Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By RACABG
Originally posted by mythe
Originally posted by Simor
Originally posted by Ulix
daj kako mozes tako, pa Uros je meni bas sladak, jao da mi je sa njime biti par dana nasamo u celiji :wink2:
E da je i nama da budeš sa njim u ćeliji... svih deset godina. :fige:
Mytheu je dovoljna kazna što je Mythe.

Takvu psihologiju imati... To je prokletstvo koje nadilazi njegovo gastarbajtersko bitisanje...

:njanjanja:
[/quote]

e da mi je tvoj mozak pa da se sit naodmaram
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by m..
ajme majko, mora da imas biceps ko mont everest.

evo jedan moj radjen u 4 boje (5 slojeva), kartonski (onoliko koliko je moj lampom spaljeni webcam uspeo da uhvati)

Slika
ma mi smo radili male ... šta ti treba biceps za parče lima i pet kopija :D
Korisnikov avatar
By Mars
E, tako....dodjoh do kraja, pročitah sve.

m...ajde nas ubij još malo, kako je bio fin, učio srpski...
grupa na FB - bolje da ne znam, molim vas ako postujete nešto od toga ovde stavite ispred napomenu.

delete, fala, al ja ću to da uradim tako da me ne uhvate... :kiss:

A i valjda sam zaslužio neku mission impossible akciju spašavanja iz zatvora - majku mu!

A taj dan žalosti...nekad, sećam se, prilika za ljude da čuju da postoji i klasična muzika, a sad....šta je zadnje bilo, nedavno...nikakva razlika u medijima...Čak ni ono - tužan film, drama, jok..."Mangupi overavaju maturu" i slično...

Eto, blebećem da mu bude lakše.

I da se nasmejem na komentare o sudijama u Srbiji. Oni koje zovemo "država" su svesni koja je to trulež u sistemu, a neki imaju zablude o njima.

Odoh da gledam predsednika kako guta knedle, iskri suze u očima i priča šta će dans država učiniti sve...
Korisnikov avatar
By blabla54380
kad smo kod dana zalosti, nadam se da b92 ovog puta nece kao i za poslednji dan zalosti pustati becke valcere :smeh:
Korisnikov avatar
By coka
nisam zelela da verujem kada sam cula... nema te kazne koja moze da se nosi sa ovakvim zlocinom :(

jos sam cula na vestima da ce u setnji protiv nasilja u cetvrtak ucestvovati SNP 1389! oni se zalazu za borbu protiv nasilja! :flaming:
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da bi bio odgovarao jedan filmski maraton Luisa Bunjuela.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by coka
jos sam cula na vestima da ce u setnji protiv nasilja u cetvrtak ucestvovati SNP 1389! oni se zalazu za borbu protiv nasilja! :flaming:
hm. ili dolaze da iritiraju kompletnu javnost. ili dolaze da miniraju mars, posto ldp ucetvuje, a znamo da je od njih potekla fora kako se na izborima prema glasovima ldp-a vidi koliko u stvari ima pedera u srbiji.
Korisnikov avatar
By Mars
Farsa, naravno. I ja da sam medju njima i ja bi reko E, AJMO I MI-DOBRA FORA!

Još jednom kažem: Tomislav Nikolić samo što se nije cerekao dok je osudjivao nasilje u dnevniku B92.
Korisnikov avatar
By blabla54380
da dobra je fora, ko sto je dobra fora kad dinkic kaze stacemo na put finansijskom kriminalu :smeh: sta ces, ista skola
Korisnikov avatar
By west end
Platini: "Tužan dan za evropski fudbal"

Predsednik UEFA Mišel Platini uputio je saučešće porodici tragično preminulog navijača Tuluza Brisa Tatona i izrazio je uverenje da će srpske vlasti adekvatno kazniti počinioce zločina.

- Danas je tužan dan, ne samo za Tuluz i francuski fudbal, već za fudbal u celoj Evropi. Smrt navijača, čiji je jedini zločin bio što je otputovao na gostovanje da prati svoj klub, tragična je. Moramo da nastavimo da širom Evrope našu borbu protiv pojedinaca koji koriste fudbal kako bi činili akte nasilja. Verujemo da će srpske vlasti sprovesti istragu do kraja i kazniti počinioce ovog strašnog zločina, rekao je Platini za sajt UEFA.
Korisnikov avatar
By Mars
Haha. Evo gledam. Slobodan Radovanović:

"Država će učiniti sve da se ovo više nikada ne dogodi."

Ajde nemojte više da činite sve, možda bude bolje...

Ali iznenadjen sam Tadićem! Danas nisam čuo da će država učiniti sve, nego da će reagovati primenjivanjem principa - strogosti.

A Markić mi se potreso. I on kaže da če država učiniti sve da se ovo ne ponovi, ali i rekao da nikada nećemo zaboraviti Brisa Tatona.

Sladak si Marko, ali lupaš...
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo montaža neka?

SLIKE! SLIKE UBICA!!!!

