Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
u jednome je šešy bio potpuno u pravu... split zaista spada tamo gdje ga je smještao... gradski promet begeša i splita su potpuno jednaki... :drama:
Korisnikov avatar
By bern
Koja je razlika između pritvora i zatvora?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643591#p2643591]Kragi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2642487#p2642487]bas bleu napisao:[/url]
Zvonki napisao: Zvonki retardu
a kada ja to kazem ljudi se uvrede. jel to ono kao kada afro-americans jedini sebe mogu da zovu n-word? :confused:
Nije. Sledeci put samo drmni amfetamin.
mozes ti i bolje... u stvari, ne, ne mozes. sed fejs.
Korisnikov avatar
By bern
that's just so awesome. so, the insane sheky got fucked by international criminal pricks anyhow... niiiiice.
Korisnikov avatar
By blenta
koji stinkface na vucicu pederu haha
ne moze da ima jadan vojo spotlight imai ni na sopstvenom mitingu doceka posle decenijskog martijarstva

a iz uzvika mi se cini kao da ih je dole u masi ukupno izmedju 4 i 7
Korisnikov avatar
By Mars
Slušam opet one reči, onu retoriku, onaj stil...

Kao da nije ni odlazio.
Korisnikov avatar
By 2kune
brže je nazad nego tamo... :giggle:
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666513#p2666513]blenta napisao:[/url]koji stinkface na vucicu pederu haha
ne moze da ima jadan vojo spotlight imai ni na sopstvenom mitingu doceka posle decenijskog martijarstva

a iz uzvika mi se cini kao da ih je dole u masi ukupno izmedju 4 i 7
Stotinak, ali nije bio miting u pitanju nego docek 'najvatrenijih fanova' ispred njegove kuce a kasnije stranke.
Mislim da, nazalost, ima mnogo jaci kapacitet od vidjenog. Verujem da ce, ako se ne bude vracao u pritvor, na sledecim izborima proci cenzus 100%.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Koliko god zabavno bilo razmrdavanje domaće političke scene, bojim se da će napraviti problem sa Zapadom.

Ako je prvi put jedva isporučen Hagu, uz sav revolucionarni entuzijazam i bes protiv Miloševića i donekle radikala... da li će masa (ispranih mozgova) dozvoliti bez nemira to ovaj put, jer su demokrate omražene zbog neispunjenih reformi, a ni SNS nije daleko od toga.

Ne želim ni da razmišljam o tome da može biti u vlasti nakon narednih izbora...

Najbezbolnije po većinu je njegova smrt, od bolesti ili snajpera.
Korisnikov avatar
By 2kune
zapravo, ne bi li trebali razmišljati o njegovoj osveti? kakvi izbori i slični bakrači... čoek je došo da se osveti prije nego umre... što mislite, kako on to kani učiniti? svakako valja uračunati faktore predsmrtnog očajništva i kronične ludoglavosti od djetinstva... :uplasen:
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666592#p2666592]Dirrty napisao:[/url]
Najbezbolnije po većinu je njegova smrt, od snajpera.
tko se dobrovoljno javlja? :trep:
ja sam previše star da se time bavim, ali poslušajte moj savjet... ne dajte da to bude netko od neprijateljskih naroda... mora da bude inside job... inače to ne bi bilo to... :deda:
hajde, tko se javlja? u kome još živi revolucionarna krv pradjedova, svijetli Princip? nije slučajno što je 2014. godina... :rodjendan:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma naravno, organizovan atentat od strane SNS-a.
Korisnikov avatar
By bern
šešelj je aktuelan koliko i njegova politika. njegovi sljedbenici pritiv prehlade se bore lukom, pišu ćirilicom (i dalje nepismeno kao i latinicom), a ovo malo smislenih fanova što ima više je glumatanje da se ne izgubi obraz.

to što su ga pustili daje dobar je šlagvort konačnom kraju jedne politike koja nikada nije imala kontak sa stvarnošću.
Korisnikov avatar
By 2kune
nemoj sada mješati babe i žabe... kontakt sa stvarnošću nema nijedna politika u kojoj je distribucija bogatstva takva da sve ima 1% stanovništva a 99% stanovništva nema ništa... u tom smislu Šešelj je aktualniji nego ikad... kao što je aktualna i borba protiv pedera i 'homoseksualizma' sa zapada... a tih što prehladu liječe lukom i ne pišu (ni kirilicom ni drugačije) biti će sve više i više kako bolonja bude producirala svoje prvostupnike bakalare a megatrend doktore koji vladaju državom...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako će mi SNS obezbediti amnestiju i neku pristojnu sumu novca za to, ja bih rado... :kingkong:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!