Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

pa kod azdejkovića je najgore to što je tako glup. da je on sve to napravio s nekakvim unaprijed smišljenim planom i namjerom, mogao bih imati možda nekog poštovanja za njega. cijenim promišljenost i u službi zla. ^^
ali ovako... such a retard. :roll:
Korisnikov avatar
By Marizza
Ovo je sve takva glupost. Dveri su jedva čekale da se tako nešto desi kako bi napali na pedere (izvinjavam se ako se neko uvredi, meni reč peder nije uvredljivo, ako moram politički korektno onda ću reći gej :D ) i sva svoja sranja i dramu još više proširili medju ovaj primitivan narod. Inače je srpski narod poznat kao ovce za šišanje.

Dveri su ovu glupu i nepromišljenu izjavu debelo iskoristile kako bi sebi podigle rejting kod glasača. Bole njih i za crkvu i za popadiju.
Korisnikov avatar
By bern
^ and that, my friend, is a superb PR.

and intelligence, may i suggest?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445472#p2445472]Kragi napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445466#p2445466]Popeye napisao:[/url]
Ja ga ne poznajem, niti me zanima preterano, osim sto mi je smesno da se pita za garancije da bi mlade snage nesto promenile, dok se on iz vise razloga (citaj nesposobnosti i losih rezultata) povukao iz aktivizma. :radosnice:
I onda dodju ti ex aktivisti koji seru po forumu i prodaju pamet dok im je rezultat rada jednak nuli. :D
I ne mogu da ne primetim da tu svoju nesposobnost uoce tek nakon se dobro ugoje, sto je slucaj i sa njim, i sa Borisom a bogami ni Azdejkovic nikad nije bio deblji. :)
Mili, dok prebrojavaš ljudima kilograme (i to im prebacuješ) kao nekoć nacisti telesne karakteristike Jevreja i homoseksualaca, bez jedne od mnogih stvari koje sam uradio -- a to je osnivanje ovog foruma, ti ne bi mogao svoje fašistoidne gluposti uopšte da plasiraš u ovu polu-javnost.

A o mojim rezultatima govore i dve međunarodne nagrade za aktivizam. Jednu, koju delim za organizaciju provog prajda 2001, a drugu za prvu gej radio emisiju u regionu. Meni dovoljno, a šta neki tamo anonimni mali SS trooper Kragi misli -- pa zabrinuo bih se kada bi me sledbenici mengeleovsko-eugenističke ideologije hvalili.

P.S. Hvaing said that, shvatih u šta se ova forum napokon pretvorio, tik pred svoj skorašnji izdisaj. Pa, vreme je valjda da mu se kaže farewell dok ili ne lipše ili se ne dovede u minimalno pristojnu ravan za bilo kakvu debatu. Ovo više niej diskusioni forum, nego online terapija za pražnjenje negativnih emocija i prepljuvavanje svih i svačega ne bi li se ljudi osećali bolje (nikda nije prošlo bez toga, ali je sada to dominanta). E pa dosta, što se mene tiče. Bye, bye.
Korisnikov avatar
By Marizza
Kako me nervirate kad pljujte LGBT aktiviste. Jbt kada ste vi nešto probali da uradite? Sedite kući i sudite drugom. Stvarno nije jasno što pljujete po aktivistima, a sami ništa ne radite za zajednicu. Ili zaista mislite da je time što ste LGBT dovoljno? -.- Ako vam se ne svidja uključite se, postanite aktivista pa onda serite. Ja ne mogu i neću da sudim nijednom aktivisti sve dok sama ne budem uključena u aktivizam.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445683#p2445683]Marizza napisao:[/url]Kako me nervirate kad pljujte LGBT aktiviste. Jbt kada ste vi nešto probali da uradite? Sedite kući i sudite drugom. Stvarno nije jasno što pljujete po aktivistima, a sami ništa ne radite za zajednicu. Ili zaista mislite da je time što ste LGBT dovoljno? -.- Ako vam se ne svidja uključite se, postanite aktivista pa onda serite. Ja ne mogu i neću da sudim nijednom aktivisti sve dok sama ne budem uključena u aktivizam.
slazem se, medjutim, problem su "aktivisti"- shtetochine a to su s jedne strane Pedja a s druge Boris Milicevic.
jer, aktivisti moraju biti dodatno inteligentni i strateshki potkovani da barem ne budu shtetochine gej aktivizmu.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445683#p2445683]Marizza napisao:[/url]Kako me nervirate kad pljujte LGBT aktiviste. Jbt kada ste vi nešto probali da uradite? Sedite kući i sudite drugom. Stvarno nije jasno što pljujete po aktivistima, a sami ništa ne radite za zajednicu. Ili zaista mislite da je time što ste LGBT dovoljno? -.- Ako vam se ne svidja uključite se, postanite aktivista pa onda serite. Ja ne mogu i neću da sudim nijednom aktivisti sve dok sama ne budem uključena u aktivizam.
Ovako, ko kaze da se ne bavim(o) aktivizmom?
Kao LGBT osoba sa pristojno izrazenim lgbt identitetom (outovan sam siroj i uzoj porodici, poznanicima, drugovima - srednja, osnovna skola, fakultet, komsije, kolege i skoro svima koji me malo bolje znaju i prijateljima (ako ovo poslednje sto sam naveo nije pleonazam)) imam puno pravo da za sebe kazem da sam ucinio nesto za zajednicu uticuci na promenu stava bar, da ne preteram, 70 % navedenih. E sad, razlika je u tome sto sam ja to radio iskljucivo i samo zbog sebe a pojedinci, izmedju ostalog, u moje/nase ime govore, nastupaju pa i uzimaju pare od stranih donacija koristeci opet mene/nas za to.
Smatram da imam puno pravo da budem nezadovoljan necijim radom pod tim i takvim okolnostima jer kontam da ako si vec odlucio da budes aktivista i da na tome zaradjujes onda moras da imas i odgovornost prema istoj toj zajednici koju zastupas, pa i da ocekujes i trpis kritike njenih clanova :D
Ja nekako sticem utisak, uopsteno a i na osnovu tvog stava, da se taj posao aktiviste, malo precenjuje jer pored toga sto najobicnijim clanstvom u gsa, recimo, to moze da postane svako, ti samo na ovom forumu imas pristojan broj ljudi (a ne mislim na sebe) koji su mnogo veci aktivisti od ovih slavnih
Ona fora 'ima muda za tv nastup' je so last year. :D
By Kragi
I samo jos da dodam, posto sam jako umoran pa zaboravih, cisto napomene radi jel

