Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Lakiboy_ns
Drugo-gas su ovaj put zavrnuli Ukrajinci da bi izvrsili pritisak na Rusiju koja hoce da im poveca cenu gasa jer se trenutno vode pregovori o novom jednogosdisnjem gasnom aranzmanu izmedju te dve drzave....ovo se desava u manjoj ili vecoj meri svake godine.
Originally posted by WilhelminaLjubavi....gasovod kojim se transportuje gas iz Rusije ide preko Ukrajine tako da Ukrajina kontrolise protok gasa i kolicinu koju propusta kroz taj gasovod kapish?Originally posted by Lakiboy_ns
Drugo-gas su ovaj put zavrnuli Ukrajinci da bi izvrsili pritisak na Rusiju koja hoce da im poveca cenu gasa jer se trenutno vode pregovori o novom jednogosdisnjem gasnom aranzmanu izmedju te dve drzave....ovo se desava u manjoj ili vecoj meri svake godine.
Ovo jednostavno nema nikakvog smisla i samo su Rusi mogli da smisle. Koja bi jos budala poverovala da se slavine RUSKOG gasovoda nalaze u UKRAJNI, pa da Ukrajina moze da bilo sta zavrce i odvrce?
Rusi prete Evropi i to je fakat.
Originally posted by erkondisnSta da radim sa njim da ga nateram da legne na mene pa da zamisljam da je jorganOriginally posted by Lakiboy_nspa... uvijek ti preostaje spetljati se s nekim jedrim drvosjecom
Sve u svemu ako se ovo ne resi brzo NAJEBACEMO SVI![]()
![]()
Originally posted by Simor
Ja sam od onih srećnika koji je priključen na toplanu koja nema mogućnost prelaska sa gasa na mazut.
Radijatori su hladni.
Hladno je.
Imam vizije.
Vidim Nju (Ljilju Ugricu) kao ambasadorku u Moskvi... Pada sneg.... Vuk Jeremić se ispred Kremlja bacaka po snegu, pravi anđele i diže tri prsta... Srećan je... Njega greju Njene šiške... Da bi mu bilo toplije, u cipele je stavio stranice „Politike“... Rusija – tako bela, tako humana... Uvek su Rusima ljudi bili na prvom mestu... Pada sneg... Pahuljice su u obliku Medvedeva... I Putina... I Tadića...
Gde sam ovo sada...
Belanovica... Nemanja Kusturica i Vojislav Koštunica su našli alternativni način grejanja... Umesto da sahrane, oni spaljuju američke filmove... Toplo je... Narod se okupio... Svi su tu... Reljić iz (K)NiN-a... Ljušić iz istorijskog udžbenika... Mladen Obradović crvenog Obraza... Vladika Amfilohije čita Božićnu poslanicu o čedomorkama i svojom rečju greje srpske duše... Tu su i Burak i muzika86... Pada sneg... Pahuljice su u obliku srpskih ocila...
Preživeće ovaj narod... Nije ovo prva nevolja koja ga je zadesila...
Dole Evropska unija... Dole Amerika... Dole NATO...
Ah... kako je lepa bela smrt...
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!