Ti bilbordi da budu
Korisnikov avatar
By jukie
Ne, baš ne treba da budu slike ubica
onda će ispasti heroji kao Uroš i Miladin i deca će se ugledati na njih
baš treba potencirati kako će ih pojesti mrak i niko nikada više neće čuti za njih
pa će možda neko dete da ne postane pogano jer ne želi takav kraj
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam za kombinaciju, naravno.

Da njih stvarno, suštinski pojede mrak, ne iz kolektivnog sećanja, a da te slike budu stalna opomena. Pa sad ako bi neko i dalje da ih doživljava kao herije i ugleda se na njih - slobodno. Modernija varijanta marketinške strategije Vlad Tepeša prema Turcima.

Inače u Srbiji SVE pojede mrak, SVE se zaboravi za tri dana.
By Çâðê_DUP
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by жњ

mene cudi sto se domaci navijaci medjusobno kolju i ubijaju vec godinama,
Navijaci nisu isto sto i huligani.
istina, a ljudi nikako da shvate niti zhele da naprave razliku... u navijachkom svetu zna se sta je ultras a sta glupost....
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Mars

Inače u Srbiji SVE pojede mrak, SVE se zaboravi za tri dana.
Slazem se.
U svakom slucaju, i sam napad je bio za osudu... za smrt neduznog coveka nemam reci da opisem gadjenje!

Nisam gledao vesti, a sad kapiram da je super sto nisam... verovatno ce vlasti spreciti da se ovo ne ponovi, ali ako se ponovi, oni ce i dalje sprecavati!

Da mi je znaciti kakvo znacenje Spreciti ima u njihovoj glavi... nesto povezano sa vazduhom verovatno.
By Çâðê_DUP
navijaci idu zbog tribine adrenalina navijanja osecaja biti deo jedne celine
huligani idu da bi se pobili,rasturili neku drogicu,"dokazali" i to su uglavnom klinci pa vidje ona godishta[89,90,91-92....]
zna se shta je tribina i kojim postupcima pokazujesh da je poshtujesh....
Korisnikov avatar
By Madonna
pa zato kazem. navijaci i navijacihuligani
By Çâðê_DUP
[ma pushti me preterano sam isfrustrirana pa iam potrebu da objasnjavam svima svashta jer sam trenutno okruzhena ljudima koji ne znaju ni zhvrljavu poruku da prochitaju,a kamoli da skontaju shta im pricham...]
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dirrty
... verovatno ce vlasti spreciti da se ovo ne ponovi, ali ako se ponovi, oni ce i dalje sprecavati!
Ovo se u nekim naukama zove mrtva petlja ili samrtni zagrljaj.

Spooky.
Korisnikov avatar
By Dirrty
@Mars

:iskolacen:

:uplasen:

Ne kapiram bas u potpunosti... ali zvuci spooky!
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mars
... verovatno ce vlasti spreciti da se ovo ne ponovi, ali ako se ponovi, oni ce i dalje sprecavati!
Ovo se u nekim naukama zove mrtva petlja ili samrtni zagrljaj.

Spooky.
kao sto se vec godinama "borimo protiv organizovanog kriminala", a tek sad je napisan akcioni plan....

gad dem meksikans znala sam da su oni krivi...
Korisnikov avatar
By west end
TULUZ: Navijači, dođite zbog Tatona

Fudbalski klub Tuluz saopštio je da će na nedeljnom prvenstvenom meču sa Lorijenom odati počast svom navijaču Brisu Tatonu, koji je preminuo u utorak od povreda koje su mu 17. septembra naneli huligani u Beogradu.

„Pozivamo sve ljubitelje sporta, koji se protive nasilju, da na što lepši način odaju počast Brisu. Njegova strast je bio sport i on je poštovao njegove vrednosti”, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Tuluza.

Klub je u ime uprave i tima izrazio saučešće porodici Taton, a saopštio je da će u nedelju svim navijačima biti podeljene ulaznice za utakmicu sa Lorijenom. Tuluz je pozvao sve koji dođu da zauzvrat ostave novčani prilog kao pomoć porodici.

„Tuluz će učiniti sve da pravda bude izvršena, a verujemo da će doći trenutak kada će nasilje u sportu početi oštro da se kažnjava”, zaključuje su u saopštenju Tuluza.

Utakmica osmog kola francuskog prvenstva između Tuluza i Lorijena igra se u nedelju, 4. oktobra.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by west end
nasilje u sportu
u kom sportu? :retard:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by shut
Originally posted by west end
nasilje u sportu
u kom sportu? :retard:
Ja kapiram da je ritmicka gimnastika u pitanju, a mozda i nisam u pravu.
By Rewind
Zaista, zaista se nadam da neće ostati na ovome.

Pozivam da se svi bez mnogo reči ujedinimo u šetnji prekosutra.

D O L E

N A S I L J E.
Korisnikov avatar
By blabla54380
i oce li javni servis da nam objasni sta znaci termin "fudbalski huligani" :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja kapiram da je ritmicka gimnastika u pitanju, a mozda i nisam u pravu.
:smeh:

Njihovi navijači su poznati po surovosti! :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!