Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by zelenabombonica
Originally posted by PopeyeMeni je tek sad definitivno jasno da si ti u citiranom postu savrseno opisao sam sebe i da svoj sopstveni mrak projektujes na drugog.
da, jer ne prostituiram moje pretke po nekom forumu, poput tebe. pa ni rodbinu.
nasla si se tu prozivati ljude preko nesreca koje su se dogodila drugima, tako bešćutno, manipulatorski i sociopatski. to sto se nesto dogodilo tvojim precima u dr. svjetskom ratu ili tvojoj rodbini u raspadu jugoslavije je tragicno, a odvratno je kako to izvlacis za argument, kako nesrecu i patnju bezobrazno eksploatiras s ciljem da zacepis ljudima usta i uspostavis cenzuru po vlastitoj mjeri.
a kako te to cini savrsenim kandidatom za ljubav s neoustašama? pa oni se ponašaju isto. cijeli mindset i retorika su vam isti, samo što jedni umjesto 'srbi' govore 'hrvati'. ljudi s takvim stavovima su klali i 1941. i 1991., a ne ljudi sa stavovima poput mojih, that much is 4 sure.![]()
Samo si ti bio u stanju da napises ovo (tek jutros primetih i ostadoh zapanjena) :
Originally posted by PopeyeNasladjujes se tim sramnim sloganom, a ponajvise tudjom sramotom koja ti pricinjava neizrecivo zadovoljstvo pa bi valjda bi najsretniji kad bismo svi to stavili kao potpis, dok nas ti sa nebeskih visina pravednika gledas kao moralne bednike. Sto su drugi crnji, to si ti belji. E to je ono pravo bescutno i manipulatorsko ekspoatisanje tudje patnje i nesrece, tako ogavno i jezivo, sve zarad svog manijakalnog narcizma i egomanije.
NOŽ ŽICA SREBRENICA!
Nije cudno sto tako emocionalno i moralno osakacen mislis da u svakom pominjanju svoje ili porodicne nesrece ima samo zelje za eksploatisanjem iste.
Originally posted by zelenabombonicapočinjem slutiti da ti imaš nekakav problem sa mnom. o čemu je riječ?:psiholog:
Nasladjujes se tim sramnim sloganom, a ponajvise tudjom sramotom koja ti pricinjava neizrecivo zadovoljstvo pa bi valjda bi najsretniji kad bismo svi to stavili kao potpis, dok nas ti sa nebeskih visina pravednika gledas kao moralne bednike. Sto su drugi crnji, to si ti belji. E to je ono pravo bescutno i manipulatorsko ekspoatisanje tudje patnje i nesrece, tako ogavno i jezivo, sve zarad svog manijakalnog narcizma i egomanije.
Nije cudno sto tako emocionalno i moralno osakacen mislis da u svakom pominjanju svoje ili porodicne nesrece ima samo zelje za eksploatisanjem iste.
Originally posted by Popeye
Originally posted by zelenabombonicapočinjem slutiti da ti imaš nekakav problem sa mnom. o čemu je riječ?
Nasladjujes se tim sramnim sloganom, a ponajvise tudjom sramotom koja ti pricinjava neizrecivo zadovoljstvo pa bi valjda bi najsretniji kad bismo svi to stavili kao potpis, dok nas ti sa nebeskih visina pravednika gledas kao moralne bednike. Sto su drugi crnji, to si ti belji. E to je ono pravo bescutno i manipulatorsko ekspoatisanje tudje patnje i nesrece, tako ogavno i jezivo, sve zarad svog manijakalnog narcizma i egomanije.
![]()
Originally posted by zelenabombonicazašto ljudi danas ne drže do svoje riječi?
Ne volim da srecem tako bezobzirne ljude poput tebe bilo gde pa ni na forumu. Zato ga ovaj put definitivno napustam.
![]()
Originally posted by smaug
it becomes apparent even to a layman that the time to sit on this person's head is quite overdue and, moreover, sitting on the said head will not help anymore.
Originally posted by zelenabombonicaAh, pa ti to mene porediš sa Dubravkom Stojanović?
S druge strane, moram i ja ipak još nešto da kažem. Naime, verovatno si čula za latinsku izreku Audietur et altera pars (Neka se čuje i druga strana). E pa ja imam utisak se ti ne trudiš u dovoljnoj meri da saslušaš i razumeš argumente i druge strane, odnosno strana. Npr. bosanske istoričare koji govore o kontinuitetu srpskih zločina nad muslimanskim stanovništvom podrugljivo nazivaš "genocidolozima". Moj post o zločinima Stefana Nemanje nad bogumilima okarakterisala si "mrakom u glavi i mozgu" itd. Nadam se ipak da ne smatraš da ja i mojim pisanjem o srpskim zločinima kroz istoriju promovišem neoustaštvo.Ne, time promovises jedno nakaradno, netacno, selektivno i zlonamerno vidjenje istorije. Moja rasprava s tobom je zavrsena.
Originally posted by bas bleuEeeee..Jel vidis sta propustas samo zato sto ne citas DiP.
Originally posted by smaug
it becomes apparent even to a layman that the time to sit on this person's head is quite overdue and, moreover, sitting on the said head will not help anymore.
![]()
odakle ti ovo?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!