Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Jedan moj dragi frend odlučio je malo svog vremena posvetiti Europskoj Uniji, načinu funkcioniranja, ideji, ciljevima...
Vrlo je zanimljivo štivo, čovjek je inače pravnik a na pisanje ga je potaklo to što on i njegovih dvadesetak kolega pravnika sa ukupno devetstotinjak godina radnog iskustva nije shvatilo priručnik o Europskoj Uniji.
Dakle, svakako skinite i pročitajte i shareajte svoja mišljenja. I, naravno, shareajte link na rapidshare :yes:

http://rapidshare.com/files/442948776/E ... _UNIJA.pps
Korisnikov avatar
By blenta
zasdto je u exe formatu i trazi mi instalaciju
nisu mogli napisati u wordu?
Korisnikov avatar
By Stripi
jok, u PoerPointu je i samoekstraktirajuća arhiva, zapakirana u raru. Slobodno klikni na instal, neće se ništa dogoditi :nono:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
moram priznati da sam se i ja bila malo uprpila u jednom trenutku, nešto mi pominjao onaj scary system 32 ili kako već folder, ali ispade fajn.

preleteh samo po naslovima i highlights, nemam sad vremena za čitanje... tukne na conspiracy theory?
Korisnikov avatar
By Stripi
*edit*

Prepravljeno, sad više nije upakirano u raru :)

Nda, malo je napisano konspirativno ali, kad zanemarimo onaj dio da je EU parlament napravljen u obliku babilonske kule, sve ostalo je čisto činjenično stanje.
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa i ovo sa Vavilonskom kulom je cinjenica, ovo je zvanicni poster EU za koji su hriscani zahtevali da se izbaci iz upotrebe davno (i uspeli u tome):

Slika

..

pS. jos nisam nista citao, btw
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma ok, samo velim da se ne treba usmjerit na to kao još jednu teoriju urote, nego vrlo vjerojatnu budućnost :yes:
Korisnikov avatar
By deran
wow...

ja sam pročitao prvih nekoliko strana,ostale sam preleteo...

tekst odličan,ko što rekoh-wow...

mislim da je preterano kosovku nazivati baš tako,pošto mislim da ona nije svesna ničega,dok se mesić bukvalno nijednom ne pominje (zašto?)...

nasmejala me i slika na kojoj piše "ne može nam niko ništa,jači smo od sudbine"... :lol: nisam znao da je pesma stvarno toliki hit...

engleska diplomatija je uvek bila jaka i sklona imperijalizmu bilo koje vrste-naročito kad su žene na vlasti,bilo kraljice,ili premijerke-a gospoja tačer se svrstava u red elizabete i viktorije...tako da ne čudi taj "ustupak"...

malo mi kvari celu sliku deo o semiramidi-mislim da bi ga trebalo izbaciti i takav tekst prikazati javnosti-ljudi ne mare mnogo za te stvari i pojačati akcenat na ekomiju (deo sa ostrvima,npr)...

toliko...(za sad)...:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By deran
...i da,poslati koštunici link...:smeh:
Korisnikov avatar
By HARP
Ili kako je neki prikazaše :D

Slika
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa zanimljivo. Nista novo, al ok.

..

Covek je lepo napisao recenicu koji i sam volim da kazem: postoje teorije zavere i postoje cinjenice zavere.
(kod njega pise praxa zavere)

Cak je i stavio ovu slicicu koju nakacih gore.

..

Mada u sustini sto se tice svega fura pricu Dejvida Ajka, samo bez ludila.

..

Ali skoro sve sto je izneo jesu cinjenice, da.

..

Kad smo vec u samaricanskom fazonu sirenja informacija & ekonomskih cinjenicnih prevara, mislim da bi bilo dobro da se saslusa ovaj covek:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 0371055528

^ cinjenica do cinjenice, 'we own your ass' i to.

..

Sto se EU tice, licno sam u fazonu da je EU imperija, jel;
imperiji je u samoj prirodi da se siri;
svi mi na Balkanu smo dovoljno veliki idioti da molimo imperiju da nas primi u svoje redove;
ko nas jebe.
Korisnikov avatar
By blenta
mrzi me da sad citam
jel moze neko da mi kaze ko je resio rvackoj da smesti
slovenci (koji imaju pretenzije na 15% njine teritorije)ili iluminati?
:cyborg:
Korisnikov avatar
By Tomek
ipak iluminati...

Koliko sam uspeo da procitam, nista narocito...
Ako je hteo da bude duhovit, uspeo je...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by blenta

mrzi me da sad citam
jel moze neko da mi kaze ko je resio rvackoj da smesti
slovenci (koji imaju pretenzije na 15% njine teritorije)ili iluminati?
:cyborg:
cijelom svijetu, alane, cijelom svijetu.
Korisnikov avatar
By blenta
cek, zapravo se pominju iluminati?

avaj zar balkanski zaverenici ne umeju malo osveziti pricu

svejedno
celom svetu naravno
no zna se di je centar sveta, ne
Korisnikov avatar
By svejedno
pa rekoh vec, vrti pricu Dejvida Ajka, koji je zapravo i bio u Hrvatskoj pre par dina.

