Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mozda i nije najproduktivniji forum za ovakvu temu, al' nek ide zivot.
Zamislite situaciju da drzava Srbija raspise projekat za vracanje izbeglica i naseljavanje novih Srba na prostoru Kosova i Metohije. Kakve bi uslove trazili da odete i zapravo zivite tamo i ostvarite porodicu (biseksualci i ostali koji to zele)?
Korisnikov avatar
By Stripi
-pa što, šta fali? To nam dođe ko neka alternativa :yes:
Mislim da bi se Šeki, Zveki i Sprićo tamo snašli ko niko.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Originally posted by Wilhelmina

Zamislite situaciju da je Kosovo Srbija...
Kosovo i Metohija i jeste Srbija!

Tko će i biti dok UN ne odluče drugačije.

A kada će ne znamo. Dug je put do stolice u svetskoj organizaciji, a ona je jedina medjunarodna organizacija i institucija koja je nadležna za verifikaciju, priznanje država.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Sheytan

Preformulisala sam tekst. Zapravo, ne radi se uopste o statusu Kosova, nego mogucnosti da forumasi, kao jedna grupa ljudi razlicitih godista i zanimanja, zive na Kosovu ali kao pripadnici srpske zajednice.
Prva cu da kazem da bi moji uslovi bili stalan posao u struci sa platom koja je bar za trecinu veca od one koju bih dobijala u drugom gradu u Srbiji, placen stan i troskovi putovanja. Ucila bih i albanski ako bi to dodavalo parice na platu. Bonus ako mogu da dobijem priliku za strucno usavrsavanje na kursevima i seminarima.
Korisnikov avatar
By Sheytan
@ Wilhelmina

OK. Onda je moj komentar deplasiran. Izvini, kada sam ga pisao još nisi bila preformulisla uvodni tekst. Nema problema, tema ide dalje...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

@ Wilhelmina

OK. Onda je moj komentar deplasiran. Izvini, kada sam ga pisao još nisi bila preformulisla uvodni tekst. Nema problema, tema ide dalje...
Nisi ni odgovorio na temu :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Eventualno kada ne bih bukvalno imala 'leba da jedem.
Mislim da bih skrenula u takvoj sredini vrlo brzo.
Jbg, ja bih prsavala u gradu sa manje od 300 000 stanovnika, a kamoli to.
Korisnikov avatar
By spliff
ziveo sam na kosovu neko vreme, 1998 - 2000
radio sam
za sasvim pristojne novce
Korisnikov avatar
By jukie

Zamislite situaciju da drzava Srbija raspise projekat za vracanje izbeglica i naseljavanje novih Srba na prostoru Kosova i Metohije. Kakve bi uslove trazili da odete i zapravo zivite tamo i ostvarite porodicu (biseksualci i ostali koji to zele)?
A gde bi se naselili kada tamo već žive Albanci čiji se broj eksponencijalno umnožava? To je kao da Novi Beograd raspisuje konkurs za naseljavanje Novobeograđana u mojoj zgradi. Već su svi stanovi popunjeni
Korisnikov avatar
By horus.
a ja iz naslova zakljucio da se radi o kim-u kao forumskom askabanu i vec sam negde napravio svoj spisak koga bih sve deportovao tamo... :evil:

:kesa:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ništa lično, ali bih se samoubio ako bih bio primoran da živim u manjem gradu od Beograda...

Veličina je vrlo bitna... izgleda u svemu što se mene tiče :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne mogu ni u EU vise,tek na Kosovu:zvezdice:
By dukkehjem

Preformulisala sam tekst. Zapravo, ne radi se uopste o statusu Kosova, nego mogucnosti da forumasi, kao jedna grupa ljudi razlicitih godista i zanimanja, zive na Kosovu ali kao pripadnici srpske zajednice.
Prva cu da kazem da bi moji uslovi bili stalan posao u struci sa platom koja je bar za trecinu veca od one koju bih dobijala u drugom gradu u Srbiji, placen stan i troskovi putovanja. Ucila bih i albanski ako bi to dodavalo parice na platu. Bonus ako mogu da dobijem priliku za strucno usavrsavanje na kursevima i seminarima.
Posto vec ucim norveski i obozavam Norvezane, nekako mi logicnije dodje da prvom prilikom prebegnem u Norvesku :lol:
Plata je bar jedno 3-4 puta veca, a i sva ljudska prava su mi zagarantovana i tako...
:trampolina:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by jukie

A gde bi se naselili kada tamo već žive Albanci čiji se broj eksponencijalno umnožava? To je kao da Novi Beograd raspisuje konkurs za naseljavanje Novobeograđana u mojoj zgradi. Već su svi stanovi popunjeni
Jaoj, jukie, pa zamisli da, eto, ima praznih zgrada i kuca odakle su se iselili Srbi za Beograd. Imaginacija...
Korisnikov avatar
By 2kune
ali... ali... ali... kosovo je srce srbije... nemojte tako... :placko:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!