Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By superfly
nju ne treba gađati, već joj prići i dotući sa 12cm štiklom o glavu.
Korisnikov avatar
By Mars
Uh. Ja nekad sanjam, tako, da sam u palati UN i da iznenada shvatam da sam bez cipela, samo u čarapama! Noćna mora.
Korisnikov avatar
By muzika86
trebala je ga cipela opajdariti po pola celenge....
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ne mogu da shvatim da se niko nije setio ovog smajlija: :paradajz:

:paradajz:

.................... :paradajz:

e vala i neka mu je rekao.
Korisnikov avatar
By ns.happy
lol :D iznenadjuje me sto ni jedan telohranitelj nije iskocio niodkuda i zastitio marsala... to kod nas ne bi moglo...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ma ko zna, mozda ga je telohranitelj i gadjao.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Gadao ga je jedan od irackih novinara i to je bio vise simbolican gest zato sto se u islamskom svetu bacanje cipela smatra najgorom uvredom.
To je Bushu bila zadnja poseta Iraku i hvala bogu na tome...steta samo sto taj majmun od predsednika ima dobre reflekse pa je uspeo da se izmakne oba puta...bilo bi mnogo zabavno gledati debila kako jauche dok ga cipela udara u tu njegovu majmunsku glavudzu :vudu:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Lakiboy_ns
zato sto se u islamskom svetu bacanje cipela smatra najgorom uvredom.
da to sam video na vestima i bas mi je bilo simpaticno. jer, u japanu se npr. bacanje cipela smatra znakom postovanja, u rusiji bliskosti, u nekim africkim drzavama je nacin da zaprosite cerku onog na koga ih bacate, u severnoj evropi se tako prizivaju duhovi predaka a u juznoj americi otpocinje obred prolecne setve.

mislim, daj :lood:
Korisnikov avatar
By Mars
U Srbiji to može da bude povod za povraćanje tvog života.

Moj dalji rodjak se oženio devojkom iz Pirota. Na kraju veselja su "prijatelji" posedali na pod, neko se izuo (već prema pravilima tog običaja), a onda su iz te cipele svi u krug pili vino. Sve vičući O, ho, ho-što je DOBRO!

Samo da povraćaš, kao što rekoh.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
mislim da je taj obicaj poreklom iz bugarske, samo im je ponestalo lobanja.
Korisnikov avatar
By Mars
Vazda smo prihvatali samo prave vrednosti od drugih.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by AngraMaina
ne mogu da shvatim da se niko nije setio ovog smajlija: :paradajz:

.................... :paradajz:

e vala i neka mu je rekao.
Ne uklapa se uz realno stanje stvari - faca mu je ostala blentava i nepromenjena od početka do kraja snimka, tj. pre i posle incidenta... i to je ono poražavajuće u celoj priči.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by AngraMaina
Originally posted by Lakiboy_ns
zato sto se u islamskom svetu bacanje cipela smatra najgorom uvredom.
da to sam video na vestima i bas mi je bilo simpaticno. jer, u japanu se npr. bacanje cipela smatra znakom postovanja, u rusiji bliskosti, u nekim africkim drzavama je nacin da zaprosite cerku onog na koga ih bacate, u severnoj evropi se tako prizivaju duhovi predaka a u juznoj americi otpocinje obred prolecne setve.

mislim, daj :lood:
:lol:

Ja recimo svoje cipele i tikepa jednostavno koristim samo u njihovoj primarnoj svrsi nikako kao sredstvo za obrede ili nanosenje boli :vijaca:
Steta bi bilo da recimo ostanem bez svoje obuce zbog tamo nekog majmuna poput Busha kad mogu da bacim stolicu na njega i postignem tako bolji efekat. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mars

Moj dalji rodjak se oženio devojkom iz Pirota. Na kraju veselja su "prijatelji" posedali na pod, neko se izuo (već prema pravilima tog običaja), a onda su iz te cipele svi u krug pili vino. Sve vičući O, ho, ho-što je DOBRO!

OMG ja sam mislio da je ta prica samo jos jedan ruralni mit koji se prica da se razveseli narod :srbin:
Korisnikov avatar
By *deni*
Boze, kako niste culi za obicaj da se pije vino iz cipele ?
To se i po Budimpeshti chesto praktikuje, kad ljude uhvati merak.
Doduse, najcesce se uzima cipela neke zgodne i pozeljne dame sa negovanim stopalima, nisam cuo za slucaj da se izuo neki rmpalija ili kamiondzija i da je neko iz njegove cipele pozeleo da pije.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jedini komentar na to jeste: Steta sto ga nije pogodio po sred face.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Evo sad cujem da je doticni novinar sto je gadjao cipelom Busha vec dobio neku nagradu od neke organizacije koja se takodje protivi Bushu.
Josh ce karijeru i bogatstvo steci zbog tog gadjanja.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Mars

:smeh:

bush-a josh i na taj pod u Pirotu :roflmao:
By Storm
Buš je izjavio: "If you want the facts, it's a size 10 shoe that he threw".
Vrlo mi je drago što više nećemo slušati te duhovite i inteligentne Bušove šale.
Korisnikov avatar
By queeria
Kad će neko početi naše da gađa cipelicama?

Ja bih Jeremića vrlo rado, po sred čela.
Korisnikov avatar
By deran
Ipak...

Hiljade Iračana izašlo je na ulice zahtevajući oslobađanje novinara koji je na pres konferenciji u Bagdadu gađao cipelama američkog predsednika Džordža Buša.

