Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li ste za ulazak Srbije u NATO?

Da
33
39%
Ne
35
41%
Uzdrzan
17
20%
Korisnikov avatar
By Loni
Da.

Zato što na planeti postoje u principu samo 2 bloka.

Jedan je GLOBO,
a drugi ALTER.

GLOBO blok ili globalisti su:
EU, SAD, Kanada, Australija, Japan, Južna Koreja, Peru, Kolumbija i Panama.
Ko je u tom bloku ima koliku toliku demokratiju i poštovanje ljudskih prava.

NATO organizacija je takva da u tim zemljama vojska nije obavezna već profesionalna. Dakle niko ne mora da se muči i ide u vojsku ako ne želi. Ko hoće zaradiće pare.

Smisao NATO-a je da čuva temelj i poredak zapadne civilizacija, koja je, ma šta ko mislio, najsavršenija civlizacija u pogledu ekonomije i ljudskih prava od kako je sveta i veka.

Voleo bih da Srbija bude deo tog sveta.

2) ALTER sile odnosno ALTERGLOBALISTIČE su:

- Kina sa svojim kolonijama (S.Koreja, Vijetnam, Laos, Mjanmar, Butan, Mongolija...

- Rusija sa svojim kolonijama (Belorusija, Abhazija, Osetija, Kazahstan, Kirgistan, Jermenija, Moldavija, pola Ukrajine i pola Srbije (SRS, DSS, SNS).

- Iran kao najjača islamska zemlja i njegovi podržavaoci (Oman, Jemen, šitski deo Iraka, talibanski deo Avganistana i Pakistana, Tadžikistan)

- Egipat, koji okuplja arapske sile

- Indija sa svojim kastinskim sistemom

i

- Latino levičarske tiranije: Venecuala, Bolivija, Kuba (koja se sad nešto menja) i Nikaragva.
Još neke latino države ih podržavaju, ali tiše...

SVE U SVEMU,
ALTER države kao što vidimo nisu poznate ni po demokratiji, ni po standardu, a ni po ljudskim pravima.

U Iranu je smrtna kazna za gejeve, preljubnice, one, koji izbegnu ugovoren brak.

Rusija i Kina nikad nisu predložile nikakvu kaznu za Iran zbog toga. Čak podržavaju naoružavanje Irana i Severne Koreje samo da bi preplašili i oslabili zapad.

Srbija je dugo bila alterglobalistička. I pod Slobom i pod Koštunicom, pa od toga ništa nismo dobili.

Mislim da mi kao gejevi, imamo više motiva da nam država bude u zapadnom sistemu, u kome su i svi naši susedi.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Uzdrzan.

Kako vecina odluci..
Kako god bilo, Srbi smo, nazalost u krvi nam je da uvek ratujemo za ovog ili onog...
By Ulix
Morao sam da glasam za ovo treće - uzdržan.

Politički gledano, to bi bilo odličan potez, jer praksa pokazuje da zemlje prvo uđu u NATO, a tek onda u EU.
Ne znam da li je do sada bilo izuzetaka; na Balkanu nije sigurno.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Ulix

Ne znam da li je do sada bilo izuzetaka

Austrija, Švedska, Finska
By Ulix
Originally posted by kal zakath

Ne znam da li je do sada bilo izuzetaka

Austrija, Švedska, Finska
27:3

:)
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Politički gledano, to bi bilo odličan potez, jer praksa pokazuje da zemlje prvo uđu u NATO, a tek onda u EU.
Cak i da bude tako nemojte misliti da ce biti bolje lgbt osobama.
:eu:
Srbiju i da lansiraju na Pluton ostace ista.

Kada devojka ostane trudna rece-Samo da bude zivo i zdravo.I musko.

A kada rodi sina rece-Samo da ne bude peder,narkoman ili sektas.
:oklagija:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by superfly
fuck nato!
fuck kosovo!
By Ulix
Originally posted by spliff

fuck kosovo!
:up:
Korisnikov avatar
By Loni
Ha ha. Bravo Splif...

Milena, ja na žalost za ovako malu zemlju ne vidim alternativu drugačiju od integracije na zapad.

Da sam Argentinac, bolelo bi me uvo za EvroUniju, imam svoje latino susede.
Da sam iz neke islamkse zemlje, trudio bih se da se modernirujem i ostvarim prava, da smanjim uticaj ekstremista, ali opet ne nužno da budem i deo zapada.

Srbija nema altenrativu. Ako su svi oko nas deo zapada, a mi nismo ni islamisti ni buisti ni hindusi, ne vidim što se ne bismo integrisali.

Da ponovo prkosimo svima oko nas i trudimo se da raspuknemo EU iznutra radi interesa Rusije i Kine, kobno bismo završili.

I dosta mi je više podsećanja na bombardovanje.
Ono nije nastalo tek tako nego zato što je ,,neko'' ko je bombardovao pre toga Sarajevo, Dubrovnik, Vukovar i izbacio milion Albanaca s Kosova (Šešelj se time javno hvalio) morao biti napokon kažnjen.

