Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Izjave koje bi da zaborave - Naj izjava 2008

Boris Tadić
4
17%
Milutin Mrkonjić
Nema glasova
0%
Tomislav Nikolić
1
4%
Velimir Ilić
1
4%
Božidar Đelić (april)
3
13%
Mirko Cvetković
1
4%
Oliver Dulić
Nema glasova
0%
Velimir Ilić
Nema glasova
0%
Čedomir Jovanović
3
13%
Slavica Đukić-Dejanović
2
8%
Dragan Marković Palma
2
8%
Velimir - Bata Živojinović
1
4%
Dušan Bajatović
1
4%
Jovan Krkobabić
1
4%
Vuk Drašković
Nema glasova
0%
Slobodan Samardžić
Nema glasova
0%
Vojislav Šešelj
1
4%
Milorad Mirčić
1
4%
Milorad Vučelić
1
4%
Aleksandar Vučić
Nema glasova
0%
Maja Gojković
Nema glasova
0%
Ivica Dačić
Nema glasova
0%
Božidar Đelić (jul)
1
4%
Branko Ružić
Nema glasova
0%
Boris Tadić,
predsednik Srbije (oktobar)

Baš u ovakvoj svetskoj krizi možda se nalazi šansa za ubrzani razvoj Srbije, ne na onakav način kakav smo zamislili, ali na način koji moramo da osmislimo.

Milutin Mrkonjić,
funkcioner SPS (maj)

Kao mladić sam bio vitak, visok, hitar i elegantan. Devojkama sam ličio na Gregori Peka, a želeo sam da budem Džon Vejn. I tada sam osećao da imam odlike vođe.

Tomislav Nikolić,
zamenik predsednika SRS (januar)

- Ja znam kako je teško biti majka.

Velimir Ilić,
ministar (mart)

Nismo mi ovde male Đokice!

Božidar Đelić,
potpredsednik Vlade Srbije (april)

- „Blic ženu” nikada ne propuštam. Mora čovek da zna šta čita neprijatelj.

Mirko Cvetković,
premijer (decembar)

Pa, ako policija vidi da je službeni auto parkiran tako kako vi kažete, naravno da ću da platim kaznu. A možda su je već platili. Ako nisu, platićemo.
- Ako sam već morao da pojedem g…. i prihvatim SPS, ne terajte me da hvalim kuvara.

Oliver Dulić,
ministar (decembar)

Meni su kolege kao deca, ne mogu da ih razdvajam i razlikujem.

Velimir Ilić,
ministar (maj)

Uradio sam tolike kilometre puteva, uložio toliko truda, i niko da kaže hvala. A onda na izborima pobeđuju neradnici.

Čedomir Jovanović,
predsednik LDP (novembar)

Šta je to što je kandidovalo Bajatovića za direktora „Srbija gasa”? To što zna kako izgleda plinska boca.

Slavica Đukić-Dejanović,
predsednica Skupštine (jun)

Nije problem u platama poslanika, već u tome što građani Srbije imaju male plate.

Dragan Marković Palma,
predsednik JS (avgust)

Ne mogu da komentarišem Tadićeve reči, ne znam plan, ali sam siguran da je dobar.

Velimir - Bata Živojinović,
glumac, član SPS (maj)

Ne može da nas preobrati Palma, niti neka druga biljka.

Dušan Bajatović,
funkcioner SPS (jul)

Nisam oženjen i to planiram da obavim uskoro, ne samo zbog duga roditeljima već i zbog produženja vrste.

Jovan Krkobabić,
potpredsednik Vlade (avgust)

Najbolje me opušta čaša negazirane, ne mnogo hladne vode. To rešava sve probleme.

Vuk Drašković,
predsednik SPO (jul)

Američka sonda otkrila je da izgleda ima života na Marsu, pa ću ja biti ambasador tamo.

Slobodan Samardžić,
ministar (jun)

Ne mogu da izbacim Dačića iz koalicije. Mogu da ga izbacim iz stana i učinio bih to.

Vojislav Šešelj,
predsednik SRS (januar)

Meni najviše odgovara doživotna robija, to je moj cilj.

Milorad Mirčić,
funkcioner SRS (jul)

U životu je najvažnije biti najtvrđi. Kud ćete bolje, nego da vas neka žena oceni kao takvog.

