Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781701#p2781701]ZlatnaPtica napisao:[/url]Ja ne razumem kakav vi kapitalizam vidite u činjenici da svaka osoba ima svoj ukus, tip osobe koji ga privlači. Pa u skladu s tim, skup ljudi sa istim ukusom je ta 'tržišna niša'* za osobu koja je njihov tip.

*sigurno postoji adekvatniji termin, to mi prvo palo na pamet :D
pa kako da ti je bas taj izraz prvi pao na pamet?
tj. kako se danas konzumira - namjerno koristim taj izraz - gej seks? preko aplikacija i interneta. romeo i grindr nisu neprofitne udruge nego firme koje zaradjuju od toga sto ih pederi koriste, a koje stvaraju okvir nove gej seksualnosti.
takodjer, ono sto si opisao u prethodnom postu je nista drugo nego optimiziranje potencijala, dakle jos jedna kapitalisticki praxa u kojoj se ljude gleda kao resurse (HR, doslovno), koje onda treba optimizirati da budu sto produktivniji.

ono sto ja ne razumijem je jel ti fakat mislis da ljudi imaju svoje ukuse jer su im ti ukusi pali s neba ili su ti ukusi stvoreni raznim drustvenim kontekstima?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jao, Srklet, otkako je sveta i veka i seksualnosti, živa bića se 'doteruju' i udvaraju jedna drugima u potrazi za seksom. Paun će da širi svoje perje da bi privukao ženku, ZlatnaPtica će da obuče fensi kaput da bi privukla jebača. Nema u doterivanju (sa svešću o tome da ćeš tako doteran biti nekome/nekima privlačniji) ničeg novog i ničeg kapitalističkog.

Može se govoriti više o sličnosti između tih nekih kapitalističkih mehanizama i načina kako zavođenje funkcioniše, a glede aplikacija i interneta - to su produkti nastali u kapitalizmu, no ne obavezno predstavnici kapitalizma. Pritom, čak i da jesu, ne vidim ništa loše u tome, pa da se govori sa takvom negativnom konotacijom o tome, kao o nekakvoj "zarazi" i umanjenju slobode i blabla. Ja bih pre govorio o progresu. Dva fetišara će se danas naći mnogo lakše i brže nego pre 20 godina. Dva pedera u homofobičnoj sredini će se mnogo lakše upoznati nego pre 20 godina. Itd.

A što se tiče ukusa - tu imaš pravo. Ali opet mi je u neku ruku bizarno govoriti o tome - da li je seksualni život ljudi koji su odrasli u Jugoslaviji zaražen komunizmom?

I, nadalje, mi koji smo zaraženi kapitalizmom - kako da se izlečimo, živo me zanima?
By Sixto
PIKANT KOBASICE AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jao, šta je šta prvo prisvojilo, kapitalizam seksualnost ili seksualnost kapitalizam.
Šta je problematičnije, kokoška ili jaje.
Pritom, pre nego što se počne govoriti o tome šta je noviji koncept - ovo što se sada zove kapitalizam je nešto što je samo omogućeno većom spojenošću čovečanstva jednih sa drugima - pre tržišta je još uvek bio trg.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!