Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by KgCS3Pa i na skaj njuzu je bilo kad se onaj helikopter sa deda mrazom srusio u Kragujevcu pre par godina
Ali znao sam da ce neko da otvori ovu temu .....![]()
Vest dana u Srbiji pad aviona u NY-u ... Mislim ....![]()
Originally posted by жњe pazi kad sam znao da ćeš TI prokomentarisati moje zapažanje.Originally posted by superfly
![]()
![]()
crnjaaaakkako si samo spazio
(inace ima sajt sa promasenim reklamama na netu... na ovaj fazon. samo ne mogu da se setim adrese)
e pazi kad sam znao da ćeš TI prokomentarisati moje zapažanje.![]()
ajde potrudi se i nađi taj sajt. ja sam svojevremeno to video u nekom
časopisu i divio se "slučajnostima".
Originally posted by ManonOvdje se pilotu treba dodatno pokloniti jer je uspio da spusti avion u vodenu površinu, a da mu se pri tom avion ne raspadne na komade
danima sam okupirana osecajem velikog uzbudjenja zbog tog uspesnog prinudnog sletanja. Pilot koji je to izveo je pravi genije. Zasluzuje velike pohvale i postovanje.
svojevremeno sam pohadjala skolu za sportskog pilota na avionu Utva 75. To je mali avion i svaki put smo izmedju ostalog vezbali prinudno sletanje zbog otkaza rada motora. To kod malih aviona nije problem jer su lagani i ponasaju se kao jedrilice.
Jedini rizik je da ti motor otkaze prilikom uzletanja. Tada skoro da nema sanse za bezbedno sletanje jer u toku savladavanja sila uzgona ne mozes da manevrises ...
Uravo to se desilo u Njujorku. Pilotu su otkazala oba motora dok je jos bio u uzletanju. Prosto su sekunde bile u pitanju da odluci da okrene avion ka reci a da ne izgubi putanju i sunovrati se kao klada na zemlju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!