Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Znaš da udarac PUAAA!
je udarac HA! PUAAA!
al život kad udari ideš ti pa-pa
eno Papa, na ćelu mu kapa,
nisam ga prepozno kak se s okolinom stapa,

Di si Papa Bok buraz bok! on mi kaže to je šok!
čovjek nema dobar zamah, vječno radi krivi skok
uvijek zaboravlja rok, misli da je Bog,
nekad previše je strog, želi imat više svog,

želi uzet tvog, želi uzet dedinog
veli Deda ne dam svog, ne dam malog jedinog
ne brini se za mene Papa nek si uzme, nek ga drži
da bi došao do srži mora biti puno brži...

Došo papa u Hrvatsku... Šta da se radi? :alexis:
HDZ je svojoj stranačkoj mladeži dao free karte do ZG-a + 200 kn za trošak da dođu i uveličaju događaj... :cyborg:
Što bi ste vi dali? :cheer:
Korisnikov avatar
By *deni*
A ja već danima ne mogu čudom da se načudim kako je moguće da se papina poseta toliko približila, a ove teme još na Forumu nema.
Već sam se nosio mišlju lično da je otvorim, ali nisam, jer sam smatrao da to ipak treba da je ekskluzivno zaduženje i pravo nekog renomiranog korisnika iz Croatie.
Pozdrav Benediktuši i lep provod tokom posete svima !
:pop:
By alexandermagic
Evo pratim na TV-u... Josipovićev govor bješe dosadan za medalju, pitam se kako papček nije zaspao. :zev2:
Korisnikov avatar
By 2kune
c c c c... a ja mislio da pravoslavne narode takve teme ne zanimaju... :sladoled:
By alexandermagic
Pa dobro si mislio, nijedan pravoslavac ti se još nije oglasio na temi. :kafa:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa šta fali ?
Ima nas agnostika i ateista, koji volimo da pratimo pompezne turneje velikih svetovnih i duhovnih svetskih zvezda, mladih i matorih.
:cigareta:
Korisnikov avatar
By *deni*
A zašto je svetini, koja planira da pozdravi Svetog oca, zabranjeno da nosi kišobrane i suncobrane ?
:kisa:
Korisnikov avatar
By Olórin
Originally posted by *deni*

Pa šta fali ?
Ima nas agnostika i ateista, koji volimo da pratimo pompezne turneje velikih svetovnih i duhovnih svetskih zvezda, mladih i matorih.
:cigareta:
To što Deni kaže. Šta ima da ne volimo mi pravoslavci ili pripadnici bilo koje druge veroispovesti? To je kao da hateuješ dolazak Putina.
Ovde barem imaju šarene 'aljine i smešne kape. Neka dođe 2013. i kod nas, samo da vidim Амфилохија kako pišti od besa.
Rajcinger je meni mnogo interesantniji od blaženopočivšeg Jovana Pavla II.
Slika
DUM DUM DUM da da DUM da da DUM DUM DUM da DUM da da deedle-dee da DUM da da deedle-dee

A kišobrani su mlogo opasni, mogu da posluže za
Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by *deni*

A zašto je svetini, koja planira da pozdravi Svetog oca, zabranjeno da nosi kišobrane i suncobrane ?
:kisa:
jer su se te naprave mnogo upotrebljavale u Japanu pa vidiš kako je Japan prošo... :lezba:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by alexandermagic

Evo pratim na TV-u... Josipovićev govor bješe dosadan za medalju, pitam se kako papček nije zaspao. :zev2:
jebiga... tako ti je to kad dadu amateru profesionalni posao...
bio je to pokušaj ateističkog atentata na papu, koji, naravno, nije uspio radi elementarnog nepoznavanja materije... ono što je dosadno do smrti svim ostalim ljudskim bićima, Benedeti 16. je izuzetno uzbudljivo i obrnuto... dakle, ako je htio ubiti papu, Josipović je morao gol otplesati kan-kan pjevajući na prosto-prošireno prkno Te deum... :geisha:
By Kragi
Meni je papamobil uvek bio hit :D

