Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Jeste li za pripojenje RS Srbiji kada bi to bilo moguće?

Da
6
38%
Ne
6
38%
ja sam vegan/ka :-)
4
25%
Korisnikov avatar
By 2kune
eto, u bliskoj budućnosti raspade se BiH i RS je napokon slobodna da se pripoji Srbiji... :srbin:
i sad, jelte, ide referendum... uzmi ili ostavi... kako bi ste vi zaokružili? :trep:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ne znam sto glasah 'da', kad mislim da bi se desilo dosta sranja u tom slucaju, mozda cak i kakav rat ili stavec; to jest da bi nam to donelo vise problema nego boljitaka.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kad se raspadne, pričaćemo o tome.
Korisnikov avatar
By Mars
Ako bi to dovelo do promene Ustava i mogucnosti da se Boric Tadic ponovo (i to dva puta) kandiduje za predsednika, onda kategoricno - DA!

A Dodig premijer, pa se posle menjaju.

Pa da i zvanicno budemo mala Rusija.

PS: i sta onda - Karlovac, Karlobag, Virovitica, Ogulin: koje slicice imamo a koje nam fale?
By sncbgd
Dirrty napisao:Kad se raspadne, pričaćemo o tome.
:odlicno:
By sncbgd
Incubus napisao:"On meni nema Bosne". Sikter.
:love:
By sncbgd
Mars napisao:Ako bi to dovelo do promene Ustava i mogucnosti da se Boric Tadic ponovo (i to dva puta) kandiduje za predsednika, onda kategoricno - DA!
A Dodig premijer, pa se posle menjaju.
Pa da i zvanicno budemo mala Rusija.
PS: i sta onda - Karlovac, Karlobag, Virovitica, Ogulin: koje slicice imamo a koje nam fale?
:D :lol: :smeh: :roflmao:
Korisnikov avatar
By crni90
2kune napisao:eto, u bliskoj budućnosti raspade se BiH i RS je napokon slobodna da se pripoji Srbiji... :srbin:
i sad, jelte, ide referendum... uzmi ili ostavi... kako bi ste vi zaokružili? :trep:
Pitanje je besmisleno jer nema više promena granica.
Što se tiče Bosne, ceo svet je rekao da neće biti ukidanje RS, trećeg entiteta, ni otcepljenja RS.
Korisnikov avatar
By 2kune
crni90 napisao: Pitanje je besmisleno jer nema više promena granica.
Što se tiče Bosne, ceo svet je rekao da neće biti ukidanje RS, trećeg entiteta, ni otcepljenja RS.
da me zanimaju stvarnost i realnost ne bih pisao po forumu... :odbij:
By Kragi
Nem' pojma :nerd:
Hipotetički, ako bi to donelo neku veću obostranu korist a pritom stanovnici obe drzave budu 'za' u vecini, zasto ne (?)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!