Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by ...Sitnicava...
Je li? A mi mile lezbejke koje ne padamo na drvoseče? :odbij:
to zahvali sovinistickim lingvistima koji drvosjeci nisu dali zenski rod :giggle:
Korisnikov avatar
By jukie
Kod nas je bilo JAKO vruće negde oko 8 uveče (sreda), dok sam gledao "Um srednjevekovnih intelektualaca" na Viasat History, pa sam čak izlazio na terasu da se malo ohladim, a negde oko pola deset, kada sam gledao seriju "Kumba" na Kanalu D (ajme koja loša animacija, ali joj je tata Noje baš woof bear) počelo je da biva sve hladnije i sada sam umotan u ćebence (ili ćebić, kako je to zvao naš profesor Uporedne fiziologije)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja mislim da bi bilo najpametnije raskinuti ugovor sa Gaspromom.

A mene to sa gasom ne dotice previse, toplana koja greje nas deo grada radi i na mazut. A strateski sam pozicionirana tako da, cak i da mazut potrosimo, ako radijatori budu hladni, imamo dovoljno penzosa koji su vec spremni na demonstracije.

Mozda nije pravo mesto, ali mislim da je demokratska postavka u Novom Sadu popusila i pre nego sto su ugrejali fotelje. A toliko su se radovali pobedi na izborima.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Lakiboy_ns

Drugo-gas su ovaj put zavrnuli Ukrajinci da bi izvrsili pritisak na Rusiju koja hoce da im poveca cenu gasa jer se trenutno vode pregovori o novom jednogosdisnjem gasnom aranzmanu izmedju te dve drzave....ovo se desava u manjoj ili vecoj meri svake godine.

Ovo jednostavno nema nikakvog smisla i samo su Rusi mogli da smisle. Koja bi jos budala poverovala da se slavine RUSKOG gasovoda nalaze u UKRAJNI, pa da Ukrajina moze da bilo sta zavrce i odvrce?

Rusi prete Evropi i to je fakat.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja jos uvek imam gasa, ali jako strepim....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Wilhelmina

Mozda nije pravo mesto, ali mislim da je demokratska postavka u Novom Sadu popusila i pre nego sto su ugrejali fotelje.

ugrejali fotelje

:lol:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Black Lady
Ja jos uvek imam gasa, ali jako strepim....
Ja ga više nemam i gle-prestao sam da strepim:lol:

Isključen je u 2 sata:srbin:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ali mica... :smeh:

idite u persun teta daco mal nisam sa stolice tresnuo od smeha :smeh:

vas treba za ministarku energetike.

:trampolina:

iako je tema ozbiljna :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By muzika86
Zbog ovog grade Njemacka i Rusija gasovod ispod mora koji zaobilazi zemlje koje bi mogle pravciti probleme poput sada.
Korisnikov avatar
By deran
Mogu da puše i Rusija i Nemačka zajedno-odsad, svake zime kupim ugalj...
Korisnikov avatar
By Mars
Zovi me da ga unosimo. Mnogo sam to voleo kao mali.
Korisnikov avatar
By deran
Jok...zvaću te da se grejemo uz vatricu:jumphug:
Korisnikov avatar
By Mars
To za grejanje je zimi. I ok, može.

Ali mene jako pali unošenje uglja, u nekoj toploj, letnjoj noći.
Korisnikov avatar
By Mars
Noću kad nije vrućina. Aman.

Mnogo je prijatnije, kad onako pirne, pa se lepo oznojiš a ona ugljena prašina miriše, gore zvezdano nebo a u onoj prostoriji gde je ugalj mrak...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Wilhelmina

Drugo-gas su ovaj put zavrnuli Ukrajinci da bi izvrsili pritisak na Rusiju koja hoce da im poveca cenu gasa jer se trenutno vode pregovori o novom jednogosdisnjem gasnom aranzmanu izmedju te dve drzave....ovo se desava u manjoj ili vecoj meri svake godine.

Ovo jednostavno nema nikakvog smisla i samo su Rusi mogli da smisle. Koja bi jos budala poverovala da se slavine RUSKOG gasovoda nalaze u UKRAJNI, pa da Ukrajina moze da bilo sta zavrce i odvrce?

Rusi prete Evropi i to je fakat.
Ljubavi....gasovod kojim se transportuje gas iz Rusije ide preko Ukrajine tako da Ukrajina kontrolise protok gasa i kolicinu koju propusta kroz taj gasovod kapish?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by erkondisn
Sve u svemu ako se ovo ne resi brzo NAJEBACEMO SVI :uplasen:
pa... uvijek ti preostaje spetljati se s nekim jedrim drvosjecom :D
Sta da radim sa njim da ga nateram da legne na mene pa da zamisljam da je jorgan :lol:

Veceras mi dolazi moj dechak....on ce da me ugreje + kvarcna pec :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Rei
Kod mene ni grejanja ni tople vode... :sveca:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Ovde je, nekim cudom, tek sada nestalo grejanja. Jos uvek je toplo te sam u majici sa kratkim rukavima.
By Dragonite
U Kragujevcu ima centralnog grejanja (obe toplane rade na mazut) ali je gas nestao oko ponoći.
By Simor
Ja sam od onih srećnika koji je priključen na toplanu koja nema mogućnost prelaska sa gasa na mazut.

