad forumashkih povrshnih zajedljivosti i banalnosti pa cu reci da bi ostvarenje ovog predloga sigurno bilo zapravo dobar lakmus papir da se rashchisti shta je shta, ali stvar je u tom shto riba smrdi od vrha ne samo od repa.
Torry napisao:
Popeye napisao: pa bih te eto zamolio da ne prisjedas na muku. onako, ustaski, od srca bih te zamolio. :)

sladak si
Sto je najinteresantnije, jeste.

ont:
Stripi napisao:moj prijedlog je da ti više ne daješ prijedloge.
Čak dapače, moj prijedlog da ti ništa ne.
Potpisujem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!