Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Nikodim
Smilja Avramov je, s jedne strane, stručnjak za međunarodno pravo. Tu nema diskusije.

Ali, s druge strane, to je žena koja se, pripijena uz Milijanu Baletić, uključuje u porodičnu šetnju, kao odgovor na paradu ponosa.

To je žena koja će se uključiti u odbranu Ratka Mladića pred haškim tribunalom.

Na kraju, i zbog toga ova tema, to je osoba koja je juče svim srcem podržala Dveri srpske i organizacije oko te fašističke skupine, rekavši, pritom, da „tragediju koja nam se dešava u političkom i društvenom životu moguće izbeći upravo takvim širokim organizovanjem, za koje ideologije nemaju značaja“.

I da, to je žena koja je rođena 1918. godine!
Korisnikov avatar
By Srklet
ja mislio da je ovo još jedan RIP topic :D
Korisnikov avatar
By Nikodim
Ma kakvi, vidiš da ide na konferencije koje održavaju Dveri, sprema se za hašku odbranu...
Korisnikov avatar
By Srklet
nego, je ima ona djecu i unuke? :D valjda ce ih povesti na tu porodicnu setnju... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By *deni*
Svaka njoj čast kad se u 93 - oj godini života uključuje u odbranu Ratka Mladića i učestvuje u bilo kakvim šetnjama.
To je očigledno jedna vrlo vitalna stara cura i , mada se s njom ideološki i politički baš i ne slažem, fasciniran sam njenim delovanjem, naravno, isključivo zbog njenih godina.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sudeći po vestima i kratkom telefonskom intervjuu koji je dala, bolesna je i slaba i nije baš sklona tome da na sebe preuzme toliki posao.

A ljudima koji imaju toliko godina ne zameram preterano anti-gay aranžman, ipak su te sive ćelije stare skoro jedan vek, a kad su bile mlade postojao je jedan potpuno drugačiji milje, pogotovo tamo gde je odrastala drugarica Smiljka.
Korisnikov avatar
By Nikodim
Kome dala intervju??

Kako slaba kad se juče dovukla na konferenciju Dveri??
Korisnikov avatar
By nsc
i ja se ponadao da je RIP
kao i Borka Vucic, uprkos svojoj inteligenciji, ucinila je ovom narodu vise stete nego koristi
Korisnikov avatar
By Burak
To što nije gay frendli ne može da mi pomuti činjenicu da je Smilja jedan od najvećih stručnjaka za međunarodno pravo na svijetu. A što se tiče njenog nacionalizma... imala je veoma tragično odrastanje (ustaše su brutalno ubile 11 članova njene porodice, a i ona je smrt za dlaku smrt izbjegla..) pa mi je sve to u neku ruku i "opravdano".
Korisnikov avatar
By nsc
kako svi ti (Smilja, Tibor Varadi) "najveći stručnjaci za međunarodno pravo na svijetu" za nas nikad nista ne dobise i ne dokazase?
isto kao i pok. Gargamel - advokat koji je sve procese na sudu izgubio
Korisnikov avatar
By Kiborg
Cvrc. Pa sve te presude su unapred poznate. Advokati i sudije su tu samo dekor.
Korisnikov avatar
By Srklet
vatikansko-njemačko-američka zavjera, naravno. :colorado:
Korisnikov avatar
By Nikodim
Originally posted by Burak

To što nije gay frendli ne može da mi pomuti činjenicu da je Smilja jedan od najvećih stručnjaka za međunarodno pravo na svijetu.
Baš tako!
By Ulix
Streljao bih je, ne bih trepnuo.
Korisnikov avatar
By bas bleu
da li borka ikada progoni smilju u snovima? you're next, you're next, you're next!
Korisnikov avatar
By Nikodim
Zamislite tu zabavu: Borka, Smilja i Dobrica... I Mihailo Marković, da...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!