Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Ulix
Originally posted by Strix
Ѕвезда.

:yay:
Drago mi je da ti se sviđa. :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Nije ni trebalo da ga izbaci.

Cek da se setim jos primera sa s. :hmm:
By Ulix
Nije ni trebalo da ga izbaci.

Cek da se setim jos primera sa s. :hmm:
Jezik je standardizovan po govoru u krajevima gde nema dz. Jbg, niste imali sreće. :giggle:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa kad je Vuk koristio samo govor svog kraja. :durenje:

Jao, jednog tipa ovde zovu dzndze.

Ima ih, samo moracu da konsultuje "strucnjake".
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by shut
pizda backwards?
:rotflmao:

I love you.
By Ulix

Znam da ima još reči, imam neke rođake iz Niša koji vole da se prave važni kad dođu u Vojvodinu, pa onda pričaju tako, a ja ih gledam belo. :lood:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Ulix

Znam da ima još reči, imam neke rođake iz Niša koji vole da se prave važni kad dođu u Vojvodinu, pa onda pričaju tako, a ja ih gledam belo. :lood:
:lol:

edit: E da, "ЅИВЅА" (dzivdza)

Ako znate sta je to. :lol:
By Ulix
Originally posted by Ulix

Oni misle da je to cool. :lol:

A meni je u stvari drago što ih ništa ne razumem, koliko bi mi tek išli na živce ako bih znao o čemu pričaju. :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Delete
Dečaci, ima li neki od vas link na kojem mogu da čujem taj glas o kojem pričate?
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Delete
Dečaci, ima li neki od vas link na kojem mogu da čujem taj glas o kojem pričate?
Meni bas krivo sto je Vuk izbacio DZ
Klikni na ono DZ u mom postu.
Imas primerena Wikipediji.
Korisnikov avatar
By Delete
E sad šetam kroz kući i izgovaram domaće reči sa dz. I mogu vam priznati da mi se sviđa. Da pišemo peticiju za standardizaciju dz? :sunce:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Delete
E sad idem kroz kući i izgovaram domaće reči sa dz. I mogu vam priznati da mi se sviđa. Da pišemo peticiju za standardizaciju dz? :sunce:
Ja sam za. :D

Nije trebalo ni da ga izbacuje, ali avaj...
Korisnikov avatar
By Madonna
ja hocu onaj glas sto deca stalno koriste dok odgovaraju za ocenu. :tajglas::retard:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja to pisem ~ :giggle:

A izgovorikm to kad god vidim tog smajlija sto si stravio. Ni sam ne znam zasto. :lol:

E stvarno, sto i njega ne uvedemo?
Korisnikov avatar
By Madonna
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
By Ulix
ы - jeri

To je to!
By Simor
Originally posted by svejedno
No, i ja sam pragmatican, i sto se mene tice, jedino mi bitno kako sad to da ubacim u CV a da ne pise BH(M)S?

A dace Bog, ima vremena, mozda progovorim i vojvodjanski. Nesto slutim da kosovski vec ne kapiram.
Čekaj bre svejedno, nisi li ti anarhista, antiglobalista ili tako šta? Pa šta će ti onda CV? Nije valjda da postaješ deo kapitalističke mašine? I zar nije jezik konstruktor stvarnosti pa ga treba dekonstruisati i dekonstruisati i...

Ili si ti antiglobalista Koštuničine kakvoće? Ono - volim The Residents a mokro maštam o Dušanovom carstvu? Ili dižem tri prsta na prve taktove "Killing in the name of" (Rage Against the Machine pevaju protiv ubijanja u američko ime, ali kada Mi bacimo bombicu na Sarajevo ili Vukovar to je baš antiglobalistično)? Ili je to antiglobalizam Kusturičine kakvoće - mal' spaljuje Brucea Willisa (tog strašnog simbola antisrpske holivudske produkcije) a mal' širi hektare na Mokroj gori?

Što se vojvođanskog jezika tiče... istu vrstu molitve Bogu upućujemo. :marinac:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ovo ce zvucati bas pokvareno, mada mi nije namera, ali mogli su Crnogorci da ubace i Щщ (cita se ШЋ)

Primeri:
Щер
Щери
Щерам
Щераћемо...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Simor
Originally posted by svejedno
No, i ja sam pragmatican, i sto se mene tice, jedino mi bitno kako sad to da ubacim u CV a da ne pise BH(M)S?

A dace Bog, ima vremena, mozda progovorim i vojvodjanski. Nesto slutim da kosovski vec ne kapiram.
Čekaj bre svejedno, nisi li ti anarhista, antiglobalista ili tako šta? Pa šta će ti onda CV? Nije valjda da postaješ deo kapitalističke mašine? I zar nije jezik konstruktor stvarnosti pa ga treba dekonstruisati i dekonstruisati i...

Ili si ti antiglobalista Koštuničine kakvoće? Ono - volim The Residents a mokro maštam o Dušanovom carstvu? Ili dižem tri prsta na prve taktove "Killing in the name of" (Rage Against the Machine pevaju protiv ubijanja u američko ime, ali kada Mi bacimo bombicu na Sarajevo ili Vukovar to je baš antiglobalistično). Ili je to antiglobalizam Kusturičine kakvoće - mal' spaljuje Brucea Willisa (tog strašnog simbola antisrpske holivudske produkcije) a mal' širi hektare na Mokroj gori?

Što se vojvođanskog jezika tiče... istu vrstu molitve Bogu upućujemo. :marinac:
Zapravo, da, po politickom..hm..opredeljenju (ubedjenju?)..sam anarhista.

..

Antiglobalista nisam.

No, globalizam, po meni, ne postoji.

..

Ali opet, pored svega toga, ja sam i realista. A CV mi treba za zaposlenje.

Ne bih da umrem od divne anarhisticke gladi. Uostalom, jesam slikar, izmedju ostalog (pre svega sto obozavam da slikam, jel) i da ne bih palamudio sa drugima dok radim, pa opet moram da izlozim te slike negde, pa i da ih prodam. Za novac.

Jer tako se kupuje hrana.

Nisam to ja smislio, ali jesam realista.

..

Sto se tice BHMS jezika & drzava, i sto se tice mog pogleda na svet, ja bih SVE granice ukinuo.

Ali to ocigledno nije i trip celog sveta, jos manje Balkana.

..

Tri prsta ne znam da li sam ikada digao, dizem uvek dva, i to sam tek primetio na nekim fotkama. To jer je simbol mira, verovatno.

..

Sto se tice Vojvodine - pa jbg, surovi svet je i od mene anarhiste stvorio oportunistu. Sta cu, nisam dosledan.

To bi bio jos jedan jezik u tom (prokletom) CVu.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Kako je pocelo, zemlja ce nam se na kraju zvati Beogradski pasaluk.
By Simor
Kako je pocelo, zemlja ce nam se na kraju zvati Beogradski pasaluk.
Nije bitno ime, bitan je karakter društva. A mi ćemo biti pristojno društvo onoga trenutka kada budemo rešavali svoje probleme i suočavali se sa sopstvenim greškama iz prošlosti a ne neprestano isijavali frustracije što nikako da Načertanije sprovedemo u delo. Znači, kada prestanemo sa kompleksom više vrednosti (Mi smo najbolji, Mi smo najstariji, svi ostali su ispod nas i bilo šta da urade je za podsmeh i sprdnju), te kada kao gorući problem identifikujemo ne jezik i pravopis u Crnoj Gori nego jezivu nepismenost i neprosvećenost u samoj Srbiji, onda imamo šansu. Do tada ćemo da se gicamo u ovom blatu, kao i prethodnih 20 godina.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!