Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
speedygonsales napisao:
Исто колико и Србију + ми смо имали 10 година наставак санкције!
Pa da, jebeš razrušenu infrastrukturu. Sankcije su jača stvar.
Па да, грешкица.
Не можемо да се оределимо да ли си крив или не - ево ти 30 година.

И ми смо после бомбардовани, ето ти и уништене инфраструктуре...
Мада, десет година економске блокаде је неупоредиво са пар зграда и путева.
Korisnikov avatar
By Stripi
Nakon ovakvih postova, sve sam više uvjeren da nam vjeronauk u školama definitivno ne treba.
И ја у то да нам треба предмет "основе патриотизма" као и да је требало агресивније поступити у рату.
Па, бар да платимо за нешто што смо урадили!
Korisnikov avatar
By 2kune
speedygonsales napisao:Опште Народна Одбрана - за то знам...
Шта је ДСЗ?

Па, нису имали мене да им направим план и програм. :lol:
društvena samozaštita... za repeticiju iskeširaj 30 kn... može i u ojrima...

zar si ti u stanju nešto napraviti? po postovima znam samo da si u stanju rušiti i ubijati... :maji:
Korisnikov avatar
By 2kune
speedygonsales napisao:Хах, наравно, браћи Хрватима прво уручујем, мада, бојим се да не буде све то deja vu. ;)
a neće sigurno... ti si pravi genije... :love:
2kune napisao:
speedygonsales napisao:Хах, наравно, браћи Хрватима прво уручујем, мада, бојим се да не буде све то deja vu. ;)
a neće sigurno... ti si pravi genije... :love:

Трудим се :srbin:
Korisnikov avatar
By Srklet
Glasnik napisao:'Imate 100 godina, govorite gluposti!'

:smeh:

Svaka čast Popaju što se setio, a Deniju što je klip pronašao. :lol:
deni legenda :hail2:

hans + clip = :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
speedygonsales napisao:
Međutim, tvoj nacionalistički organ povredi to što Srbiju argumentovano i elokventno kritikuje Hrvat, hajde da se ne lažemo.
Једино што је случај са тим је елоквентно. Од аргументације врло танка сламка.
А што се тиче мог повређеног "националистичког" органа. Није повређен, врло је активан и бори се да Хрвати престану да лажу и дезавуишу. Све је са њима заташкано - почевши од њихове улоге у другом светском рату када су се и Немци згражавали њиховом окрутношћу и немилосрдношћу, усташких покоља, Јасеновца, прогона и убиства Срба распрадом земље... Али, о томе нико не пише, док зато толеришете да Хрват дође и пљује Србију... И још га оправдавате, сажаљевате сопствено стање, вољни сте да дате и територију чак и за искру могућности да ће се ваша права више поштовати. О привреди и економији, зато, готово ни речи! ЕУ до бесвести условљава Србију и Косово сигурно неће бити крај, следећи је Санџѕк, то сигурно. Претпостављам да и то може да иде док, на послетку, од Србије не остане ништа, док год су ваше гузице, добро обезбеђене...
chillax, maaaaan! :spliff:
Korisnikov avatar
By Srklet
*deni* napisao:
Popeye napisao: doduse, skuzio sam na koga me podsjeca hans sa svojim stavovima: na lika kojeg je u 'ko to tamo peva' glumio danilo bata stojković. :party:
:krezavi:

