Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Gej afera: demantovati ili ne!?

1. Hejg je ispravno postupio što je demantovao glasine o gej vezi
Nema glasova
0%
2. Ne, pogrešio je - tek će sada svi pričati o tome
2
22%
3. Ne zanima me...
7
78%
Korisnikov avatar
By Sheytan
Hejg demantuje glasine

Slika
Slika vredi više od 1.000 reći: Vilijem Hejg sa Kristiforom Majersom

Britanski ministar inostranih poslova, Vilijem Hejg, izjavio je da ga glasine o njegovom privatnom životu ne ometaju u ispunjavanju dužnosti.

Na konferenciji za štampu koja je sazvana zbog posete nemačkog ministra spoljnih poslova Gida Vestervelea, novinari su se, umesto na odnose dveju zemlja, usredsredili na odluku Vilijema Hejga, koji je oženjen, da postavi jednog mladića za svog savetnika.

U sredu, Viljem Hejg je objavio saopštenje u kojem kaže da je njegov savetnik, Kristofer Majers, podneo ostavku zbog, kako je rečeno, "pritiska usled neistinitih i zlonamernih optužbi".

Hejg je u saopštenju rekao da su glasine, uglavnom na iternetu, da je imao "neprikladan odnos" sa jednim savetnikom "potpuno neistinite" i da je njegov brak, koji traje trinaest godina "veoma čvrst".

Hejg je dodao da "gledajući unatrag" prihvata da je trebalo da zna da će to što je povremeno delio hotelsku sobu sa svojim savetnikom Kristijanom Majersom tokom predizborne kampanje izazvati glasine i spekulacije.

"Nijedan od nas dvojice ne bi to učinio da smo mislili da to implicira ili znači išta više od toga", rekao je Hejg u svom saopštenju u kojem je još dodao da je Majers "itekako kvalifikovan" odbacujući tako nagađanja da je on je dobio posao "zbog neprikladnog odnosa".

"Naivan" ili "neozbiljan"

Zvaničnici kažu da Hejg ima "punu podršku" premijera Dejvida Kamerona mada su ga neki članovi vladajuće Konzervativne stranke optužili za "loše procenjivanje".

Nekadašnji ministar u vladi Margarete Tačer, 80-ih godina prošlog veka, Norman Tebit, rekao je da je Hejg "u najboljem slučaju bio naivan, a u najgorem neozbiljan".

Konzerativni poslanik u Vestminsteru, Džon Redvud, rekao je da je Hejgovo saopštenje "veoma neobično" i da je njime zapravo "rasplamsao celu priču".

"Nadajmo se da je ovo sada kraj čitave priče. Čini se da je gospodin Hejg sam shvatio da je pogrešio u proceni kada je delio hotelsku sobu sa svojim savetnikom", rekao je Džon Redvud.

Poznati britanski stručnjak za odnose sa javnošću, Maks Kliford, rekao je da je Hejg pogrešio pošto je svojim saopštenjem skrenuo pažnju na "neosnovane glasine" te da su oni koji su mu savetovali da tako postupi "potpuno pogrešili".

"Najveći deo britanske javnosti nikada ne bio znao o ovome. Sada svi znaju",
rekao je Maks Kliford.

* Šta vi mislite - da li bi bilo bolje da Hejg nije demantovao glasine, ili je ispravno postpuio?

Kako biste vi reagovali na njegovom mestu?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Rekao bih im da me poljube u sexi dupe te da je moj privatni zivot moja stvar i da mogu spavati sa kim ja hocu :D
By dukkehjem
Originally posted by Lakiboy_ns

Rekao bih im da me poljube u sexi dupe te da je moj privatni zivot moja stvar i da mogu spavati sa kim ja hocu :D
otprilike :up:

ovo me podseti da jos jednom kazem: ziveo Island, gde je premijerka lezbejka u dugoj i otvorenoj vezi, i hvala bogu da bar negde niko o tome nije brujao i smarao.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ja sam ocekivao da mladic bolje izgleda :kopanos:

a mladic ima 24 godine i kao vec je radio dosta projekata u stranci zahvaljujuci svojim 'vezama'. zanimljivo :D

a sad, da li je ispravno postupio, to ovisi o stvarnoj situaciji. ako je stvarno gej bolje da je izasao iz ormara (torijevci u zadnje vrijeme pokazuju sitne pomake u obracanju prema gay populaciji jer su skuzili da je gay populacija, vise-manje samacka na papiru, porezno opterecenija) ili u krajnjoj mjeri makar sutio. i obranio mladica konkretno pokazujuci zasto on zasluzuje to mjesto gdje radi (pod uvjetom ako je on stvarno sposoban za sve to... ne moramo odbaciti ni tu cinjenicu, iako... )
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by Lakiboy_ns

otprilike :up:

ovo me podseti da jos jednom kazem: ziveo Island, gde je premijerka lezbejka u dugoj i otvorenoj vezi, i hvala bogu da bar negde niko o tome nije brujao i smarao.
takodje :up:

dakle, ono shto brine u celoj vesti je- shto i na zapadu veze javnih lichnosti, za koje se samo i posumnja da mogu biti homoseksualne, bivaju senzacionalistichki eksploatisane. konzervativci i krupno-kapitalistichki deo zapada (UK, Amerika, Francuska, Nemachka, Italija, prvenstveno) moraju josh da porade u suzbijanju senzacionalsitichke homofobije. ali, avaj, senzacionalistichka homofobija sells tj. se prodaje, pa nije ni chudo shto je homofobija jedan od instrumenata konzervativnog kapitalizma.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!