Radijatori su hladni.

Hladno je.

Imam vizije.

Vidim Nju (Ljilju Ugricu) kao ambasadorku u Moskvi... Pada sneg.... Vuk Jeremić se ispred Kremlja bacaka po snegu, pravi anđele i diže tri prsta... Srećan je... Njega greju Njene šiške... Da bi mu bilo toplije, u cipele je stavio stranice „Politike“... Rusija – tako bela, tako humana... Uvek su Rusima ljudi bili na prvom mestu... Pada sneg... Pahuljice su u obliku Medvedeva... I Putina... I Tadića...

Gde sam ovo sada...

Belanovica... Nemanja Kusturica i Vojislav Koštunica su našli alternativni način grejanja... Umesto da sahrane, oni spaljuju američke filmove... Toplo je... Narod se okupio... Svi su tu... Reljić iz (K)NiN-a... Ljušić iz istorijskog udžbenika... Mladen Obradović crvenog Obraza... Vladika Amfilohije čita Božićnu poslanicu o čedomorkama i svojom rečju greje srpske duše... Tu su i Burak i muzika86... Pada sneg... Pahuljice su u obliku srpskih ocila...

Preživeće ovaj narod... Nije ovo prva nevolja koja ga je zadesila...

Dole Evropska unija... Dole Amerika... Dole NATO...

Ah... kako je lepa bela smrt...

:snesko:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Izgleda da nam Madjari priskocili u pomoc. :)
Korisnikov avatar
By proudgirl
i ja sam cula da cemo dobiti gas od madjara!!!!
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Meni je samo cudno sto se ne organizujemo u strajkovima ili nesto vec, ne znam ni ja, ali neverovatno je da je u poslednjih 6 meseci SVE poskupelo, sad jos puj pike, nema vise, a niko ne reaguje... dok npr. u Francuskoj ako poskupi mleko za franak - ni zeleznice nece raditi.
By Simor
Jeeee! Dobićemo izvesne količine gasa od Mađarske!

Dogovorili predsednik Srbije i premijer Mađarske. Jeeee!

Nagradno pitanje glasi: zašto ovo nisu dogovorili premijer Srbije i premijer Mađarske? Da li Srbija ima premijera? Ili je sin Ljube Tadića devojka za sve?

Recimo, pukne vodovodna cev, ne zoveš JKP "Vodovod i kanalizacija" nego Borisa Tadića. Ili, Ugrica hoće da nadogradi šiške, pa ne ode kod Panjkovića, nego zove Borisa Tadića da to odradi.

Dok je nama takvog sposobnog predsednika, nema meni bele smrti.

Drugo nagradno pitanje glasi: Da li će se sada Vuk Jeremić bacakati po peštanskom parlamentu?
By Ulix
Originally posted by Simor
Ja sam od onih srećnika koji je priključen na toplanu koja nema mogućnost prelaska sa gasa na mazut.

Radijatori su hladni.

Hladno je.

Imam vizije.

Vidim Nju (Ljilju Ugricu) kao ambasadorku u Moskvi... Pada sneg.... Vuk Jeremić se ispred Kremlja bacaka po snegu, pravi anđele i diže tri prsta... Srećan je... Njega greju Njene šiške... Da bi mu bilo toplije, u cipele je stavio stranice „Politike“... Rusija – tako bela, tako humana... Uvek su Rusima ljudi bili na prvom mestu... Pada sneg... Pahuljice su u obliku Medvedeva... I Putina... I Tadića...

Gde sam ovo sada...

Belanovica... Nemanja Kusturica i Vojislav Koštunica su našli alternativni način grejanja... Umesto da sahrane, oni spaljuju američke filmove... Toplo je... Narod se okupio... Svi su tu... Reljić iz (K)NiN-a... Ljušić iz istorijskog udžbenika... Mladen Obradović crvenog Obraza... Vladika Amfilohije čita Božićnu poslanicu o čedomorkama i svojom rečju greje srpske duše... Tu su i Burak i muzika86... Pada sneg... Pahuljice su u obliku srpskih ocila...

Preživeće ovaj narod... Nije ovo prva nevolja koja ga je zadesila...

Dole Evropska unija... Dole Amerika... Dole NATO...

Ah... kako je lepa bela smrt...

:snesko:
:up:

:lol: :lol: :lol: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!