Is'o bih da vidim njega, ne papu :wundy:
Korisnikov avatar
By 2kune
mah... uzmi pucha, cirkularkom mu odreži zadnji dio kabine i umetni veliki akvarij u prazni prostor... :odbij:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Joj kako bih ga ja slatko cokio u Prada papuchicu. :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
Nataknem i njega i Alojzija Stepinca:hand:
Korisnikov avatar
By Stripi
DA prostite, jebo li ga ćaćin ćaća! Aj, danas sam bio kod rodbine na selu cijeli dan pa sam dijelom to izbjegao (u biti, kako sam autoputom prolazio iza aerodroma, vidio sam avion kad je sletio) ali, čim sam došao, dočekao me prijenos zabludjele mladeži sa Trga :mad: Jučer sam gledaao vijesti na RTLu i od cijele minutaže od pola sata, prvih par minuta je bio posvećeno Ratku Mladiću i Jadranki Kosor koja želi da mu se proširi optužnica i na zločine u Hrvatskoj a sve otalo - Papa! Nema ničega, svijet stoji, nema problema, nema gladi, nema krize, samo jebeni Papa. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarh!
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Kragi

Meni je papamobil uvek bio hit :D

Is'o bih da vidim njega, ne papu :wundy:
E tu si se sjebo, ovaj mafijaš se vozi i blindiranom automobilu, koliko je omiljen.
By vademecum
Usiljeno,djavolski,neprirodno,vec vidjeno,dosadno,zanesenost glamurom navodi na praznoverje

Izvinjavam se katolickom pucanstvu koji zaista veruju u Hrista a ne u ovu Prada manekenku u mirovini!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam naleteo na kadar mumlanja uz melodiju nekakve pesme :lol:

Što se tiče posete, bespotrebno trošenje novca za državu domaćina, koji je sigurno potreban na X drugih strana.

Papu zabole sisa, on proputuje svet.
By Glasnik
Nisam se trudio da više saznam o ovoj prigodi.

Samo mogu da kažem da kada sam ušao na sajt Jutarnjeg i video sliku u kojoj Josipovićevo dete (ne znam koliko ih ima, al ovo je izgledalo kao najmlađe) predaje neko cveće Papi to me je jako podsetilo na Tita i ceremonije priređivane njemu. Dakle, nije mi se dojmilo preterano. :D

Toliko od mene.
Korisnikov avatar
By Stripi
Josipovićevo dijete (jedino) je poodrastao curetak od dvadesetak godina.
By Glasnik
Originally posted by Stripi

Josipovićevo dijete (jedino) je poodrastao curetak od dvadesetak godina.
Ozbiljno? :iskolacen:

Pa na slici bilo neko malešno dete, a naslov ispod slike bio: ''Josipovićevo dete uručilo Papi cveće'' ili nešto jako slično tome.

Ispričavam se g. Josipoviću na pogrešci. :D
Korisnikov avatar
By Stripi
ak je bilo obučeno u nošnju onda je bilo samo neko tamo protokolarno dijete. Možda ti se samo učinilo da si to pročitao.
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
protokolarno dijete
Kako grozno zvuci. Ko da prinose zrtvu Ratzi-The-Natzi-ju.
Korisnikov avatar
By Stripi
pa kako da ga nazovem? I tako će ga neki svećenik kad -tad ukebati.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Stripi

E tu si se sjebo, ovaj mafijaš se vozi i blindiranom automobilu, koliko je omiljen.
pa i papamobil je blindiran... ne samo onaj crni veliki (ZG registracija) čime su ga doturili s aerodroma... :neznam:
Korisnikov avatar
By 2kune
protokolarno dijete je stanoviti Mihael Kardum (4) koji je (kako novine pišu) šarmirao papu... tko zna jesu li mu ga kasnije pripustili dok se odmarao na kaptolu ili gdje već... :giggle:
hm... da li se prenošenjem punog imena i prezimena črtborogodišnjeg djeteta krše kakva dječja prava? :uplasen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!