Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
e, pa, umjesto defetistichkog "to" tj. promjene nabolje "nece ici", mozda uloziti napore da idu. ja se nadam da si i ti ulagao napore kod npr. hrvatske ti rodbine (k'o shto sam ja kod srpske) u BiH da ih educirash da budu razumni i tolerantni. :)
Korisnikov avatar
By Stripi
odustao. Zadnji put su me pitali zašto kupujem "Dnevni Avaz" pored svih krasnih rvackih novina. Koje mogu pročitati svaki dan.
Ah well, ti si možda samo bio dosadan pa su ti rekli ono što si htio čut samo kako bi ih ostavio na miru. Kao što i moji znaju moje stavove i ne žele ulaziti u diskusiju dok sam ja prisutan. Sve se mijenja kad je "prava" ekipa na okupu.
Korisnikov avatar
By Vel boy
shto Avaz, bola'? zashto ne BiH Dani? :trep:

moja obitelj je ista kao ja, ne dijeli predrasudno, josh manje mrzi, ljude po naciji, vjeri, rasi, boji koze, chak imam nacionalno izmijeshane najblize dijelove mi obitelji...... pa ih ni ne trebam urazumljivati kad su vec kao i ja razumni. :yes:

shira rodbina, zavisi, ali imam rodjake Srbe koje su iz entiteta RS vratili se u moj/nash (bivshe-nadajmo-se-opet)multinacionalni grad koji je u entitetu FBiH.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ni "Dani" nisu bolje prošli. Sve je to balijsko smeće za trovanje zdravog katoličkog uma. Mene je samo zanimalo šta drugi misle. Njih to jednostavno ne zanima.
Ni moja rodutelji i dio uže familije ne mrzi nikoga. Ali šira...katastrofa.
I da, vatili bi se i oni da im je neđe ostala imovina. Ovako, nisu se pomakli sa mjesta.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Stripi

Ni "Dani" nisu bolje prošli. Sve je to balijsko smeće za trovanje zdravog katoličkog uma. Mene je samo zanimalo šta drugi misle. Njih to jednostavno ne zanima.
e, to je tuzno stanje.
Originally posted by Stripi

Ni moja rodutelji i dio uže familije ne mrzi nikoga. Ali šira...katastrofa.
I da, vatili bi se i oni da im je neđe ostala imovina. Ovako, nisu se pomakli sa mjesta.
smijem li upitati odakle ti je shira rodbina protjerana, ako je protjerana, pa se ne moze vratiti? samo pitam.
Korisnikov avatar
By Stripi
bože, kakvo pitanje. Pa nisu nikad ni otišli nigdje, uvijek su bili na istom mjestu. Međutim, da su od nekud otišli i da im je tamo ostala imovina, vratili bi se.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ova tvoja rechenica "I da, vatili bi se i oni da im je neđe ostala imovina" me je malo zbunila pa upitah shto upitah. samo to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!