- 23 Apr 2017, 17:46
Moji ne odustaju ni danas: Ako se preseliš tu i tu, DA NAM BUDES BLIZE, tata će ti kupiti auto...
A inače, ne sete se već godinama žutu banku da mi daju...Imaš para? Ako kažem da imam, ništa, ako kažem da nemam, kreće napad:aha! nemaš, potucaš se po belom svetu, nemaš stan, nemaš para, nemaš ništa, ništa, ništa.
Beži, Zlatna ptico, i ne osvrći se i ne javljaj se.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2788000#p2788000]ZlatnaPtica napisao:[/url]I'm one of those. Radim na tome da se osamostalim. Nije mi žao očevih para, naprotiv, koliko života je iscrpeo iz mene ne bi me grizla savest ni da ga, što reče Markiza, strpam u zamrzivač i ubiram penziju dok mu ne istekne lična. No, dok god me finansira on je i u poziciji moći, ma koliko ja to uspevao da minimizujem. So I better work, bitch.'
Moji ne odustaju ni danas: Ako se preseliš tu i tu, DA NAM BUDES BLIZE, tata će ti kupiti auto...
A inače, ne sete se već godinama žutu banku da mi daju...Imaš para? Ako kažem da imam, ništa, ako kažem da nemam, kreće napad:aha! nemaš, potucaš se po belom svetu, nemaš stan, nemaš para, nemaš ništa, ništa, ništa.
Beži, Zlatna ptico, i ne osvrći se i ne javljaj se.