Milorad Vučelić,
funkcioner SPS (septembar)

Mrkonjić je čovek sa karakterom morskog krastavca.

Aleksandar Vučić,
zamenik predsednika SNS (novembar)

Uvek kada mi je teško, mrak izbijam mrakom.

Maja Gojković,
lider NS (septembar)

Ne mogu da merim toplotu reakcije Tomislava Nikolića.

Ivica Dačić,
predsednik SPS (april)

Znate li da sam bio student generacije na Fakultetu političkih nauka. Bio sam bolji čak i od Uroša Šuvakovića.

Božidar Đelić,
potpredsednik Vlade (jul)

Više puta sam bio udarnik i najbolji iz marksizma. Od malih nogu bio sam sklon levičarenju.

Branko Ružić,
funkcioner SPS (avgust)

Srpska politika je veoma dinamična i to se najbolje pokazalo na primeru Beograda, gde postoje „viši” i „još viši” interesi.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Božidar Đelić,
- „Blic ženu” nikada ne propuštam. Mora čovek da zna šta čita neprijatelj. :lol:

Meni je ova Bozina izjava vrh....blesava a simpaticno- inteligentna kao i on sam :)
Korisnikov avatar
By ::fy::
Da, to mi je HIT, kao i izjava Milorada Mirčića:

U životu je najvažnije biti najtvrđi. Kud ćete bolje, nego da vas neka žena oceni kao takvog.
By iWanna
Originally posted by ::fy::

Velimir Ilić,
ministar (maj)

Uradio sam tolike kilometre puteva, uložio toliko truda, i niko da kaže hvala. A onda na izborima pobeđuju neradnici.
:die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die:
Korisnikov avatar
By jukie
A kako se glasa? Za ono što mislimo da bi oni najviše želeli da zaborave, ili za ono što nam je najsmešnije? (neke izjave mi ne izgledaju smešno, npr. ova sa majkom i ova sa decom su mi sasvim logične)
By superfly
Dušan Bajatović,
funkcioner SPS (jul)
Nisam oženjen i to planiram da obavim uskoro, ne samo zbog duga roditeljima već i zbog produženja vrste.

:sweet:
By mikka
Ovaj sa produženjem vrste i dugom roditeljima. Kakvi motivi za zasnivanje porodice, fali mu samo borba protiv bele kuge. :psiholog:
Korisnikov avatar
By deran
- Ako sam već morao da pojedem g…. i prihvatim SPS, ne terajte me da hvalim kuvara.

Ovaj mi je najjači,pa sam za njega i glasao na "neviđeno"...

Friška anketa,vidim da je malo glasova:srbin:

Što se pak Bajatovića tiče i produženja vrste...:uplasen:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Djeliceva izjava je simpaticna, ali Krkobabic je kralj. Ponekad pomislim da ga Somborac samo citira. :lol:
By Paris
Tomislav Nikolić,
zamenik predsednika SRS (januar)
- Ja znam kako je teško biti majka.

:mama:
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Palma :kralj: kod mene uvek izaziva izlive nekontrolisanog smeha.... setimo se samo Betovena!!

Ali njegov vrhunac jeste (mislim da neće nikad ni biti prevazidjen) "slučaj žirafa" :lol:

još kad sam pročitao 31. 12. u novinama 24 sata na poslednjoj strani članak "Vesti koje bismo voleli da objavimo u 2009":

7. Okotila se jagodinska žirafa
„Postali smo bogatiji za jednog malog stanovnika, jer je naša Jagodinka rodila mladunče koje ćemo nazvati Betoven”, kaže Dragan Marković Palma, gradonačelnik Jagodine.

FENOMENALNO! :giggle:
Korisnikov avatar
By Stripi
Nikolić s majkom je ok ali Čeda mi je hit :yes:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Slavica Đukić-Dejanović,
predsednica Skupštine (jun)
Nije problem u platama poslanika, već u tome što građani Srbije imaju male plate.

:fancyklap:
By alexandermagic
Oliver Dulić,
ministar (decembar)

Meni su kolege kao deca, ne mogu da ih razdvajam i razlikujem.

