- 02 Sep 2010, 05:09
@Vel Boy Poenta je u tome da to sto ti zalis te kucice ili to sto ih ja ne zalim zaista ne igra nikakvu bitnu ulogu. I dalje ce ubijati kucice I dalje ce raditi mnogo gore stvari. Ono sto meni smeta sto su svi neke majke Tereze svi su oni puni razumevanja, svi su oni spremni da osude i to je sve. Spolja sve super iznutra trulo. Na fejsu grupa “kazna za monstruma koji je odsekao kucetu noge” dostigla million, a isti ti ljudi prodju pored osobe koja brlja po kanti ne primecujuci ga. E sad gde su sve te majke Tereze?
Nisam ogorcen samo spremam ispit:)
I da napomenem da pretpostavljam da je baba naredila da se kucici bace jer su prvi, a oni se uvek bacaju jer se veruju da donose baksuz I bolest porodici(isto vazi I za macice). Tako da baba verovatno nije sadista vec samo neobrazovana i sujeverna seljanka
@BlackLady Naravno draga Bleki da sam se israo kako ti kazes, cela tema je sranje, pa da dodam I ja malo svojih govna. Samo da ne budu sva govna crna.
@Sanja… Nije me niko davio. hvala na brizi, samo sam mizantrop jer sam pre bio humanista.
Nisam ogorcen samo spremam ispit:)
I da napomenem da pretpostavljam da je baba naredila da se kucici bace jer su prvi, a oni se uvek bacaju jer se veruju da donose baksuz I bolest porodici(isto vazi I za macice). Tako da baba verovatno nije sadista vec samo neobrazovana i sujeverna seljanka
@BlackLady Naravno draga Bleki da sam se israo kako ti kazes, cela tema je sranje, pa da dodam I ja malo svojih govna. Samo da ne budu sva govna crna.
@Sanja… Nije me niko davio. hvala na brizi, samo sam mizantrop jer sam pre bio humanista.