''''
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa zar nije urnebesno ?
Tačno bi se od forumskih diskusija mogao sastaviti sjajan scenario za drugi deo filma '' Ko to tamo peva ''.
Imamo sve karakteristične likove, lako bi se podelile uloge.
:radosnice:
By Hans
speedygonsales napisao:
Međutim, tvoj nacionalistički organ povredi to što Srbiju argumentovano i elokventno kritikuje Hrvat, hajde da se ne lažemo.
Једино што је случај са тим је елоквентно. Од аргументације врло танка сламка.
А што се тиче мог повређеног "националистичког" органа. Није повређен, врло је активан и бори се да Хрвати престану да лажу и дезавуишу. Све је са њима заташкано - почевши од њихове улоге у другом светском рату када су се и Немци згражавали њиховом окрутношћу и немилосрдношћу, усташких покоља, Јасеновца, прогона и убиства Срба распрадом земље... Али, о томе нико не пише, док зато толеришете да Хрват дође и пљује Србију... И још га оправдавате, сажаљевате сопствено стање, вољни сте да дате и територију чак и за искру могућности да ће се ваша права више поштовати. О привреди и економији, зато, готово ни речи! ЕУ до бесвести условљава Србију и Косово сигурно неће бити крај, следећи је Санџѕк, то сигурно. Претпостављам да и то може да иде док, на послетку, од Србије не остане ништа, док год су ваше гузице, добро обезбеђене...
Genau. Popeye jeste jedno elokventno biće a argumente krade od svojih kolega novinara u vidu linkova. Naravno, kapa dole za informisanost, ali šta sad, koliko sam shvatio, to mu je u opisu posla, ne?

Ja se slažem sa svime što si napisao jer to je, pogledajmo i sagledajmo realnost, istina.
Međutim, greška jer o tome raspravljaš sa Ulixom. Ja sam isto ovako pisao pre dve godine i onda sam shvatio da je dotični klasičan beskičmenjak koji bi, da Srbiju sutra Hrvati napadnu, mahao njihovim državljanstvom urlajući: Spasite me, spasite me!
Preležaćeš te dečije bolesti na forumu s vremenom, speedy, pa ćeš naučiti da na neke ljude ne treba trošiti vreme.

Protiv normalnih Hrvata nemam ništa, štaviše, imam prijatelje tamo. A ne znam šta da mislim o onima koji su približavanje Hrvatske ka EU jedva čekali kako bi mogli da o Srbima ponovo govore kao o agresorima.
Recite vi meni. Šta da uradi čovek i šta da misli o takvima a da sačuva svoje dostojanstvo? Molim da mi ne odgovaraju oni koji ne znaju šta to znači i koji pristaju na to da se o njima kao narodu svašta govori dok oni čeznu za komšijskim travnjakom.

Meni je, nažalost ili ne, bitno odakle sam i ja volim svoju zemlju. Nezahvalno je stajati i po ceo dan lelekati kako je ovde tako i tako a ne činiti ništa da se to stanje promeni. To upravo ima veze sa onim što sam rekao za rokerski sindrom neuspeha na svirkama: Kriva nam je Vesna Zmijanac.

Ja bih želeo da ovo bude zemlja u kojoj će mene Srbi prihvatiti kao geja a ne Hrvati. Kada se to desi, kada i mi budemo mogli kao Hrvati da budemo ČAK i nacionalisti ako hoćemo a da pritom paradiramo, stvari će se ovde menjati munjevitom brzinom.

Hrvatska i ostale zemlje u okruženju žele da nas još malo upropaste ekonomski i privredno, pa da nas onda prime u EU. To će biti tako i za to su krive naše babe i dede koji su birali pogrešnu vlast od 1987. na ovamo. I mi ćemo još dugo ispaštati zbog toga, počećemo da uvozimo malinu i da kupujemo sokove iz Slovenije od našeg voća po duploj ceni jer smo budale, jer je ovde četništvo out, dok je neoustašluk u Hrvatskoj trenutni kurs. I tome se mora stati na put.

