Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Simor
U svakom slučaju, iza ovoga stoje crnogorski kriminalni krugovi koji pokušavaju da destabilizuju Srbiju, patriote u rasejanju i Avalski toranj.
Originally posted by UlixZato sto on ima 12 godina. Da li ti mislis je bilo ko sa 12 godina svestan svih posledica svojih dela? Da ne pominjem opste obrazovanje... Daleko od toga da je glup, veoma je pametan, ali za mnoge stvari treba vremena, pogotovo ako je u pubertetu (jos gore ako jos nije).
Zašto on da se spušta na zemlju? Hajde da spustimo na zemlju svaki glas u ovoj zemlji koji nije desničarski? Koraća, Pešićku. Ugasimo Peščanik, spustimo ga na zemlju! Hajde da zabranimo i svakom ko nije pravoslavan da se pojavljuje u javnosti, da ne bismo jadne fašiste ("desničare", kako se to uvijeno kaže) uzbuđivali idejom postojanja različitosti. Svako prezime koje se ne završava na -ić, odma' šut karta iz novina, sa radija, televizija, napolje! Nemoj da se neki desničar jadan prestravi i oseti ugroženim pred tim rogobatnim uvredljivim nesrpskim tvorevinama. I da zabranimo opoziciju, samo DS, SPS i SNS da nam ostanu, samo prirodno i, pre svega, prizemno! Jer, bože sačuvaj da neko ne bude prizeman. Što reče Stripi, neka sve bude - Sieg Heil, Kosovo je Srbija!
Jer to je očito lakše nego da se spuste na zemlju ljudi koji Rastku prete.![]()
Originally posted by svejednoda, ali to je mnogo 'zdravija' prica..
Ja sam sa... 13 doduse, ne 12, crtao blago politicki angazovane stripove. Izlazili i oni u novinama.
Jbg, kada sam ja imao trinaest 'dina svuda oko mene su bile demonstracije. Treba biti debil i ne primetiti to.
Ja sa 13 godina i isao na te demonstracije. Roditelji me nisu terali, naprotiv, govorili su mi da ne treba da idem jer moze biti opasno, ali....heh, mene ko klinca bilo tesko spreciti u bilo cemu.
U isto vreme sam trenirao basket, poceo se zanimam za devojcice i poceo da varim.
..
Ko je ovaj klinac pojma nemam, ali mi ni najmanje nije cudno da dete ima stavove o zivotu oko njega. Posebno ako je taj zivot u debelom sranju.
Originally posted by Vetur úlfurO aman, boli me uvo koju stranu on zastupa, i da li je potpuno svestan posledica onoga što govori, jer bi trebalo da on ima garantovanu slobodu govora, pa makar je i koristio da izgovara reči čije značenje ne razume do kraja, ono što je bitno jeste da neko preti dvanaestogodišnjaku i da ovde na tri strane gomila vas traži krivicu u njemu, njegovim stavovima i njegovim roditeljima.
Takodje, da je on zastupao "desnicarsku" stranu, ljudi bi rekli "jos jedno deriste koje ne zna sta prica, pokupilo sa ulice bla bla".
Originally posted by SimorTako je , to su opšta, dosadna mesta jedno psuedo-opozicionog diskursa u Srbiji i meni uopšte nije jasno čemu ovolika fama, naročito kod desničara -- ipak je to dete od 12 godina, zar ne, koje ima pravo i da tako misli i da ima svoja neuobičajena interesovanja (za to doba)? Zbog toga je skandal što mu se preti smrću i što buljuk idiota piše po njegovom profilu na FB-u najodvratniej splačine.
Strašno! Ne mogu da verujem! Čekaj? Klinac je rekao da podržava neovisno Kosovo i ulazak Srbije u NATO??? Zastrašujuće!
Originally posted by Stripi
![]()
Ma šta dijete? Dijete je debil a roditelje treba krivično goniti.
Sieg Heil, Kosovo je Srbija!
Originally posted by ChristianTroyTo je bio sarkazam
Originally posted by Stripi
![]()
Ma šta dijete? Dijete je debil a roditelje treba krivično goniti.
Sieg Heil, Kosovo je Srbija!
![]()
![]()
Originally posted by hlaefdigeajd, taj mi izraz prvi pade na pamet
@simarrgL*
prosto ne mogu da se ne ukocim od smeha sada za ovo "zdravije"...mislim...objasnice ti sam svejedno kad se odgrcne od smeha ako bude hteo![]()
Originally posted by burak-BLZbog čega da ide kod psihijatra?
Jedino mi nije jasno zašto je išao kod školskog psihologa, kad malom očito treba psihijatar! Majku Suzanu treba takođe kod psihijatra + oduzeti joj starateljstvo, a ove novine koje su sve ovo izmislile pod katanac zatvoriti.
Originally posted by TungiNe bi, jer se ne bi razlikovao od nekih njegovih vršnjaka, što je opet problem svoje vrste.
Originally posted by Tungi
Pitam se da li bi i kakve reakcije izazvalo da je drugacijeg politickog stava?Da brani Kosovo,da negira srebrenicki genocid itd."Klanjali" bi mu se svi ti nacoshi sa fejsa koji ga vredjaju,a da li bi to uradilo gay pucanstvo?
Originally posted by simarrgL*ma...duga prica iza ove fore
@simarrgL*
prosto ne mogu da se ne ukocim od smeha sada za ovo "zdravije"...mislim...objasnice ti sam svejedno kad se odgrcne od smeha ako bude hteo![]()
valjda se vidi sta sam htela da kazem
![]()
on: poenta je u tome da mi (kao) zivimo u slobodnom drustvu i imamo pravo da izrazavamo svoje misljenje.
