- 16 Sep 2009, 14:22
Da li neko zna, jel istina da ako imate izraelsku vizu ili pechat nece da vas pushtaju u arapske zemlje, ili je to samo tratch?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by unic0rnOntop: mislim da ne vazi za sve islamske zemlje. Evo ti link.Originally posted by WilhelminaI care... you dirrrrrrty lezzy!! roar
Who cares...
![]()
Originally posted by antibioticAko su sve lezbe kao one u spotu, ja sedim iza vozaca na toj ekskurziji
Cool! Izrael od danas nova turisticka destinacija. Hajde da napravimo ekskurziju!
Posto oni i dalje diriguju celim svetom, bolje da budemo uz njih nego uz Rusiju.
Originally posted by unic0rnuglavnom je trach, odnosno to vazi samo u slucaju Irana, ostale nazovi arapske zemlje ne prave probleme
Da li neko zna, jel istina da ako imate izraelsku vizu ili pechat nece da vas pushtaju u arapske zemlje, ili je to samo tratch?
Originally posted by unic0rnMislim da bez obzira na vize na aerodromima bice kao i obicno detaljni pretres. Imam prijatelja koji je sa austrijskim pasosem ipak prosao sito i reseto dok nije krocio u Izrael u koji je otisao poslom kao umetnik.
Originally posted by Lakiboy_nsoh yeah
....meni su Izraelci generalno tatalno hoot![]()
Originally posted by mytheAhaam...kao da je to sve tako crno-belo.....situacija na Bliskom istoku je komplikovanija cak i od ove nase na brdovitom Balkanu.
meni nisu, nacija koja je uzela teritorij nekom drugome, koji vec decenijama sprovode teror nad Palestincima i za koje 300 ubijene dece predstavlja "kolateralnu stetu" ne mogu mi biti "hoot"...nek im je daleko lepa kuca, a dobrih gay clubova ima dovoljno po Europi![]()
Originally posted by unic0rnNije trač.
Originally posted by UlixAl zato sa Srpskim pasosesm (novim) moze viza na ulazu. Bio i idem opet u Februaru. Ne slazem se ja sa tim njihovim mulama sto maltretiraju stanovnistvo, ali Iran je jako lepa zemlja. I jos ako poznajes Irance, videces zabavu za koju da ti pricam nebi mi verovao.
Znam sigurno da u Iran ne možeš da ideš sa izraelskom vizom. Ali hvala lepo, ni ja u Iran ne želim da idem, ni sa ni bez izraelske vize, tako da...![]()
Originally posted by ComboDa, ali i na ulazu i izlazu mozes da zamolis da ti ne lupe pecat nigde u pasosu. Kao sto rekoh ranije, bio sam nekoliko puta i nemam ni jedan pecat, tj ni jednu evidencui u pasosu da sam bio tamo (isao sam pasosem kojim ne treba viza), jer druge zemlje u koje idem ne bi me pustile da udjem da vide taj pecat. A kad se pomislim, radije idem u Siriju nego u Izrael, pa zato i uvek molim da mi ne lupaju peat u pasos, i uvek mi lupe samo papiric koji posle uzmu na izlazu sa aerodroma.Originally posted by unic0rnNije trač.
Do danas nisi mogao sa izraelskom vizom da ides u arapske zemlje koje priznaju Izrael. Znači (nekad bilo) Egipat priznaje, ali recimo Iran, Sirija, Libija ne. Treba proveriti.
Drugo, caka je bila i u tome što su Izraelci vizu izdavali na papiru (kartončiću), ne u pasošu. I svi pečati ulaz/izlaz su tamo išli.
Sada bez viza, samo sa pečatom...nemam pojma.
Originally posted by unic0rnocu mog drugara se to desilo. covek je kosarkaski sudija, i stalno je isao u izrael da sudi utakmice, i jednom je isao isto tako poslom u liban valjda, i na presedanju na aerodromu u pragu su ga zaustavili. onda je morao da prespava na stolicama za cekanje na aerodromu do prvog aviona za beograd posto nije imao regulisan sengen. horor.
Originally posted by olga_diktatordakle, covek je "valjda" isao za liban i onda su ga na aerodromu u Praha zaustavili jer nije imao Schengen visu, tako velis. Samo jos da nam objasnis kakve to ima veze sa izraelskom vizom/pecatom i (ne)pustanjem u arapske zemlje?????Originally posted by unic0rnocu mog drugara se to desilo. covek je kosarkaski sudija, i stalno je isao u izrael da sudi utakmice, i jednom je isao isto tako poslom u liban valjda, i na presedanju na aerodromu u pragu su ga zaustavili. onda je morao da prespava na stolicama za cekanje na aerodromu do prvog aviona za beograd posto nije imao regulisan sengen. horor.
Originally posted by olga_diktatora ko to???mislim kazes nisu ga pustili da udje u avion, kako ga nisu u Pragu pustili da udje u avion, ono ne stoji granicna sluzba Libana u Pragu na ulasku u avion, koliko znam jedina zemlja ciji se sluzbenici u pojedinim marionetskim drzavama nalaze na aerodromu polaska i cija policija vec tamo vrsi selekciju je USA
pa imao je izraelsku vizu u pasosu i nisu ga pustili na kontroli pasosa zbog toga da udje u avion za liban.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!