Protesti u Iraku (FoNet)

Ovom novinaru libijska dobrotvorna organizacija, na čijem je čelu kćerka predsednika Moamera Gadafija, dodelila je nagradu za hrabrost. Pristalice novinara Muntadara al-Zaidija demonstrirale su u širom Iraka zahtevajući oslobađanje svog heroja, paleći američke zastave i bacajući cipele na američki konvoj koji je prolazio.

Kako prenose agencije, irački novinar je u međuvremenu predat iračkoj vojnoj komandi u Bagdadu, a njegov brat tvrdi da su ga pripadnici iračke zlužbe bezbednosti pretukli.

Ipak, slika američkog predsednika kako se sklanja od cipele koju je na njega bacio jedan irački novinar obišla je čitav svet.

Incident u kome je Muntadar al-Zaidi, doviknuo Bušu - "Ovo je oproštajni poljubacza tebe, psu! Ovo je za udovice, siročad i sve koji su ubijeni u Iraku" - iračka vlada ocenila je sramotnim i zatražila izvinjenje Kairske televizije Al Bagdadija čiji je Al-Zaidi dopisnik.

Za razliku od iračke vlade, mnogi građani te zemlje odobravaju takav postupak novinara:

"Mislim da je ta cipela došla prekasno. Zaslužio je cipelu još 2003. kada je ušao u Bagdad."

"Zaslužio je da ga gadja sa više od dve cipele! Ko mu je rekao da dodje."

"Želim da mu poručim da je on sin čitavog Iraka. Treba da bude ponosan na sebe."

Građani Sjedinjenih država, s druge strane, ovaj incident uglavnom smatraju duhovitim:

"Nije bilo profesionalno, ali je bilo urnebesno smešno.”

"Prvo mi je bilo smešno, a posle sramota. Mislim, ipak je on naš predsednik.”

"Pretpostavljam da to pokazuje šta svet misli o Bušu i njegovoj politici.”

Al-Zaidi je zatvoren negde u iračkoj zelenoj zoni, a iračke vlasti su saopštile da je u toku ispitivanje da li je za svoj čin plaćen i da li je u trenutku napada bio pod uticajem droga. Cipele su zaplenjene kao dokaz.

Čavez: Hrabar novinar

Novinar gađa Buša cipelom

Podršku novinaru koji je odlazećeg predsednika SAD Džordža Buša gađao cipelama, uputio je i venecuelanski predsednik Ugo Čavez, koji je rekao da je taj novinar bio hrabar.

Čavez je inače poznat kao veliki protivnik SAD, a rekao je da mu je ipak drago što cipele nisu pogodile Buša, ali da se "slatko nasmejao" dok je gledao snimak incidenta tokom sastanka kabineta, što je prenela i venecuelanska televizija.

"Dobra stvar je što ga nije pogodio. Ne ohrabrujem bacanje cipela ni na koga, ali stvarno, kakva hrabrost", rekao je Čavez.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i vi se pitate zašto se uvodi besplatan Internet u škole? :smug:
Novinar "Cipelić" dobio bračnu ponudu!

Irački novinar Muntazer al-Zaidi, koji je cipelom gađao američkog predsednika Džordža Buša, preti da pomuti slavu Baraka Obame, a dobija čak i bračne ponude!

Jedan Egipćanin ponudio je iračkom novinaru svoju 20-godišnju kćerku Amal, inače studentkinju novinarstva. Ona se složila sa idejom svog oca!

Zaidijev gest naišao je na veliku podršku širom arapskog sveta, koji mahom prezire Buša zbog okupacije Iraka i podrške Izrealu.

Za iračkim novinarom i njegovim gestom "poludeli" su i u Alžiru, gde je jedan novi model cipela dobio ime "Muntazar" - po novinaru.

Dok saudijski princ Hasan Mohamad Makhafa nudi 10 miliona dolara za famozni par Al Zaidijevih cipela, u planinama Kabilije, u selu Tulmut, 60 kilometara od Alžira, jedna fabrika je počela da proizvodi novi model cipela koji je nazvala po novinaru satelitske televizije Al-Bagdadija, javio je lokalni list "Liberte", prenela je agencija Ansa.

Inače, zbog gađanja cipelom Džorža Buša, novinaru će biti suđeno pred iračkim sudom.

Zaidi je uhapšen u ponedeljak, jer je u nedelju na zajedničkoj konferenciji za novinare američkog predsednika i iračkog premijera u Bagdadu, nazvao Buša psom i gađao ga cipelama.

"Ovo je oproštajni poljubac za tebe, pseto. Ovo je za udovice, siročad i one koji su ubijeni u Iraku", vikao je Zaidi na arapskom dok je bacao cipele prema Bušu.
(MONDO)
Slika

Slika
Slika
By ~ Le Saint X ~
Nadam se da ce se novinar nekako izvuci...Verujem da ce ceo arapski svet stati na njegovu stranu - i vec jeste!

Procitah negde da je u islamskoj kulturi gadjanje nekoga cipelom NAJGORI IZRAZ PREZIRA!

Vala,zasluzio je!

Irak - kolevka starih civilizacija, predivna zemlja... pretvorena je u igraliste fanatika.
Ne velicam Sadama, ali, sve je bolje nego godine od kada je izvrshena invazija

Elem...

Verujem da ce ta mala radnja iz Alzira sad namlatiti pare prodajuci najnoviji model cipela
:D

Oduvek sam s epitao kako neki brendovi dobijaju imena
Sada znam jedan od nacina!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!