Dragan Marković Palma,
predsednik JS (avgust)

Ne mogu da komentarišem Tadićeve reči, ne znam plan, ali sam siguran da je dobar.
Korisnikov avatar
By gorilica
Božidar Đelić,
- „Blic ženu” nikada ne propuštam. Mora čovek da zna šta čita neprijatelj.

i

Dušan Bajatović,
funkcioner SPS (jul)

:lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
shto je ono g...o selja ilic dvaput u anketi?

elem, OT da nije zalosno bilo bi smeshno, mada najnormalnije mi zvuchi Slavichin aforizam.
Korisnikov avatar
Originally posted by pikasoubeogradu
Palma :kralj: kod mene uvek izaziva izlive nekontrolisanog smeha.... setimo se samo Betovena!!

Ali njegov vrhunac jeste (mislim da neće nikad ni biti prevazidjen) "slučaj žirafa" :lol:

još kad sam pročitao 31. 12. u novinama 24 sata na poslednjoj strani članak "Vesti koje bismo voleli da objavimo u 2009":

„Postali smo bogatiji za jednog malog stanovnika, jer je naša Jagodinka rodila mladunče koje ćemo nazvati Betoven”, kaže Dragan Marković Palma, gradonačelnik Jagodine.

FENOMENALNO! :giggle:
:smeh: Ovo iz 24sata je HIT!!! Imaš li link ka tom članku?

A što se tiče Palme, njegove izjave u onom intervjuu za TV FOX bile su, bago rečeno, skandalozne. Čovek ne može ni da se nasmeje na sve te gluposti.
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Pokuša sam da nađem link ali je arhiva 24 sata u pdf formatu... ali evo izvukao sam u tekstualnom formatu tih "24 vesti", nadam se da nisam oduzeo previše prostora:

24vesti koje bismo voleli da objavimo u 2009.

BEOGRAD

1. Rusi odobrili milijardu € kredita za metro
„Oduševljen sam fer uslovima koji su ponuđeni beogradu za kreditiranje izgradnje teškog metroa”, izjavio je gradonačelnik Dragan Đilas.

2. Univerzijada bez jada
Uprkos aferama i smanjenju broja sportova, međunarodno studentsko takmičenje poslalo najlepšu sliku iz beograda i Srbije u svet.

3. Građevinski bum oborio cene stanova
„Zbog velikog broja novoizgrađnih stanova, cene stanova drastično padaju”, kažu agenti za nekretnine. Kvadrat na Vračaru i Novom Beogradu približava se cifri od 1.300 evra.

4. Nastavljena izgradnja Aqua parka
gradilište u bloku 44 neće više biti ruglo, već najlepši zabavni park grada.

SRBIJA

5.Poslanici na prinudnom odmoru zbog krize
„Zakone ćemo usaglašavati po međupartijskim kuloarima, a poslanici će se formalno sastajati da glasaju”, kaže Slavica Đukić-dejanović, predsednica Skupštine. Milionske uštede na dnevnicama i putnim troškovima.

6. Privatizovan skupštinski restoran
Šokirani poslanici najavljuju štrajk glađu jer nema više krkanluka za bagatelu, već samo po tržišnim cenama. Faširana šnicla s pireom poskupela na 350 dinara sa dosadašnjih 85.

„Postali smo bogatiji za jednog malog stanovnika, jer je naša jagodinka rodila mladunče koje ćemo nazvati betoven”, kaže dragan Marković Palma, gradonačelnik jagodine.

8. Srbija kandidat za EU
Pošto je ratko Mladić otkriven pod maskom Pr stručnjaka u Ministarstvu odbrane, Srbija dobila poziv za članstvo u evropskoj uniji.

9. Euroloto i u Srbiji
Srbija ušla u sistem evropskog lotoa. Kladionice već primaju uplate da će nagrada od 15 miliona evra biti izvučena u taličnom Novom beogradu.

10. Vakcina protiv raka pluća uspešno testirana u Srbiji
Vakcina koja je prvo testirana u našoj zemlji pokazala odlične rezultate.

SVET

11. američki predsednik barak obama srdačno dočekan u Havani i Teheranu
Iran odustaje od nuklearnog programa, a Kuba najavljuje liberalizaciju. Amerika obećava povlačenje iz Iraka.

EKONOMIJA

12. Jenjava kriza u Srbiji, evro ispod 80!
Dinar od marta postepeno jača zahvaljujući prihodima od grinfild investicija.

13. Novi model „fijata” iz Kragujevca
Prvi primerak malog gradskog automobila „fijat” sišao sa proizvodne trake u „Zastavi”.

