Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by shut
lizzy rules :rock:
You silly muff muncher!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Wilhelmina I :love: you
as well as I love Lepu Krepu, da ne bude sam ju zaboravio. :love:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Wilhelmina
Who cares...
I care... you dirrrrrrty lezzy!! roar
:smeh:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Cool! Izrael od danas nova turisticka destinacija. Hajde da napravimo ekskurziju!

Posto oni i dalje diriguju celim svetom, bolje da budemo uz njih nego uz Rusiju.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Wilhelmina
Who cares...
I care... you dirrrrrrty lezzy!! roar
:smeh:
Ontop: mislim da ne vazi za sve islamske zemlje. Evo ti link.

Originally posted by antibiotic
Cool! Izrael od danas nova turisticka destinacija. Hajde da napravimo ekskurziju!

Posto oni i dalje diriguju celim svetom, bolje da budemo uz njih nego uz Rusiju.
Ako su sve lezbe kao one u spotu, ja sedim iza vozaca na toj ekskurziji :D
By mythe
Da li neko zna, jel istina da ako imate izraelsku vizu ili pechat nece da vas pushtaju u arapske zemlje, ili je to samo tratch?
uglavnom je trach, odnosno to vazi samo u slucaju Irana, ostale nazovi arapske zemlje ne prave probleme
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Steta sto je tamo stalno neki rat...bilo bi lepo otici tamo na odmor i pohoditi neke od tamosnjih gay klubovima i provesti se....meni su Izraelci generalno tatalno hoot :D
By mythe
meni nisu, nacija koja je uzela teritorij nekom drugome, koji vec decenijama sprovode teror nad Palestincima i za koje 300 ubijene dece predstavlja "kolateralnu stetu" ne mogu mi biti "hoot"...nek im je daleko lepa kuca, a dobrih gay clubova ima dovoljno po Europi ;)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da li neko zna, jel istina da ako imate izraelsku vizu ili pechat nece da vas pushtaju u arapske zemlje, ili je to samo tratch?
Mislim da bez obzira na vize na aerodromima bice kao i obicno detaljni pretres. Imam prijatelja koji je sa austrijskim pasosem ipak prosao sito i reseto dok nije krocio u Izrael u koji je otisao poslom kao umetnik.

a to za vizu i pecat... koliko znam, turisti mogu komotno da lete iz np. Egipta za Izrael i obrnuto, e sad, ako kreces iz Srbije za Dubai sa izraelskim pecatom/vizom to ne znam. Verovatno je samo napumpana prica.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Lakiboy_ns
....meni su Izraelci generalno tatalno hoot :D
oh yeah :up: :love:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by mythe
meni nisu, nacija koja je uzela teritorij nekom drugome, koji vec decenijama sprovode teror nad Palestincima i za koje 300 ubijene dece predstavlja "kolateralnu stetu" ne mogu mi biti "hoot"...nek im je daleko lepa kuca, a dobrih gay clubova ima dovoljno po Europi ;)
Ahaam...kao da je to sve tako crno-belo.....situacija na Bliskom istoku je komplikovanija cak i od ove nase na brdovitom Balkanu.

A sto se tice takvog hejta prema njima tako su do nedavno u svetu govorili i za Srbe :crkla:
By mythe
u svakom slucaju za gradjane Srbije ce mnogo zanimljivija biti vest o ukidanju viza sa EU pa da mogu da odu makar do Beca ili Budimpeste (gde su inace mogli cak i za vreme tzv. "antidemokratskog i izolacijskog rezima") ;)
Korisnikov avatar
By 2kune
.....situacija na Bliskom istoku je komplikovanija cak i od ove nase na brdovitom Balkanu.
Naravno, pa tamo ljudi misle zaozbiljno kad je politika u pitanju. Nije im to samo krinka za mafiju i navijačko nasilje.
Korisnikov avatar
By Combo
Nije trač.

Do danas nisi mogao sa izraelskom vizom da ides u arapske zemlje koje priznaju Izrael. Znači (nekad bilo) Egipat priznaje, ali recimo Iran, Sirija, Libija ne. Treba proveriti.

Drugo, caka je bila i u tome što su Izraelci vizu izdavali na papiru (kartončiću), ne u pasošu. I svi pečati ulaz/izlaz su tamo išli.