..

no, to sto je on paranoican ipak ne znaci da ga niko ne juri ,)

..

bar sto se tice ekonomskih zajebancija, jel.
Koje sramotno malo pominje, btw.
Korisnikov avatar
By Srklet
moze netko dostaviti link obrazu i našima, da ljudi dobiju friskog materijala? :trep:
Korisnikov avatar
By Stripi
:lol: ne, ne zove se Ivona a nije ni desnicar.
rekao sam odmah gore da djeluje malo urotnicki, pogotovo ako covjek cita samo naslove. Medjutim, ima onaj dio o davanjima i primanjima unutar Unije, pa tako, na osnovu korekcije, samo jedna mala Slovenija placa dodatnih 10ak milijuna eura, koje Britanija odbija placati. Rumunjska, proporcionalno velicini I stanovnistvu placa I nekoliko puta vecu korekciju. Medjutim, velicina se ne racuna kad su poljoprivredni poticaji u pitanju, nego godine staza u Eu, tako da zapravo bogatije zemlje, ujedbo I prve clanice dobijaju puno vise poticaja od mladjih I u pravilu siromasnijih zemalja. E sad, nije to teorija Davida Ickea, nego cinjenica.
moj stav generalno jest da su ovu zemlju I zemlje Balkana opcenito unistili sami Balkanci I njihovi politicari I da malo sta tu Eu moze unistit vise nego sto je vec unisteno.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Stripi

...recite šta mislite
Pa sta ja znam tako, mislim desavalo se uvek tako nesto... mislim, nekako konkretno... mislim ..da kazem nesto..sta ja znam tako... pahhh.. pa je' ...hh.. pa ja danas nisam nikog prevarila, al mislim ovaj prevarili su mene.. mislim.. .hihi huhu ..pa tako kao dodji na kaafu.. mislim onda ooo ???? nisu bili tamo kuci hihiiihihi i tako..daaa hahah hihih...caao
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by blenta

cek, zapravo se pominju iluminati?
s obzirom da mnogi govore da je Tito bio u njihovim redovima, nista cudno :lol:

OT: ja sam vidio vec ovo, kao nekakvu forwardushu... bla... kao i one fore s predvidjanjima 9/11 :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Mars

...recite šta mislite
Pa sta ja znam tako, mislim desavalo se uvek tako nesto... mislim, nekako konkretno... mislim ..da kazem nesto..sta ja znam tako... pahhh.. pa je' ...hh.. pa ja danas nisam nikog prevarila, al mislim ovaj prevarili su mene.. mislim.. .hihi huhu ..pa tako kao dodji na kaafu.. mislim onda ooo ???? nisu bili tamo kuci hihiiihihi i tako..daaa hahah hihih...caao
odličan transkript. :lol:
Korisnikov avatar
By smaug
Ne znam zasto je poceo Gebelsom kad je 'ladno mogao da pocne Galijenom ili Dioklecijanom...
A ja jedva cekam da se Hrvatska i Srbija uclane pa da Sisak i Sremska Mitrovica opet kuju carski i senatski evro novac...

Meni muka od ovakvih 'elaboracija'.
Korisnikov avatar
By svejedno

rekao sam odmah gore da djeluje malo urotnicki, pogotovo ako covjek cita samo naslove. Medjutim, ima onaj dio o davanjima i primanjima unutar Unije, pa tako, na osnovu korekcije, samo jedna mala Slovenija placa dodatnih 10ak milijuna eura, koje Britanija odbija placati. Rumunjska, proporcionalno velicini I stanovnistvu placa I nekoliko puta vecu korekciju. Medjutim, velicina se ne racuna kad su poljoprivredni poticaji u pitanju, nego godine staza u Eu, tako da zapravo bogatije zemlje, ujedbo I prve clanice dobijaju puno vise poticaja od mladjih I u pravilu siromasnijih zemalja. E sad, nije to teorija Davida Ickea, nego cinjenica.
Ovo je sve tacno.

Samo, kazem, premalo se u celoj prici zadrzao na ovome i otisao u apsolutno nebitne 'Ajkovstine' koje potpuno skrecu paznju sa ovih cinjenica.

A ima ih jos, nije spomenuo ni delic.
moj stav generalno jest da su ovu zemlju I zemlje Balkana opcenito unistili sami Balkanci I njihovi politicari I da malo sta tu Eu moze unistit vise nego sto je vec unisteno.
Ovo je jos tacnije.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by erkondisn

OT: ja sam vidio vec ovo, kao nekakvu forwardushu... bla... kao i one fore s predvidjanjima 9/11 :D
Pa sad, neću stavit ruku u vatru i reć da je ovo prepisivao (mogao je uzet neke dijelove), ali sam ja preuzeo čim je on napisao zadnji redak i stavio na net :D
Jučer.
Originally posted by Mars

:lol:

Nesi školovala od vremena :lol:
Originally posted by smaug

Ne znam zasto je poceo Gebelsom kad je 'ladno mogao da pocne Galijenom ili Dioklecijanom...
Vjerojatno zato što je htio naglasiti da se ideja EU zasniva na fašizmu (i staljinizmu). Dioklecijan vjerojatno u svoje vrijeme nije izjavljivao da u budućnosti vidi ujedinjenu Europu. A možda se i varam.
Meni muka od ovakvih 'elaboracija'.
A meni od europskih integracija.
Kad vidim ko nas tamo vodi, nije ni neobično da mi je muka.
Korisnikov avatar
By smaug
a) Varas se.
b) To je ok. Samo taj tvoj link nema veze ni sa analizom ko nas/vas tamo vodi ni sa analizom evropskih integracja.
Korisnikov avatar
By svejedno
^ muzika na kraju je hit :lol:

..

A sama Britanija ocigledno ipak ima toliko poverenja u Euro & EU da je svesrdno odbila da prihvati EU valutu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!