14. naknadno uvećali ponudu za NiS
„Nije fer da braću Srbe toliko ojadimo”, pokajao se ruski predsednik dmitri Medvedev.

15. Pojeftinili krediti
bazna kamata na evro (euribor) i dalje pada. Rate manje i za 40 evra.

SPORT

16. Milenko tepić pogodio u poslednjoj sekundi za pobedu u Moskvi protiv CSKA!
„Posle svega što sam lane promašio, nisam ovo očekivao”, priznao neočekivani junak.

17. Čavićeva prva žurka u novom stanu
Najbrži svetski plivač Majkl Felps bio počasni gost na velikoj zabavi u trosobnom stanu našeg delfina na Vračaru.

VODIČ
18. Ejmi Vajnhaus se otreznila za Exit
Ostaci rasola od minule zime pomogli popularnoj pevačici da stane na noge pred koncert u Srbiji. Potvrđeni i nastupi Coldplay i Dejvida Bouvija.

19. Klint istvud i šon Pen otvaraju FeSt
„Robert de Niro nam je pričao sve najlepše o vama”, kažu holivudske zvezde srpskim novinarima uoči dolaska.

20. „turneja” kandidat za oskara
Film gorana Markovića među pet kandidata za za najbolji strani film.

ŠOU

21. Maca daje časove bontona poslanicima
„Napraviću od njih gospodu”, izjavio suptilni tV voditelj Marinković, koji se skromno odrekao honorara za ovu humanitarnu akciju.

22. Karleuša izdaje „live&unplugged” album
Dugogodišnji mukotrpni časovi pevanja su najzad urodili plodom, kažu izvori bliski Muzičkoj akademiji. Novi „lajv” album, bez ikakvih obrada glasa, pojaviće se uskoro u prodaji na svim boljim trafikama.

23. Maja Nikolić druga na evroviziji!
Pobedio apatrid- transseksualac-hevimetalac iz azerbejdžana, prerušen u Željka joksimovića. „ovaj festival je namešten!”, grmi naša Maja.

24. Skarlet johanson: Srbi su najlepši muškarci!
Poznata glumica očarana Balkancima pošto je upoznala grupu srpskih studenata glume na čuvenoj glumačkoj akademiji lija Strazberga u Njujorku.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Chedina izjava je hit :lol: Mozda i zato sto je nisam cuo. :D
Mada je jos smesnije sto dolazi od coveka kome su repovi sa krimosima veci od one diplome koju mu namestishe dok je bio neko mudo u DOS-u.
Korisnikov avatar
By Stripi
Po tebi je zapravo Čeda alfa&omega svih problema srpskog društva.
Korisnikov avatar
Ova izjava:
6. Privatizovan skupštinski restoran
Šokirani poslanici najavljuju štrajk glađu jer nema više krkanluka za bagatelu, već samo po tržišnim cenama. Faširana šnicla s pireom poskupela na 350 dinara sa dosadašnjih 85.

i ova:
21. Maca daje časove bontona poslanicima
„Napraviću od njih gospodu”, izjavio suptilni tV voditelj Marinković, koji se skromno odrekao honorara za ovu humanitarnu akciju.

su H I T !!!!

:smeh:
By Ulix
Originally posted by deran

Ovaj mi je najjači,pa sam za njega i glasao na "neviđeno"...
:lol:

Canak cim usta otvori kaze nesto antologijski. :)
Korisnikov avatar
By deran
Pa piše da je to Premijer izjavio:puzzle:

Mislim,onako neupadljiv i miran,zato mi i jeste najjači:party:
By Hans
Đelić, Čeda i Cvetković- :hail:
Korisnikov avatar
By Tomek
Najizjave ima Milosavljevic, ministar trgovine...

Od navedenih - Seselj... U nastravku je rekao: Ja bih voleo da vi mene obesite kao mog prijatelja Sadama Huseina...

I Ceda ima simpa i duhovite izjave, a izgovara ih mrtav-hladan...
By Hans
Jao Tomek....Res, non verba.. :)
Korisnikov avatar
By Tomek
Hans,
Neko pre neki dan rece - Kres non verba...
By Hans
Hahaha, srpski je fleksibilan... ja sam pre neki dan drugarici rekao na ''Hristos se rodi''- De facto se rodi! :) ))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!