Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
Beograd -- Upravni odbor RTS-a doneo je odluku o izboru Aleksandra Tijanića za novog generalnog direktora ove medijske kuće na period od četiri godine.

hihi

:yay: :yay: :yay: :yay:

:smeh:
By mythe
kako ono u kultnom filmu 'Ko to tamo peva' rece Boro Stjepanovic (onaj mali sto stalno kaslje), u momentu kada se Bata Stojkovic pridigao nakon sto je lovac (Tasko Nacic) omaskom pucao na njega - "ovaj covek je neunistiv"...tako i Tijanic, taj covek je neunistiv!
Korisnikov avatar
By m..
huh. dobro de, bar nije boki 13.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Kralj je mrtav, živeo (stari) kralj!

:govna:
By Simor
Prijatno iznenađenje! Konačno da na čelo Radio televizije Srbije dođe neko ko je mlad, perspektivan, obrazovan i, pre svega, politički neukaljan.

Drago mi je da srpsko društvo ima tako snažan reformski potencijal i da Srbija više neće biti zarobljenik sopstvene sramne prošlosti.

:astral2:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ali nije on hteo da se kandiduje. Veli, podlegao pritiscima javnosti i kolega. Mučenik...Šta sve mora da radi zbog nas :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
A koga da izaberu? Oni sto su mu stali na crtu mogu svi zajedno kod Mitrovica na farmu.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Simor

Prijatno iznenađenje! Konačno da na čelo Radio televizije Srbije dođe neko ko je mlad, perspektivan, obrazovan i, pre svega, politički neukaljan.
Dejan Stanković je mlad, perspektivan, a ima i 2 vakulteta :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
koliko sam ja videla, jedan od uslova je bio završen fakultet... gosn Tijanić nema završen fakultet! :nunchake:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne ne. Bilo je završen fakultet ili da bude istaknuti novinar.

Zamisli konkursa :zid:

Pas mu mater! Jebao.
By Guion Nerville
Komentar u ovom slucaju zaista nije potreban.

Preskordiciju, odnosno predosecanje buduceg dogadjaja zaista nisam imala. Ovo je u stvari najvazniji detalj jer apsolutno nisam ocekivala. Zvuci fantasticno, ali nemam objasnjenje ovakvog fenomena.

Ova fascinirajuca tvrdnja tera me da nakon ovog divnog iskustva shvativsi do cije mere sam stala shvatila da zbog toga sto najvise volim moram zrtvovati i svakako to divno osecanje i dalje zivi u meni
Korisnikov avatar
By Herald
BIlo bi lepo da su ga unapredili u muvolovca :ninja:

''

ccc...uzas.
Korisnikov avatar
By Stripi
Malo kurac sama. Da joj nije gorilo pod petama ne bi se ona pomakla sa mjesta.
Korisnikov avatar
By zachary85

Živeo doživotni direktor Javnog Servisa EVROPSKE Srbije- našeg prava da znamo sve.
By Orion
Originally posted by Banana

Komentar u ovom slucaju zaista nije potreban.

Preskordiciju, odnosno predosecanje buduceg dogadjaja zaista nisam imala. Ovo je u stvari najvazniji detalj jer apsolutno nisam ocekivala. Zvuci fantasticno, ali nemam objasnjenje ovakvog fenomena.

Ova fascinirajuca tvrdnja tera me da nakon ovog divnog iskustva shvativsi do cije mere sam stala shvatila da zbog toga sto najvise volim moram zrtvovati i svakako to divno osecanje i dalje zivi u meni
:lol:
Korisnikov avatar
By Sunce

Drago mi je da srpsko društvo ima tako snažan reformski potencijal i da Srbija više neće biti zarobljenik sopstvene sramne prošlosti.

:astral2:
I ja se slazem. Divan izbor. :saint:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!