... nije da u celoj prici nema 'licne' odgovornosti zasto se ti i takvi ne angazuju malo vise po pitanju aktivizma konkretnije, al' to nema veze sa pravom na kritiku i sranjem po aktivistima pa je druga prica.
Mozda zato i zaboravih.
Hvala.
Cao. :D
Korisnikov avatar
By Marizza
Jbg onda sam i ja aktivista po tome svemu što si naveo jer i ja sam otvorena. :D
Mislim da opet ako želiš da kritikuješ njihov rad, kakov god da jeste onda lepo pokušaš da se proguraš tamo pa i ti da nas zastupaš i pokušaš da promeniš stvari koje ti se ne svidjaju. Naravno onda će se naći neko ko se neće slagati sa onim što ti radiš... i tako može u nedogled. :D Uvek će se naći neko ko će osporiti tvoje stavove.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445667#p2445667]Dušan Maljković napisao: A o mojim rezultatima govore i dve međunarodne nagrade za aktivizam. Jednu, koju delim za organizaciju provog prajda 2001, a drugu za prvu gej radio emisiju u regionu. Meni dovoljno, a šta neki tamo anonimni mali SS trooper Kragi misli -- pa zabrinuo bih se kada bi me sledbenici mengeleovsko-eugenističke ideologije hvalili.
bese to onaj pride na kome se nisi pojavio pa posle grebao glavu sljunkom ?
bese li to ona emisija na dvesta dvojci sa koje su te oterali ?

hvali se jos malo dusane maljkovicu svojim neuspesima !
Korisnikov avatar
By Delete
S obzirom na to da je Azdejkovic clan ovog foruma, bilo bi lepo da i on koju rec na ovoj temi da napise.

Licno, ne mislim da je bilo potrebe da se izvinjava zbog statusa na fejsu.
Korisnikov avatar
By Marizza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445916#p2445916]Delete napisao:[/url]S obzirom na to da je Azdejkovic clan ovog foruma, bilo bi lepo da i on koju rec na ovoj temi da napise.

Licno, ne mislim da je bilo potrebe da se izvinjava zbog statusa na fejsu.
Slažem se da nije trebao da se izvinjava. Drugi su rekli gora sranja pa nikom ništa.

Cela ova frka se zapravo digla samo zato što je on pripadnik LGBT populacije, da nije niko ništa ne bi srao, nego je ovo služilo kao dobar povod da opet opletu po zajednici i njemu.