Sada bez viza, samo sa pečatom...nemam pojma.
By Ulix
Znam sigurno da u Iran ne možeš da ideš sa izraelskom vizom. Ali hvala lepo, ni ja u Iran ne želim da idem, ni sa ni bez izraelske vize, tako da... :sise:
Korisnikov avatar
By Sing
meni su Izraelci generalno tatalno hoot :D
Bio sam dosta puta u Izrael, kao i u sve okolne zemlje, i ono sto je 'hot' u Izraelu (ima dosta) pomnozi sa 10 i dobices Beirut. :vijaca:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Ulix
Znam sigurno da u Iran ne možeš da ideš sa izraelskom vizom. Ali hvala lepo, ni ja u Iran ne želim da idem, ni sa ni bez izraelske vize, tako da... :sise:
Al zato sa Srpskim pasosesm (novim) moze viza na ulazu. Bio i idem opet u Februaru. Ne slazem se ja sa tim njihovim mulama sto maltretiraju stanovnistvo, ali Iran je jako lepa zemlja. I jos ako poznajes Irance, videces zabavu za koju da ti pricam nebi mi verovao.
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Combo
Nije trač.

Do danas nisi mogao sa izraelskom vizom da ides u arapske zemlje koje priznaju Izrael. Znači (nekad bilo) Egipat priznaje, ali recimo Iran, Sirija, Libija ne. Treba proveriti.

Drugo, caka je bila i u tome što su Izraelci vizu izdavali na papiru (kartončiću), ne u pasošu. I svi pečati ulaz/izlaz su tamo išli.

Sada bez viza, samo sa pečatom...nemam pojma.
Da, ali i na ulazu i izlazu mozes da zamolis da ti ne lupe pecat nigde u pasosu. Kao sto rekoh ranije, bio sam nekoliko puta i nemam ni jedan pecat, tj ni jednu evidencui u pasosu da sam bio tamo (isao sam pasosem kojim ne treba viza), jer druge zemlje u koje idem ne bi me pustile da udjem da vide taj pecat. A kad se pomislim, radije idem u Siriju nego u Izrael, pa zato i uvek molim da mi ne lupaju peat u pasos, i uvek mi lupe samo papiric koji posle uzmu na izlazu sa aerodroma.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
ocu mog drugara se to desilo. covek je kosarkaski sudija, i stalno je isao u izrael da sudi utakmice, i jednom je isao isto tako poslom u liban valjda, i na presedanju na aerodromu u pragu su ga zaustavili. onda je morao da prespava na stolicama za cekanje na aerodromu do prvog aviona za beograd posto nije imao regulisan sengen. horor.
By mythe
Originally posted by olga_diktator
ocu mog drugara se to desilo. covek je kosarkaski sudija, i stalno je isao u izrael da sudi utakmice, i jednom je isao isto tako poslom u liban valjda, i na presedanju na aerodromu u pragu su ga zaustavili. onda je morao da prespava na stolicama za cekanje na aerodromu do prvog aviona za beograd posto nije imao regulisan sengen. horor.
dakle, covek je "valjda" isao za liban i onda su ga na aerodromu u Praha zaustavili jer nije imao Schengen visu, tako velis. Samo jos da nam objasnis kakve to ima veze sa izraelskom vizom/pecatom i (ne)pustanjem u arapske zemlje????? :D :zongler: :tange: :smug:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
pa imao je izraelsku vizu u pasosu i nisu ga pustili na kontroli pasosa zbog toga da udje u avion za liban.
By mythe
Originally posted by olga_diktator
pa imao je izraelsku vizu u pasosu i nisu ga pustili na kontroli pasosa zbog toga da udje u avion za liban.
a ko to???mislim kazes nisu ga pustili da udje u avion, kako ga nisu u Pragu pustili da udje u avion, ono ne stoji granicna sluzba Libana u Pragu na ulasku u avion, koliko znam jedina zemlja ciji se sluzbenici u pojedinim marionetskim drzavama nalaze na aerodromu polaska i cija policija vec tamo vrsi selekciju je USA :( :( no, to su krive i te marionetske drzave koje im to dopustaju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!