Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Umro prebijeni Francuz

29. septembar 2009. | 10:40 | Izvor: B92

Beograd -- Francuski državljanin Bris Taton, koga su fudbalski huligani pretukli u centru Beograda, umro je jutros, rečeno je za B92 u Urgentnom centru.

Ovog mladića (28) huligani su pretukli 17. septembra na Obilićevom vencu u centru Beograda, uoči fudbalske utakmice beogradskog Partizana i francuskog Tuluza. Policija je dva dana kasnije uhapsila 11 osoba osumnjičenih za napad na francuskog državljanina.

Desetorici osumnjičenih za brutalan i svirep napad na francuske turiste određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su izvršili krivčno delo teško ubistvo u pokušaju, dok je jedan osumnjičeni pušten da se brani sa slobode.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
O boze :(
Nadam se da ce klosari koji su ga prebili dobiti maximalne kazne zatvora :bic:
Korisnikov avatar
By Madonna
rip

gnjide na lomacu*! da vide ostali!
:protest: :protest: :protest: :protest: :protest: :protest: :protest: :protest:

(dozivotna.. maksimalna kazna... sta god)
By RACABG
e jebem te zivote :(

stoko klosarsk-nacisticko-navijacka zelim vam da iz zatvora izadjete kada vam prodje ceo zivot.
eto vam amfilohija lepo vam ga je smestio a tek ce vam ga smestati po zabeli pozarevcu i .....

mnogo sam besan na drzavu koja je dozvolila da se ova stoka ovako rasiri i vas jebo amfilohije kada ga niste uhapsili posle djinjiceve sahrane i onog imbecilnog govora !
Korisnikov avatar
By KiWi
Sad ako osvanu grafiti "pravda za desetoricu" švrljaću ih jedan po jedan, svega mi!

Ili ću bar dodati kao ono

PRAVDA ZA UROŠA JE 40 GODINA!
Korisnikov avatar
By SabotagE
Nadam se da ce svi dobiti najstroze kazne.Maloumni idioti!
Volela bih da prikazu na televiziji njihove roditelje,da vidim kakvi su to ljudi koji gaje takvu decu.
Fuj!
Korisnikov avatar
By Mars
Mnogo mi je žao što nisam vlast.
Korisnikov avatar
By Madonna
"Slobode su lišeni Stefan Veličković (1988) iz Beograda, Milan Tarlać zvani "Taki" (1991) iz Beograda, Dragan Tomasović (1989) iz Beograda, Bojan Matijević (1990) iz Batajnice, Jovan Karbić (1991) iz Beograda, Branimir Četnik (1987) iz Nove Pazove, Vladan Suvajac (1988) iz Nove Pazove,Milan Vujović (1990) iz Pančeva, Vladimir Bošković (1991) iz Sremčice i Ivan Grković (1982) iz Sremčice."
Korisnikov avatar
By wlan
Pazi godista sunce ti jebem!:(
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by wlan
Pazi godista sunce ti jebem! :(
Sixto?
By RACABG
Izvor: 24 sata (danas, 00:00)

Marš protiv nasilja, mirna protestna šetnja građana koji se protive nasilnom ponašanju, održaće se u četvrtak u 17 sati u organizaciji nevladinih organizacija, uz podršku omladine LDP, DS i SDU. Nakon skupa na Platou, učesnici protesta će kroz centar stići do spomenika Pobedniku na Kalemegdanu, čime će simbolično obeležiti pobedu nad nasiljem.
Korisnikov avatar
By Mars
Konačno.

Nije smelo da se desi da čovek umre pa tek onda da se to kvalifikuje u javnosti kao nasilje.

Ona zabrana okupljanja beše nedelju dana važila?
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja sam potpuno ocajna, i uzasno depresivna kad pomislim gde zivim,
medju kakvim ljudima se krecem...

... umesto da idu da budu dobrovoljni davaoci krvi, da pomazu starima u domovima,
da budu aktivni clanovi drustva da nam bude svima bolje, oni nas vuku putem propasti...

... ja iskreno nisam uverena da je ova zemlja u stanju da se izbori sa tim generacijama,
koje su rasle uz pogresne slike i lose emocije...

I kada odem sada u Tuluz, Nim, Monpelje... kako da kazem da sam iz Srbije? Kako?
Korisnikov avatar
By bas bleu
ako nista nekima se ispunila zelja... ask and thou shalt receive, eh?
Originally posted by mythe
valjda ce da izdrzi, ne treba bas danas da umre, dok je Jacques Barou u Beogradu :(
Korisnikov avatar
By Li
@Raca
Koju to pobedu nad nasiljem obelezavaju?

Cim ove teme zamru u ocima javnosti, vlast ce ponovo da ignorise nasilnike, kao i dosad.