Stravičan primer ovde na forumu jesu politički korektne osobe koje fašizam prepoznaju samo u domaćim forumašima i samo takvi su mali himlerovci prema njihovom mišljenju a pozadina toga je da su na svojim školama naučili da etiketiraju ljude samo onde gde je jasno da je neko patriota i da ne voli da ga drugi gaze. Ostale koji to rade na perfidan način ne umeju da spakuju u fioke jer su nesposobni za to jer ih istorija koju ne poznaju jer, fuck, znaju samo onu od 1969. nije ničemu naučila. Tu-ga.
By Ulix
Hans napisao: Međutim, greška jer o tome raspravljaš sa Ulixom. Ja sam isto ovako pisao pre dve godine i onda sam shvatio da je dotični klasičan beskičmenjak koji bi, da Srbiju sutra Hrvati napadnu, mahao njihovim državljanstvom urlajući: Spasite me, spasite me!
Preležaćeš te dečije bolesti na forumu s vremenom, speedy, pa ćeš naučiti da na neke ljude ne treba trošiti vreme.
Dragi Hanse, ono što ja smatram svojom domovinom je pod okupacijom srpske države još od onog trijanonskog fijaska. Tako da mi eventualna Hrvatska okupacija ne bi bila prevelik problem, ako bi sa sobom doneli odgovarajuće darove. Meni je najvažnije kako živim i koliko slobodno, a ne u kojoj državi živim.

;)
Korisnikov avatar
By Misfit
Hans napisao:Nezahvalno je stajati i po ceo dan lelekati kako je ovde tako i tako a ne činiti ništa da se to stanje promeni.
a o duhu tvog gej aktivizma i lelekanja:
Hans napisao: Ja bih želeo da ovo bude zemlja u kojoj će mene Srbi prihvatiti kao geja a ne Hrvati.
evo šta kaže Dictionary.com:
Dictionary.com napisao: hy·poc·ri·sy   [hi-pok-ruh-see]
noun, plural -sies.
1.
a pretense of having a virtuous character, moral or religious beliefs or principles, etc., that one does not really possess.
2.
a pretense of having some desirable or publicly approved attitude.
3.
an act or instance of hypocrisy.
By Ulix
Hans napisao: Stravičan primer ovde na forumu jesu politički korektne osobe koje fašizam prepoznaju samo u domaćim forumašima i samo takvi su mali himlerovci prema njihovom mišljenju a pozadina toga je da su na svojim školama naučili da etiketiraju ljude samo onde gde je jasno da je neko patriota i da ne voli da ga drugi gaze. Ostale koji to rade na perfidan način ne umeju da spakuju u fioke jer su nesposobni za to jer ih istorija koju ne poznaju jer, fuck, znaju samo onu od 1969. nije ničemu naučila. Tu-ga.
Još nešto - ja fašizam mogu vrlo lako da vidim i u Hrvatskoj, osobito u njihovoj ljupkoj premijerki (ali dobro, njen IQ joj ne dopušta nekakvo promišljanje sadržaja koji joj izlaze iz usta), ali mene to ne zanima, ne mogu da se bavim tom zemljom, jer ja ne živim u Hrvatskoj, već u Srbiji. Stoga je srpski fašizam onaj koji mene pogađa, to je moj problem. I ne teši me ni malo što je u Hrvatskoj jednako loše.*

* Zapravo si me sad podsetio na onaj Kišov tekst o nacionalizmu, gde parodira vaš nacionalistički diskurs i ovako(parafraziram): "jesmo mi loši, ali ONI su još gori". E mene upravo ne interesuje da li je neko još gori, interesuje me samo da ovde bude bolje.
Korisnikov avatar
By spliff
Popeye napisao:treba legalizirat marihuanu. :yay:
naravno da treba :spliff:

ot:
ja mislim da ovi rezultati nisu tako loshi
zapravo bolji su nego na prethodnom istrazivanju
josh nekoliko prajdova i situacija tje biti znatno bolja
:glasshalffull:
Korisnikov avatar
By spliff
Ulix napisao:
Hans napisao:U redu, Ulixe, razumem. :)
Pa nisam siguran da razumeš jer često posežeš bez razloga za uvredama, a ne stoji ti. :mazi:

ni ja ne verujem da razume
pogotovo onaj deo u vezi slobode...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kod mene u skoli nije bilo homofoba. niko me nikad nije vredjao. cak, bio je jedan obrazovac i 1389 fazon al meni nikad nije nista rekao, a znao je.
By Hans
Ulix napisao:
Pa nisam siguran da razumeš jer često posežeš bez razloga za uvredama, a ne stoji ti. :mazi:
Dobro, može i ovako.
Napisao si da ti možeš da vidiš da nacionalizma ima u Hrvatskoj.
A činjenica je da možeš, ali eto, nećeš.

