ah josh samo ovoliko da replikujem i da stvarno vishe odstupim od ove dosadne teme
Originally posted by Zibro
Mozda , iskreno receno ne znam ali nekako razumem ove mucenike koji deluju iz ocaja i ogorcenosti a mnogo vise osudjujem necivilizovano i agresivno ponasanje izraelaca koji se vecito prodaju kao zrtve .
ko je prvi bio pocheo?? kada Izrael bude prvi pocheo, mogao bih se sloziti, do tada, ne.
Originally posted by Zibro a kada sam na svojoj kozi osetio onaj mentalitet i versku zatucanost ideja bilo kakvog fer odnosa , vracanja teritorije ili neceg slicnog cini mi se nemogucom
samo da ponovim shto sam vec bio napisao:
No, to ipak ne znachi da nisam bio upoznao i lepih i razumnih izraelskih ljudi Jevreja niti da mogu ni hocu da generalizujem sve Jevreje po npr. korumpiranoj birokratiji i bezobzirnosti jevrejskih imigracionih smutljivaca.
Dakle, sve zavisi, kao i svugde i u svakom narodu. A, gde i s kojim i kakvim izraelcima si se ti druzio, ja ne znam.
Uz to, da su izraelski susedi bar upola napredni (prvenstveno mislim, prema svojem domicilnom stanovnishtvu) kao Izrael bilo bi josh juhuuuuu

ali avaj....
bajdvej, Zibro, mogao si da si hteo, posetiti i `Akhshav Shalom, Open House Jerusalem i ostale pacifistichke grupe koje rade na podizanju jevrejsko-arapskog poverenja umesto shto si ochito trazio samo jevrejske desnichare za kompanjone...