Zao mi je decka koji je izgubio zivot.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da se kucač vesti zeznuo i da je trebalo da stoji "pobunu nad nasiljem".

A vidim i DS medju organizatorima tako da je i ovo što stoji moguće. Oni su pobedili sve i svakog kog je trebalo pa i nasilje.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
treci put ulazim, i nesto bih da napisem...pa sve ne znam...
Korisnikov avatar
By Mars
Prepiši od mene. I ja sam tako ko ti dok ono nisam smislio.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam zašto, sad mi nešto dođe i Aleksandru Janković da udarim kamenom u glavu.

Mislim - više nego obično.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by mythe
valjda ce da izdrzi, ne treba bas danas da umre, dok je Jacques Barou u Beogradu :(
Originally posted by bas bleu
ako nista nekima se ispunila zelja... ask and thou shalt receive, eh?
Tj. danas su mu isključili aparate, kao sa one tri (pa onda dve) sestre devojčice što su stradale u saobraćajki
Originally posted by Li
Koju to pobedu nad nasiljem obelezavaju?
Pa to je ono kao "povorka ponosa", "pobeda nad nasiljem". Ne znaju dovoljno dobro srpski (?) pa koriste bombastično optimistične reči u bednim situacijama
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja mislim da bi, za kaznu, i Partizan trebalo diskvalifikovati i prebaciti u nizi rang takmicenja i lisiti ih igranja na svom stadionu pred publikom jedno desetak godina.

Ne znam da li ste procitali njihovo saopstenje povodom ovog slucaja, ali bih ja to kvalifikovala kao opravdanje za ove huligane.
By Kragi
Originally posted by hlaefdige
treci put ulazim, i nesto bih da napisem...pa sve ne znam...
:up: znam i ja ....
Korisnikov avatar
By spliff
da
teshko je natji rechi

rip

nadam se da tje pochinioci dobiti odgovarajutje kazne
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Partizan osudio napad na navijače Tuluza
Fudbalski klub Partizan osudio je danas incident u kome je u Beogradu teže povređen navijač francuskog Tuluza i istakao je da će učiniti sve da nasilje nestane sa sportskih borilišta i događaja.

"Iako se incident dogodio van granica naših nadležnosti, kao i svi u Srbiji, osećamo krajnju nelagodnost zbog čina koji je bacio ljagu na naš grad. Učinićemo sve što je u našoj moći da se jednom zauvek prestane sa svim oblicima nasiljima na sportskim borilištima i događajima", navodi se u saopštenju kluba.

Crno-beli su u četvrtak igrali protiv Tuluza u Ligi Evropa, a tog dana u centru grada navijači Partizana napali su goste iz Francuske. Jedan od njih je teže povređen i život mu je ugrožen.

Partizan je u saopštenju naveo da Tuluz nije postupio po klasičnoj proceduri prilikom gostovanja, odnosno, da je obavestio domaćina o broju navijača koji dolaze na utakmicu, ali da nije naveo informacije o njihovom kretanju, sredstvima prevoza, vremenu i mestu okupljanja, kako je to uobičajeno.

Tuluz je, prema navodima beogradskog kluba, na insistiranje uprave i policije pristao da ulaznice svojim navijačima podeli u hotelu, gde je trebalo i da se okupe pred polazak na utakmicu.

"Da je poštovana standardna procedura organizacije dolaska gostujućih navijača i dostavljanja potrebnih informacija organizatoru i lokalnoj policiji, možda bi težak incident bio izbegnut. To, međutim, nije opravdanje za bezumni akt nasilja", piše u klupskom saopštenju.

Crno-beli su naveli da su posle nereda navijača u Mostaru pre dve godine preduzeli "brojne mere da se promeni svest većine navijača".

Navodi se da je klub od tada odigrao 17 evropskih utakmica i da nije zabeležen nijedan ozbiljan incident, iako je više hiljada navijača iz raznih delova Evrope boravilo u Beogradu.

"Napadom na navijače Tuluza svi ti ogronmni napori su postali Sizifov posao. Mi ćemo, iako nismo odgovorni, ponovo morati da dokazujemo da nam je mesto u sistemu evropskih fudbalskih takmičenja", navodi se u saopštenju Partizana.

Znaci, svako ko nije Srbin, a pozeli da se proseta Beogradom, malo sedi u kaficu ili razgleda grad, to radi na sopstvenu odgovornost i sa rizikom da bude umlacen do smrti. Gamad.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Wilhelmina
Znaci, svako ko nije Srbin, a pozeli da se proseta Beogradom, malo sedi u kaficu ili razgleda grad, to radi na sopstvenu odgovornost i sa rizikom da bude umlacen do smrti.
:iskolacen: :maska:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!