- 30 Apr 2009, 01:37
"
- Jesi ti došao ovde na protest?
-- Nisam.
- Onda uzmi i stavi te svoje američke slušalice na glavu...
-- Naravno.
- ... i idi kući da čuvaš svoj stan tamo. Pi*ka vam materina pederska, koliko vas ima. Sve vas treba pobiti redom... U šta ste pretvorili ovu državu...
--
"
I u tom trenutku su došle dve drugarice sa kojima sam trebao da se nađem, tu. Tu kod spomenika Knezu Mihailu. A bio je onaj protest protiv NATO-a zbog Karadžića.
Žena (srednjih godina) me je iz čista mira napala, ja sam tu samo stajao i trudio se da ne slušam.
Hteo sam da joj odbrusim nešto na lep način, ali sam se plašio konsekvenci, tj. eventualnog fizičkog napada.
Tako da sam se umesto toga isključio i pravio se da ne čujem.
Inače, slušalice su japanske, mislim, Panasonic.
Taj protest je postao vašar nemorala i bezobrazluka.
Ako je ona karakteristični stanovnik ove države, onda me je sramota što živim ovde.
Što reče jedna od tih ortakinja, grad kao grad je super, ali ljudi...
- Jesi ti došao ovde na protest?
-- Nisam.
- Onda uzmi i stavi te svoje američke slušalice na glavu...
-- Naravno.
- ... i idi kući da čuvaš svoj stan tamo. Pi*ka vam materina pederska, koliko vas ima. Sve vas treba pobiti redom... U šta ste pretvorili ovu državu...
--
"
I u tom trenutku su došle dve drugarice sa kojima sam trebao da se nađem, tu. Tu kod spomenika Knezu Mihailu. A bio je onaj protest protiv NATO-a zbog Karadžića.
Žena (srednjih godina) me je iz čista mira napala, ja sam tu samo stajao i trudio se da ne slušam.
Hteo sam da joj odbrusim nešto na lep način, ali sam se plašio konsekvenci, tj. eventualnog fizičkog napada.

Tako da sam se umesto toga isključio i pravio se da ne čujem.
Inače, slušalice su japanske, mislim, Panasonic.

Taj protest je postao vašar nemorala i bezobrazluka.
Ako je ona karakteristični stanovnik ove države, onda me je sramota što živim ovde.
Što reče jedna od tih ortakinja, grad kao grad je super, ali ljudi...