speedygonsales napisao:Međutim, tvoj nacionalistički organ povredi to što Srbiju argumentovano i elokventno kritikuje Hrvat, hajde da se ne lažemo.
Једино што је случај са тим је елоквентно. Од аргументације врло танка сламка.
А што се тиче мог повређеног "националистичког" органа. Није повређен, врло је активан и бори се да Хрвати престану да лажу и дезавуишу. Све је са њима заташкано - почевши од њихове улоге у другом светском рату када су се и Немци згражавали њиховом окрутношћу и немилосрдношћу, усташких покоља, Јасеновца, прогона и убиства Срба распрадом земље... Али, о томе нико не пише, док зато толеришете да Хрват дође и пљује Србију... И још га оправдавате, сажаљевате сопствено стање, вољни сте да дате и територију чак и за искру могућности да ће се ваша права више поштовати. О привреди и економији, зато, готово ни речи! ЕУ до бесвести условљава Србију и Косово сигурно неће бити крај, следећи је Санџѕк, то сигурно. Претпостављам да и то може да иде док, на послетку, од Србије не остане ништа, док год су ваше гузице, добро обезбеђене...
Genau. Popeye jeste jedno elokventno biće a argumente krade od svojih kolega novinara u vidu linkova. Naravno, kapa dole za informisanost, ali šta sad, koliko sam shvatio, to mu je u opisu posla, ne?
Ja se slažem sa svime što si napisao jer to je, pogledajmo i sagledajmo realnost, istina.
Međutim, greška jer o tome raspravljaš sa Ulixom. Ja sam isto ovako pisao pre dve godine i onda sam shvatio da je dotični klasičan beskičmenjak koji bi, da Srbiju sutra Hrvati napadnu, mahao njihovim državljanstvom urlajući: Spasite me, spasite me!
Preležaćeš te dečije bolesti na forumu s vremenom, speedy, pa ćeš naučiti da na neke ljude ne treba trošiti vreme.
Protiv normalnih Hrvata nemam ništa, štaviše, imam prijatelje tamo. A ne znam šta da mislim o onima koji su približavanje Hrvatske ka EU jedva čekali kako bi mogli da o Srbima ponovo govore kao o agresorima.
Recite vi meni. Šta da uradi čovek i šta da misli o takvima a da sačuva svoje dostojanstvo? Molim da mi ne odgovaraju oni koji ne znaju šta to znači i koji pristaju na to da se o njima kao narodu svašta govori dok oni čeznu za komšijskim travnjakom.
Meni je, nažalost ili ne, bitno odakle sam i ja volim svoju zemlju. Nezahvalno je stajati i po ceo dan lelekati kako je ovde tako i tako a ne činiti ništa da se to stanje promeni. To upravo ima veze sa onim što sam rekao za rokerski sindrom neuspeha na svirkama: Kriva nam je Vesna Zmijanac.
Ja bih želeo da ovo bude zemlja u kojoj će mene Srbi prihvatiti kao geja a ne Hrvati. Kada se to desi, kada i mi budemo mogli kao Hrvati da budemo ČAK i nacionalisti ako hoćemo a da pritom paradiramo, stvari će se ovde menjati munjevitom brzinom.
Hrvatska i ostale zemlje u okruženju žele da nas još malo upropaste ekonomski i privredno, pa da nas onda prime u EU. To će biti tako i za to su krive naše babe i dede koji su birali pogrešnu vlast od 1987. na ovamo. I mi ćemo još dugo ispaštati zbog toga, počećemo da uvozimo malinu i da kupujemo sokove iz Slovenije od našeg voća po duploj ceni jer smo budale, jer je ovde četništvo out, dok je neoustašluk u Hrvatskoj trenutni kurs. I tome se mora stati na put.
Stravičan primer ovde na forumu jesu politički korektne osobe koje fašizam prepoznaju samo u domaćim forumašima i samo takvi su mali himlerovci prema njihovom mišljenju a pozadina toga je da su na svojim školama naučili da etiketiraju ljude samo onde gde je jasno da je neko patriota i da ne voli da ga drugi gaze. Ostale koji to rade na perfidan način ne umeju da spakuju u fioke jer su nesposobni za to jer ih istorija koju ne poznaju jer, fuck, znaju samo onu od 1969. nije ničemu naučila. Tu-ga.