Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Juzna Morava-ploveca deponija smeca

MUTNA voda, nepodnošljiv smrad, u reku uronjene olupine starih automobila i traktorske gume, lešine uginulih životinja i kese, kese, kese...

Ovo su, ukratko, kadrovi iz amaterskog dokumentarca „Tužna Morava“, Srboljuba Pešića iz Ekstrima, kluba ekstremnih sportova iz Vranja. Pešićev osmominutni film ostavio je bez daha sve koji su ga videli. Stigao je i do Ministarstva za ekologiju, pa su otuda najavili da će hitno nešto preduzeti. Jer, Južna Morava se od zelene oaze za ribolovce i izletnike pretvorila u ogromnu ploveću deponiju.

OSTRVO FLAŠA

Posle nekoliko kilometara naišli smo na nepreglednu gomilu plastičnih flaša. Pokušali smo da se čamcem probijemo kroz njih, ali smo morali da odustanemo, bilo ih je bukvalno više hiljada. Morali smo da iznesemo čamac na obalu i da ga spustimo malo dalje u vodu, seća se Pešić.

---------------------

Ako su najvece reke u Srbiji u ovakvom stanju sta uopste radi Ministarstvo za ekologiju?
Korisnikov avatar
By Evdokija
Daje 25.000 evra za sajt i pola miliona evra za dva plakata Djokovicima "Ocistimo Srbiju"
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dok god ne dođe do promene zakona, da se pijaća voda preuzima nizvodno, neće se promeniti bacanje otpadnih voda bez ikakvog prečišćavanja i smeća.
Korisnikov avatar
By 2kune
znači li to da su srbi prljav narod kao i albanci? :kosa: ono što je jadran donosio iz Albanije izgledalo je poprilično slično... :vogue:
Korisnikov avatar
By Sunce
Nekultura, lenjost, neobrazovanost.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Moze da deluje nehumano, ali dok se ne porazboljevaju ko pacovi i dalje ce da prave deponije u rekama.
Nije krivo nikakvo Ministarstvo (bar ne direktno) sto neko resi da bude idiot i da baca sav otpad u reku. Ja pizdim jer to Dunavu rade, a Dunav je znatno veci od J. Morave. Ne vredi ni da im se to ocisti, jer bez svesti o opasnosti za par dana cemo imati identican snimak. Te se vracam na pocetak - kada budu zalegli neku dizenteriju ili trovanje teskim metalima prestace da pakuju svoje djubre u vodu koju piju.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ah taj magicni poriv da cim se vidi neka voda - baca se djubre u nju.
Kao da je sve to voda sama da odnese; sav nas nemar,probleme, djubre...

Ne samo voda, vec sve sto je van dvorsta, ljudi imaju odnos kao da je tudje.
To nam je verovatno ostalo od turaka da , sve sto je van avlije - tursko je.
Originally posted by Sunce

Nekultura, lenjost, neobrazovanost.
Apsolutan nedostatak senzibiliteta za okolinu.
Korisnikov avatar
By Blady
Uzas...
Meni samo nije jasno, kako neko nije snimio tu gomilu flasa?
i kako nekome moze da padne na pamet da ih tamo nagomila, jesu ljudi debili.. zivota mi.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Black Lady

Uzas...
Meni samo nije jasno, kako neko nije snimio tu gomilu flasa?
i kako nekome moze da padne na pamet da ih tamo nagomila, jesu ljudi debili.. zivota mi.
Postoji i video zapis - reportaza, mislim da je na B92.
Korisnikov avatar
By Blady
^ potrazicu :)
ali da to niko nije video, ma sanse nema.. pa koliko je vremena trebalo da se napravi ta gomila, verovatno dosta.. i da niko ne primeti...
Korisnikov avatar
By haemoglobin
pocnimo od debila koji po gradu bace flasu od koka kole nakon sto se nabijeni testosteronom ispucaju na igralistu, pocnimo od toga sto je drustveno prihvatljivo na jugu Srbije da se smece baci u reku (koga briga, odnece voda)...ljudi su stoka i ostace stoka
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Drakche

Ah taj magicni poriv da cim se vidi neka voda - baca se djubre u nju.
Kao da je sve to voda sama da odnese; sav nas nemar,probleme, djubre...

Ne samo voda, vec sve sto je van dvorsta, ljudi imaju odnos kao da je tudje.
To nam je verovatno ostalo od turaka da , sve sto je van avlije - tursko je.

:up: Lepo razmislja Drakche. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!