Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2788000#p2788000]ZlatnaPtica napisao:[/url]I'm one of those. Radim na tome da se osamostalim. Nije mi žao očevih para, naprotiv, koliko života je iscrpeo iz mene ne bi me grizla savest ni da ga, što reče Markiza, strpam u zamrzivač i ubiram penziju dok mu ne istekne lična. No, dok god me finansira on je i u poziciji moći, ma koliko ja to uspevao da minimizujem. So I better work, bitch.
'
Moji ne odustaju ni danas: Ako se preseliš tu i tu, DA NAM BUDES BLIZE, tata će ti kupiti auto...
A inače, ne sete se već godinama žutu banku da mi daju...Imaš para? Ako kažem da imam, ništa, ako kažem da nemam, kreće napad:aha! nemaš, potucaš se po belom svetu, nemaš stan, nemaš para, nemaš ništa, ništa, ništa.
Beži, Zlatna ptico, i ne osvrći se i ne javljaj se.
pošao u samostalnost s 17 godina preko Zagreba, nisam uspeo jer su granice evropskih zemalja bile već zatvorene za BiH izbeglice jer su ih puno primili. naravno pričam o ratnim devedesetima, tačnije 1993-a.... a morao i čekati 18u godinu tj. punoletstvo koje sam dočekao u Zagrebu u izbeglištvu. morao se vratiti kući u Mostar da završim srednju, u ratnim uslovima.
prvi posao u rodnom gradu kao prevoditelj imao s 18 god., napustio ga nakon nepuna dva meseca zbog neizdržljivog šikaniranja raznih vrsta. bila je to 1994-a tj. i dalje rat. ali jesam bio nešto zaradio i uštedeo.
uspeo da se potpuno osamostalim 1997e s mojih 21e useljenjem u Ameriku (preko Beograda, nakon neuspelih pokušaja za Kanadu preko Zagreba i Splita), gde sam bio i radio do prošle godine, dakle skoro punih 19 godina. napustio Ameriku prošlog leta zbog neizdržljive političke situacije tj. ludi trump, luda hilary....a i jer sam se zakleo da, pre(o)živevši bushizam, da ću napustiti Ameriku ako na vlast ikada dođe opet republikanac.
sad iako delim stan s ocem i sestrom, imam svoj deo stana, svoje prihode i američku ušteđevinu.
p.s. prvi pokušaj napuštanja ratne BiH mi je bio odlaskom u Izrael s mojih 16 godina 1992e, s ocem. bili smo dezinformisani o tome šta u Izraelu, meni i ocu rečeno pre puta skloniti se dok se rat u BiH ne završi, a u Izraelu su odmah tražili da postanem državljanin i da se upišem u izraelsku vojsku, što mi je značilo da sam iz jednog rata tj. BiH došao u drugi tj. izraelsko palestinski. odbio da pod takvim uslovima ostanem u Izraelu i vratio se u ratnu BiH nakon mesec i po u Izraelu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!