Nisu gađani civilni ciljevi i u celom Beogradu je stradalo samo 17 ljudi (16 žrtvovano na RTS-u i jedna devojčica slučajno).
Po tako malom broju žrtava videlo se da je to rad protiv režima, ne i protiv celog naroda.
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Iskreno ne verujem da ce iko pitati bilo kog gradjanina Srbije da li treba uci u NATO ili EU.Pitanje je koji lobi ce da prevlada.
Originally posted by Loni
I dosta mi je više podsećanja na bombardovanje.
Nisu gađani civilni ciljevi i u celom Beogradu je stradalo samo 17 ljudi (16 žrtvovano na RTS-u i jedna devojčica slučajno).
Po tako malom broju žrtava videlo se da je to rad protiv režima, ne i protiv celog naroda.
Ja ne zelim da zaboravim bombardovanje.Stavise,tu temu shvatam isuvise licno.
Sa 15 g. mi je dijagnostikovan tumor i krivim NATO za taj tumor i NIKO me ne moze ubediti da to nije bila posledica bombi sa osiromasenim uranijumom.

Kina ne zeli da zaboravi da je gadjana njena ambasada [razumem da ona ima politicki interes u tome],a mi najbolje da zaboravimo sve.

Ni 10 g. kasnije nisu nasli za shodno da se izvine,priznaju zlocin,plate odstetu,vec akciju nazivaju *Milosrdni andjeo*.

Taj rezim su oni godinama podrzavali,stavise divili mu se.

ZBOG SVEGA NAVEDENOG SRBIJA NE TREBA DA UDJE U NATO
By RACABG
kud svi turci tu i mali mujo

pod obavezno uci u nato bez oklevanja

5 oktobar je mogao da se dogodi i pre bombardovanja pa smo mogli da izbegnemo milosrdnog andjela.
ili je milosrdni andjeo stvarno milosrdan cim nam je doneo 5 oktobar ?
Korisnikov avatar
By Loni
Žao mi je Milena,
nadam se da ćeš se oporaviti,
ali istraživanja su utvrdila da u Srbiji nije nimalo veći procenat ni tumora ni raka u odnosu na druge evropske zemlje.

Ne postoji istraživanje, koje dokazuje da se procenat obolelih u Srbiji za promil već od procenat obolelih u drugim zemljama.

Dakle nije od posledica bombardovanja.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by MILENA-otrovnica
Ja ne zelim da zaboravim bombardovanje
ja zelim da zaboravim...
i ne samo ono iz 1999.
vetj i sva prehodna

a smatram da je ulazak u nato jedina garancija da nas niko vishe (nikad) netje bombardovati
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ne.
Prvo zhelim naknadu za pretrpljen dushevni bol tokom bombardovanja. Kada mi gurnu pare u dzep i ja cu biti za NATO i ekstatichan cu mahati njihovom zastavom.

Sada ozbiljno, u pitanju su sile koje poseduju nuklearno naoruzhanje na koje nismo u stanju odgovoriti niti sprechiti totalnu anhilaciju nashe zemlje, niti bi chlanstvo u bilo kojoj slichnoj instituciji pomoglo. Zbog toga verujem da je najbolje da izbegavamo preterano zblizhavanja s bilo velikom vojnom silom koja ima neprijatelje.
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
@ loni Sada je sve O.K.Operisana sam,nije bilo potrebno ni zracenje,ni citostatici.Hwala na lepim zeljama.Bas si :andjelak:

@ spliff Nisam razmisljala na taj nacin.
Mislim da si u pravu i da nas nece bombardovati ako udjemo u NATO.
Ubedili ste me da promenim misljenje prvi put u zivotu.
By superfly
Originally posted by spliff
fuck nato!
fuck kosovo!
baš ti je kosovo trn u oku.

fuck brainwashed junkies! :kissing:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by V I V I S E C T
Ne.
Prvo zhelim naknadu za pretrpljen dushevni bol tokom bombardovanja. Kada mi gurnu pare u dzep i ja cu biti za NATO i ekstatichan cu mahati njihovom zastavom.

Sada ozbiljno, u pitanju su sile koje poseduju nuklearno naoruzhanje na koje nismo u stanju odgovoriti niti sprechiti totalnu anhilaciju nashe zemlje, niti bi chlanstvo u bilo kojoj slichnoj instituciji pomoglo. Zbog toga verujem da je najbolje da izbegavamo preterano zblizhavanja s bilo velikom vojnom silom koja ima neprijatelje.
Pa iz ove logike moglo bi da sledi upravo obratno - ako su već toliko jaki i složni ovi oko nas, sigurnije je da budemo s njima.
Korisnikov avatar
By spliff
fuck brainwashed junkies! :kissing:
yeah right
i'm the one who's been brainwashed

:kakodane:
Korisnikov avatar
By bothways
Ako udjemo u Nato, isti nece moci vise da nas bombarduje (nije da zeli sada, ali ono...)
By Storm
Ne.

Srbija treba da teži neutralnosti.

Pri tom, NATO je jedna zločinačaka organizacija, bombardovanje Srbije je najbolji dokaz.
Srbija treba da tuži NATO.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Najvishe se slazem s postom Ulix-a ovde iako se uglavnom slazem i s Loni-jem i slichno.
Dakle, ako je preduslov za EU da se bude u NATO-u onda da, inache uzdrzan sam shto se tiche NATO-a mada naginjem za da.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Loni
Originally posted by V I V I S E C T
Ne.

Pa iz ove logike moglo bi da sledi upravo obratno - ako su već toliko jaki i složni ovi oko nas, sigurnije je da budemo s njima.
Otkud sada to?
U sluchaju da dodje do nove preraspodele svestske moci izmedju istoka i zapada...zashto da se meshamo kada mozhemo izbeci sukob?
By mythe
licno sam uzdrzan, mislim da odluku o tome treba doneti na referendumu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!