[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2445683#p2445683]Marizza napisao:[/url]Kako me nervirate kad pljujte LGBT aktiviste. Jbt kada ste vi nešto probali da uradite? Sedite kući i sudite drugom. Stvarno nije jasno što pljujete po aktivistima, a sami ništa ne radite za zajednicu. Ili zaista mislite da je time što ste LGBT dovoljno? Ako vam se ne svidja uključite se, postanite aktivista pa onda serite. Ja ne mogu i neću da sudim nijednom aktivisti sve dok sama ne budem uključena u aktivizam.
Ovako, ko kaze da se ne bavim(o) aktivizmom?
Kao LGBT osoba sa pristojno izrazenim lgbt identitetom (outovan sam siroj i uzoj porodici, poznanicima, drugovima - srednja, osnovna skola, fakultet, komsije, kolege i skoro svima koji me malo bolje znaju i prijateljima (ako ovo poslednje sto sam naveo nije pleonazam)) imam puno pravo da za sebe kazem da sam ucinio nesto za zajednicu uticuci na promenu stava bar, da ne preteram, 70 % navedenih. E sad, razlika je u tome sto sam ja to radio iskljucivo i samo zbog sebe a pojedinci, izmedju ostalog, u moje/nase ime govore, nastupaju pa i uzimaju pare od stranih donacija koristeci opet mene/nas za to.
Smatram da imam puno pravo da budem nezadovoljan necijim radom pod tim i takvim okolnostima jer kontam da ako si vec odlucio da budes
aktivista i da na tome zaradjujes onda moras da imas i odgovornost prema istoj toj zajednici koju zastupas, pa i da ocekujes i trpis kritike njenih clanova
Ja nekako sticem utisak, uopsteno a i na osnovu tvog stava, da se taj posao aktiviste, malo precenjuje jer pored toga sto najobicnijim clanstvom u gsa, recimo, to moze da postane svako, ti samo na ovom forumu imas pristojan broj ljudi (a ne mislim na sebe) koji su mnogo veci aktivisti od ovih slavnih
Ona fora 'ima muda za tv nastup' je so last year.