Originally posted by hlaefdigeNisam poceo ni da varim ni da pijem sve do 13e. Molim lepo. ,)
@simarrgL*
![]()
on: poenta je u tome da mi (kao) zivimo u slobodnom drustvu i imamo pravo da izrazavamo svoje misljenje.
nisi mogla da znas, svakako...
samo ispalo da je klinja od 12 godina koji vari i pije, zdraviji od "strebera"![]()
Originally posted by Vetur úlfura koje su to posljedice? odnosno, kakvo je to drustvo u kojem jednom klinacu prijete nekakve posljedice ako istupai politicki?!
Da li ti mislis je bilo ko sa 12 godina svestan svih posledica svojih dela?
Originally posted by Vetur úlfurupravo tako. i ne bi mu nitko prijetio nasiljem. kuzis kljucnu razliku?
Takodje, da je on zastupao "desnicarsku" stranu, ljudi bi rekli "jos jedno deriste koje ne zna sta prica, pokupilo sa ulice bla bla".
Originally posted by svejednoma, pardon maj frenc....zjeeeeee.....
Originally posted by hlaefdigeNisam poceo ni da varim ni da pijem sve do 13e. Molim lepo. ,)
@simarrgL*
![]()
nisi mogla da znas, svakako...
samo ispalo da je klinja od 12 godina koji vari i pije, zdraviji od "strebera"![]()
Originally posted by Vetur úlfurA iz čega se sastoji taj njegov deo krivice? Moram priznati da zaista ne shvatam. Iz toga što se usudio da u ovoj žabokrečini iznese nešto što odudara od dominantnih ubeđenja, bez ikakvog obzira prema tome što živi "u Srbiji, ne u Nedođiji"? (Ne valja talasati, je l' da?) Ili problem leži u tome što je uopšte formirao drugačije (nepoželjno) mišljenje? Ili je problem u roditeljima koji ga nisu naučili da je "važnije dobro se držati ustaljenog običaja nego biti ličnost"?
Teorija i praksa su u teoriji isto, ali se u praksi razlikuju![]()
Ja sam protiv njegovih stavova, ali to je nebitno.
Pretnje dvanaestogodisnjaku jesu glupe, ali zivi u srbiji, ne u nedodjiji. Deo krivice ima on (roditelji), svakako.
Originally posted by UlixOn ima dvanaest godina. On je maloletan. Ako je vunderkind, treba s njim da rade ljudi koji ce mu pomoci 1) da razvije svoje potencijale i 2) da nauci da zivi sa svojom razlicitoscu. Tako biva u normalnim zemljama i tako se dobija (velika) korist za zemlju. A vezati takvom detetu kravatu, razvlaciti ga po medijima i postavljati mu ozbiljna pitanja jeste samo i iskljucivo znak srpske politicke neurastenije, nezrelosti, poremecenosti i spremnosti za manipulaciju.
A iz čega se sastoji taj njegov deo krivice? Moram priznati da zaista ne shvatam. Iz toga što se usudio da u ovoj žabokrečini iznese nešto što odudara od dominantnih ubeđenja, bez ikakvog obzira prema tome što živi "u Srbiji, ne u Nedođiji"? (Ne valja talasati, je l' da?) Ili problem leži u tome što je uopšte formirao drugačije (nepoželjno) mišljenje? Ili je problem u roditeljima koji ga nisu naučili da je "važnije dobro se držati ustaljenog običaja nego biti ličnost"?
Originally posted by Ulix(edit: ) Uopste nije problem u njegovim stavovima kao takvim i njegovoj razlicitosti i odudaranju od vecine. On tu nema za sta da bude kriv. I uopste nije tacno pre svega da je on toliko drugaciji i jedinstven po tim svojim stavovima. Postoje citave politicke stranke, organizacije i gomila obicnih ljudi koji bi se apsolutno slozili sa onim sto on govori i pise, i sigurno je upoznat sa idejama nekih od njih.
Originally posted by Vetur úlfurA iz čega se sastoji taj njegov deo krivice? Moram priznati da zaista ne shvatam. Iz toga što se usudio da u ovoj žabokrečini iznese nešto što odudara od dominantnih ubeđenja, bez ikakvog obzira prema tome što živi "u Srbiji, ne u Nedođiji"? (Ne valja talasati, je l' da?) Ili problem leži u tome što je uopšte formirao drugačije (nepoželjno) mišljenje? Ili je problem u roditeljima koji ga nisu naučili da je "važnije dobro se držati ustaljenog običaja nego biti ličnost"?
Teorija i praksa su u teoriji isto, ali se u praksi razlikuju![]()
Ja sam protiv njegovih stavova, ali to je nebitno.
Pretnje dvanaestogodisnjaku jesu glupe, ali zivi u srbiji, ne u nedodjiji. Deo krivice ima on (roditelji), svakako.
Originally posted by UlixHvala lepo! Čini se da nekima više smeta Rastkova starmala pojava od pretnji nasilnika.
Sad će tema postati Rastko, a ne oni koji mu prete.
A baš vala, kad razmislim malo, šta on ima tu nešto da razmišlja i piše i ima svoje stavove (kad nam je već objašnjenjo da je Kosovo neotuđivi deo naše ustavne preambule). Štaviše, sam je kriv što mu jadni dobronamerni desničari prete. Da lepo kolje pse, nosi AirMax i sluša neku prostačku muziku kao njegovi vršnjaci, ne bi imao problema.
![]()
Originally posted by mythePlače mi se od ove izjave.
Mali ocito uziva u provociranju, no za njegovo dobro je da pripazi sta pise. Licno sam protiv svake vrste fizickog nasilja, najbolje je da ga ekipa iz razreda bojkotuje!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!