Rekao si da te interesuje da ovde bude bolje. Iz tvoje tastature sam do sada mogao da pročitam samo najgore stvari o Srbiji i o tome kako je ovde samo i ništa drugo osim rasula. Konstruktivnih predloga nije bilo. No dobro. Imaš kredibilitet ovde pa ću verovati da je to tako.

Takođe, nisam primetio da je iko ustao protiv nekih ovde kada su nas čašćavali uvredama. To vam hrani ego jer ste outovani ili...?

Sad ćeš ti reći kao i za ovo da to možeš da vidiš i da nećeš da se mešaš a meni je to tako dosadno da čitam. Čitam te već 4 godine i kao...dosta mi.
By Hans
The Misfit napisao:
Hans napisao:Nezahvalno je stajati i po ceo dan lelekati kako je ovde tako i tako a ne činiti ništa da se to stanje promeni.
a o duhu tvog gej aktivizma i lelekanja:
Hans napisao: Ja bih želeo da ovo bude zemlja u kojoj će mene Srbi prihvatiti kao geja a ne Hrvati.
evo šta kaže Dictionary.com:
:roflmao:

Ja sam sam rekao da ne verujem u aktivizam, već u zakon. Čvrst zakon koji će definisati slobodu i klipane smestiti na njive da oru ako ga ne budu poštovali. I tu je veza prvog sa drugim. To je za one koji ne umeju da čitaju između redova. Ova optativna rečenica znači krajnji cilj, moju želju a nikako ono što si ti sebi uvrteo/la.

Ja nisam aktivista. Da jesam i srpski gejevi bi mnoooogo morali da se menjaju a ne samo država. ;)
By Ulix
Hans napisao:
Ulix napisao:
Dobro, može i ovako.
Napisao si da ti možeš da vidiš da nacionalizma ima u Hrvatskoj.
A činjenica je da možeš, ali eto, nećeš.

Rekao si da te interesuje da ovde bude bolje. Iz tvoje tastature sam do sada mogao da pročitam samo najgore stvari o Srbiji i o tome kako je ovde samo i ništa drugo osim rasula. Konstruktivnih predloga nije bilo. No dobro. Imaš kredibilitet ovde pa ću verovati da je to tako.

Takođe, nisam primetio da je iko ustao protiv nekih ovde kada su nas čašćavali uvredama. To vam hrani ego jer ste outovani ili...?

Sad ćeš ti reći kao i za ovo da to možeš da vidiš i da nećeš da se mešaš a meni je to tako dosadno da čitam. Čitam te već 4 godine i kao...dosta mi.
Ako neko piše grozne stvari o Srbiji, mene to ne dotiče. Posebno zato što su istinite. Popeye ima pravo da pljuje po Srbiji, kao što i ti i ja imamo pravo dap ljujemo po Hrvatskoj, Kini ili Indiji. Samo što mene mrzi to da radim, ne dotiče me se.
I šta znače konstruktivni predlozi na ovom forumu? Nešto će da promene?
Preko stvari koje radim van ovog foruma ja se trudim da na najbolji način promenim nešto, koliko je to u mojoj moći, samo valjda nisam ni dovoljno narcističan ni histrioničan da o tome pričam na sve strane.
(I odakle ti ideja da sam ja svima autovan? Ako i stajem na stranu suprotnu od tvoje na nekim temama, to je zbog tvog nastupa, dođeš pa deliš packe ljudima, nipodaštavaš autovanost, a to je prosto nekoristan politički stav.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!