Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by muzika86Ali se treba pitati i raseljene gradjane BiH boshnjachke i hrvatske nacionalnosti koji su u '92-oj i prije te godine zivjeli na prostorima BiH koji su pripali entitetu RS da li se zele vratiti na njihova prijeratna ognjishta, u skladu sa Dayton-skim ugovorom. Isto kao shto se treba pitati i raseljene gradjane BiH srpske nacionalnosti koji su u '92-oj i prije te godine zivjeli na prostorima BiH koji su pripali entitetu FBiH da li se zele vratiti na njihova prijeratna ognjishta, u skladu sa Dayton-skim ugovorom.
Jedino sto bi se trebalo pitati gradjane Republike Srpske je da li oni zele da opstanu unutar BiH.
Originally posted by muzika86Mislim da je bolje promijeniti ime u neko politichki korektnije nego ostati i bez entiteta. Dayton-ski sporazum ionako ne dozvoljava bilo kakva otcjepljenja.
Za promjenu naziva, to su samo snovi pojedinih.
Originally posted by muzika86Moze biti i nash i njihov i izmijeshanih zajedno da to jedno-drugom-trecem-izmijeshanom ne smeta!
Isto kao sto su nam kao "promijenili" grb, koji je eto samo na oficijelnim ustanovama te nametnute drzave BiH, kada je svima iole poznato da je nas grb dvoglavi orao i nista drugo.
Originally posted by muzika86
Sto se tice uloge SPC u Bosni, ona je samo blagoslovila borce koji su se borili da nam ne zabranuju razne Arzije Mahmutovic iz Sarajeva da dajemo svojoj djeci paketice sa Djeda Mrazom.
Originally posted by burak-BLWow, sav sam se naježio
Vrijeme namijenjeno mom pokusaju da ove ljude zaslijepljene LDP-ovsko/Natasa_Kandicevskim idejama vratim na pravi put je isteklo. Ipak, nadam se da ce se nekad sami osvijestiti. Ja cu za kraj jos jednom ponoviti:
SRBIJO I REPUBLIKO SRPSKA ZIVIM ZA VAS, ZA MOJ NAROD I MOJE HEROJE.
Originally posted by burak-BLDozivio sam prosvjetljenje, odlucio sam se vratiti na pravi put i idejama Franje Tuđmana, Gojka Šuška, a čak je i Pavelić neke stvari dobro radio. Dragi forumaši iz Srbije bi trebali nastaviti slijediti prosvjetiteljstvo SANU intelektualaca, Ilije Garašanina, a onda, naravno Slobe i Radovana. Jedino to jamči mir, toleranciju i suživot na ovim prostorima. Trebamo se svi sjetiti kako nam je bilo dobro 90-ih dok su te ideje zivjele, bilo je to doba istinskog blagostanja za sve narode bivse Jugoslavije. U Hrvatskoj nikome nije trebala hrana i radno mjesto, hranili smo se time da smo konacno mogli pjevati "Vilu Velebita" i "Gustu maglu". Srbiju nisu dotukle ni sankcije ni NATO jer patriotizam pobjedjuje sve, a i nada da ce ta zemlja svakim danom postajati sve veca, veca i veca...
Vrijeme namijenjeno mom pokusaju da ove ljude zaslijepljene LDP-ovsko/Natasa_Kandicevskim idejama vratim na pravi put je isteklo. Ipak, nadam se da ce se nekad sami osvijestiti. Ja cu za kraj jos jednom ponoviti:
SRBIJO I REPUBLIKO SRPSKA ZIVIM ZA VAS, ZA MOJ NAROD I MOJE HEROJE.
Originally posted by muzika86Stvorili? Tako što ste okupirali pola medjunarodno priznate zemlje koja jos ni svoju vojsku nije imala...pa i nije bas za neko isticanje
Nismo u 1992, nego je 2009.
Na terenu su drugacija pravila sada.
Republika Srpska je najprije kuca Srbima pa onda ostalim. Srbi su je stvorili i ocuvali i oni ce odluciti sta ce biti a sta nece.
Originally posted by muzika86Ne moze se ukradeno ponishtiti kao da nije ni bilo, o bilo kom narodu da se radi. Neko/a se je pomirio/la da je pokraden/a, dok neko/a/i/e, opet, nije. I sve dok su miroljubivi, svi voljni raseljeni koji zele da se vrate na prebivalishta od '92-e i prije, bi trebali da imaju mogucnost i bezbjednost da se vrate- po predratnom popisu stanovnishtva.
Nismo u 1992, nego je 2009.
Na terenu su drugacija pravila sada.
Originally posted by muzika86Entitet RS je vecinsko srpski entitet (to niko ne spori), ali mora dostici nivo i standarde uvazavanja i tolerancije i prema manjinska dva konstitutivna naroda-prema prijeratnom popisu stanovnishtva. Sve potpuno isto vazi i za entitet FBiH (oba njegova dijela) prema manjinskom konstitutivnom narodu tj. srpskom.
Republika Srpska je najprije kuca Srbima pa onda ostalim. Srbi su je stvorili i ocuvali i oni ce odluciti sta ce biti a sta nece.
Originally posted by burak-BLKo su ti "ovi ljudi"? Ako ciljash i na moju malenkost, ja sam i cijela moja, vecinski srpska, porodica (chak i dio shire porodice, opet vecinski srpska), imao ovakve ideje koje i iznosim, josh davno prije bilo kakvog LDP-a i Natashe Kandic. Oduvijek sam bio/smo bili i ostao/li za savremenu, evropsku, multinacionalnu, decentralizovanu, otvorenu prema susjedima (tj. Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori) Bosnu i Hercegovinu, ravnopravnu za sve narode i gradjane koji u njoj zive, sve sa entitetima (koji trebaju dostici i njegovati humane i tolerantne standarde).
Vrijeme namijenjeno mom pokusaju da ove ljude zaslijepljene LDP-ovsko/Natasa_Kandicevskim idejama vratim na pravi put je isteklo. Ipak, nadam se da ce se nekad sami osvijestiti.
Originally posted by burak-BLsve je to u redu (josh kad bi bar istina bila....), ali ti trebash da poradish na tom da ti se to ne suprotstavlja potrebi da se nauchish da poshtujesh i tolerishesh i patriotizme drugih npr. Boshnjaka i Hrvata, narochito ako im nisu shovinistichko-nacionalistichki.
Ja cu za kraj jos jednom ponoviti:
SRBIJO I REPUBLIKO SRPSKA ZIVIM ZA VAS, ZA MOJ NAROD
Originally posted by burak-BLe, ovo je vec narochito diskutabilno. veliko pitanje je koje i kakve heroje ili "heroje" ti imash u vidu?
I MOJE HEROJE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!