Bar ja tako kontam. Ako grešim prosvetlite me. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Ma realno, koga boli kurac.
Njegovo je pravo da ne voli sta hoce.
Ma ne može, to vređa tradicionalna verska osećanja građana, koji su dozlaboga religiozni.
A to što su takvi većinom naprasno postali pre manje od 2 decenije, pošto su prethodno svi pola veka bili komunisti i ateisti i kleli se u Tita i partiju, za to - ko te pita, ta okolnost se nerado ističe. Grozan jedan narod, nije nikakvo čudo što nestaje, toliko je truo.
:pljuje:
Korisnikov avatar
By Marizza
Licemeri jedni... Idu u skladu kako vetar duva. Nikad nisam volela ljude koji idealizuju bilo koga, u ovo slučaju Boga i crkvu.

:neto:
Mi nemamo problem sa heteroseksualcima, nego sa homofobima. Obični ljudi su ovde uglavnom nezainteresovani za naš položaj, što nije nikakvo čudo s obzirom kako žive i sa čim se sve bore u ovoj ukletoj zemlji. Oni prosto imaju onakav stav o nama, kakav se glasnije čuje. I naš i protivnički aktivizam se sastoji od širenja svojeg stava na njih. I očigledno da tu lagano gubimo bitku. S obzirom na okolnosti u kojima živimo ili atmosferu koja vlada našim društvom, sasvim je jasno da se naši protivnici homofobi bolje snalaze od nas i veštije te okolnosti koriste za promociju svojih ideja ka nezainteresovanima. Mislim da bi Azdejkovićevu izjavu (i ne samo ovu u afektu) trebalo gledati i sa te strane. Biću srećan ako grešim, ali meni se čini da je ova izjava potvrđivanje homofobima. Ja sumnjam da će ljudi visiti po forumima, baviti se time ko je P. Azdejković, ko je B. Milićević, a ko FM, ŽLJ ili FF i da li je to neki od njih rekao u svoje ime ili tako misle svi pederi. Oni će jednostavno čuti ono što glasnije odjekne, i jebe im se za dalje. A to će biti, sasvim sam siguran, to da pederi mrze boga i žele da im poruše sve crkve. Jasno je da je izlazak u javnost i autovanje vrlo važno, bilo da ste TV aktivista, bilo da ste autovani samo vašoj okolini. Naš položaj u društvu ne zavisi isključivo od nas, već i od stava heteroseksualaca prema nama. Ja imam utisak da se to u poslednje vreme zanemaruje i da se aktivizam okreće ka nekakvom međusobnom obračunu.

PS. Može li mi neko naći link na vest o tome da je nekakva naša gej parada prošla centrom Beograda bez ikakvih problema? Tu vest sam video na netu, ali iz jednog net kafea, bio sam u inostranstvu bez svog kompa i posle je više nisam mogao naći. A hteo bih da pročitam o čemu se radi.
Ma, ko je još i gde u novijoj istoriji stvarno rušio crkve, osim Čaušeskua polovinom osamdesetih, kad je pravio mesta za svoju monumentalnu Palatu naroda u srcu Bukurešta ? A i on nije bio peder, već je važio za radikalnog puritanca.
I sad će ovde ta '' površna javnost '' da kaže : '' Aha, oni hoće da ruše crkve, znači sasvim je na mestu što ih '' naša deca '' zatucaju mesarskim čekićima, pa šta drugo da rade i kako da se drugačije bore protiv tih izroda sa satanističkim idejama ?! Ako ih ne zatuku mesarskim čekićem, sutra će doći na vlast i početi da ruše crkve.. ''
A to što su te iste crkve leglo praktično najgnusnijih nedela i marifetluka, koji veze s Bogom i njegovim načelima nemaju, nikom ništa.
Azdejkovićeva izjava se može tumačiti i kao simbolična poruka da bi se samo rušenjem konkretnih hramova mogla oprati sramota koju su pravoslavlju naneli ckrveni poslenici - blagosiljajući u tim hramovima ratne zločince, krvnike, lopove i druge nemoralne pojedince i pojedinke, venčavajući ih čak u tim hramovima i šaljući iz tih hramova jednu kontinuiranu podršku zločinu.
Nema tog osveštenja i krečenja koji bi tu sramotu mogli da uklone, samo rušenje i ponovno dizanje na izvornim principima bogoljupkosti i plemenitosti.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Crkve ne treba rusiti, vec praviti zurke u njima :rock:

Mada vecina ovih novijih izgledaju kriminalno, kao dzamije bez minareta, i to je kao "vizantijski stil". Nikada se takve crkve nisu gradile u Srbiji, tek nakon pada komunizma.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!