Originally posted by bigirl
hrvati i muslimani kopali oči, sekli uši ljudima i terali ih da ih jedu pre nego što ih kao stoku zakolju
milijana... mišure... ti li si?
Ratka mi je žao jer je očigledno sva krivica svedena na njega, a on je samo vojnik koji je sledio uputstva.
i to se lepo videlo kada je onako mrzovoljno i bez žara najavio kako ćemo se u srebrenici osvetiti turcima. naredilo mu.
Ništa nije gori od nekog tamo Johna Smitha koji je 77 dana ispuštao bombe iz svog nevidljivog aviona na nevin narod ove zemlje
tačno. a još je i znatno efikasniji. john, papak, za 77 dana nije uspeo da pobije ni petinu onoga što je ratko smlatio za 7. i to sve ručno, ništa nevidljivi avioni i ti zapadnjački marifetluci.
A "zločini" počinjeni pod njegovom direktnom komandom... Uf uf uf... Sve je nešto pun Hag muslimana, hrvata, šiptara, pa im treba Ratko kako bi broj nji'ovi vs. naši bio ujednačen. Kada neko kaže "izvin'te što smo vas bombardovali/klali/slično", onda ću i ja da kažem "izvin'te i vi što smo vi vas". Pa onda R.M. i J.S. mogu da igraju karte tamo negde u Hagu, a mi ostali konačno da zalečimo rane i nastavimo svako na svoju stranu.
genijalna izjava. na tako malom prostoru full koncentrat aktuelne dominantne srpske patologije. nejasno je da li je zločina bilo ili nije, ali to, u krajnjem slučaju, nije ni bitno - bio je tamo neki rat, svi su u njemu jednako učestvovali - i oni koji su na tenku prelazili granicu da rokaju po vukovaru, i oni koji su u tom istom vukovaru izginuli (pa još ako su bili hrvati i poginuli u borbi, odmah ćemo ih nazvati ustašama i mentalno im prikačiti par desetina ušiju srpske nejači oko vrata), tako da sada suđenja za ratne zločine treba deliti na ravne časti. konsekventno, dešavanje zločina zavisi od percepcije zastupljenosti sopstvenog plemena u haškim procesima - ako ga je više nego neprijateljskih plemena, onda se zločini nisu ni desili - jer, jebem im ja mater, što stalno mi da budemo najgori!
a mrtvi samo tripuju da su mrtvi. cnn ih, naivne, ubedio, sve da bi napakostio dobrohotnom srpskom narodu koji je, doduše, luk i jeo i mirisao, al' samo ako se dogovorimo da je bio barem jednako, a po mogućstvu i manje smrdljiv od onog kojim su se častili
neprijatelji.
Pa nek oni tamo slave svoje dane lijepih njihovih, a mi da gledamo svoja posla, podižemo sopstvene memorijalne spomenike i stojimo pravo. A ne ovako povijeni da nas svako jebe kako stigne i stane, i uz to dobije i osmeh i "hvala, dođite ponovo".
a ko to tebe jebe i čime te konkretno jebe?