Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gnossienne
Ali zanimljivo kako su naprasno dobili želju za odgovaranjem kad je njihov ego pogođen.
Jbg, nisu leđa drugog čovjeka mecima. Mora se održati forumska reputacija.
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808228#p2808228]gnossienne napisao:[/url]Ali zanimljivo kako su naprasno dobili želju za odgovaranjem kad je njihov ego pogođen.
Jbg, nisu leđa drugog čovjeka mecima. Mora se održati forumska reputacija.

А ШТО СЕ МИ УОПШТЕ ОВДЕ УВЕК САМО СВАЂАМО?

Прво да испричам једну причицу- бићу кратак:

Имам једну младу колегиницу која ради самном последњих неколико месеци. Од почетка је била дрвена, стално ме је нешто подјебавала, стално нешто закерала, ситничарила.
Ја ћутао. трпео, посматрао је и ударао рецке.

Кад оно једног дана идемо на кафу и она мени прича о себи и каже ми да њена боља половина ради такође са нама. Ја њу питам па ко је тај с обзиром да сем мене тренутно нема ни једног мушкарца на нашем оделењу.
Па ко каже да је моја боља половина мушко? Е онда сам јој мајку мајчину и од тада смо ок.

Има ова причица епилог јер ја волим све да истерам на чистац...

Еј ти, да ти ''gnossienne'' бучице једна безобразна, дај бре да видим ко је ова што ми држи лекције, ти која си активискиња, ти што редовно идеш на Прајд, која си прави борац за наша права а нас педерчиће као не волиш.

Убићу те! Па зар ти сестро Бруте, зар ти да будеш тако презрива,

КАДА САМ СВЕ ТВОЈЕ ПОСТОВЕ ПРОЧИТАО ДА ВИДИМ, ДА СХВАТИМ КО СИ ТИ, ТИ КОЈА СИ МИ ДАЛА 12 ПОЕНА ЗА ЗВЕЗДУ ФОРУМА ОВЕ ГОДИНЕ И БРАНИЛА МЕ КАД СУ МЕ ОВДЕ НАПАДАЛИ ПА ЗАР ТИ,

можеш бити тако хладна и пуна злобе кад си надркана и револтирана и кад немаш разумевања за туђе слабости, ти која си иначе један тако добар човек ?

ХТЕО САМ ОВДЕ УЖИВО ДА ТЕ УНИШТИМ И САД ЕВО МОРАМ ЈАВНО ТИ СЕ ИЗВИНИМ.

ИЗВИНИ, ЖАО МИ ЈЕ АКО САМ ТЕ ПОВРЕДИО. НИСИ ТО ЗАСЛУЖИЛА!

РЕКАО САМ ТИ ДА ТЕ ВОЛИМ И ТЕК САД СИ МИ ЗАИСТА И СЕСТРА А ОВИХ ДАНА МОРАШ САМНОМ И НА КАФУ.

Када сам написао да ако ћирилица није твоје писмо ни његова смрт није твој проблем ја и даље стојим иза тога јер било ко да је убио Оливера Ивановића није убио ЧОВЕКА због њега самог већ њега као СИМБОЛ, као представника Србског народа у енклави Косовска Митровица који пише ћирилицом, говори Србским језиком и православне је вере.

Овим убиством том народу је речено ''МАРШ НАПОЉЕ''!
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808255#p2808255]IMPACT napisao:[/url]
Када сам написао да ако ћирилица није твоје писмо ни његова смрт није твој проблем ја и даље стојим иза тога јер било ко да је убио Оливера Ивановића није убио ЧОВЕКА због њега самог већ њега као СИМБОЛ, као представника Србског народа у енклави Косовска Митровица који пише ћирилицом, говори Србским језиком и православне је вере.

e bogami dušo, tu si u krivu... bilo bi tako da je ubijen Pičkousti... ali nije... ubijen je onaj koji je bitan baš zbog toga što je čovjek a ne simbol, što je kao čovjek drugačiji i narodu daje drugu opciju koja ga čini više ljudskim, više demokratskim a manje simbolom i žrtvom... ovih pet metaka u leđa jest onaj pravi ''МАРШ НАПОЉЕ'' koji se čuje od početka 90tih preko čitave Srbije (i uže i šire) i ima veze sa nacijom i njenim simbolima onoliko koliko se u njeno ime krade i ubija... što je Đole reko -
dno dna...
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808317#p2808317]2kune napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808255#p2808255]IMPACT napisao:[/url]

e bogami dušo, tu si u krivu... bilo bi tako da je ubijen Pičkousti... ali nije... ubijen je onaj koji je bitan baš zbog toga što je čovjek a ne simbol, što je kao čovjek drugačiji i narodu daje drugu opciju koja ga čini više ljudskim, više demokratskim a manje simbolom i žrtvom... ovih pet metaka u leđa jest onaj pravi ''МАРШ НАПОЉЕ'' koji se čuje od početka 90tih preko čitave Srbije (i uže i šire) i ima veze sa nacijom i njenim simbolima onoliko koliko se u njeno ime krade i ubija... što je Đole reko - dno dna...

Ти све увек видиш и постављаш тако да национални фактор у свакој политичкој ситуацији буде обезвређен, исмејан и да му смисао буде оповргнут.

Мислиш, волео би да си у праву, али тог ''МАРШ НАПОЉЕ'' у Србији никад није било за било кога ко није Србин.

У Косовској Митровици сем Срба са једне стране Ибра и Албанаца на другој нема других народа па твоја прича пада у воду.

Оливер Ивановић никад није представљао радничку класу састављену од Албанаца и Срба. Био је човек диалога али представник искључиво Срба.

А пичкоусти је ту јер је тако наредио онај ко је преко овога или онога изговора, ове или и оне службе и убио Ивановића да био обуставио диалог који од краја 80-их непрекидно нуди искључиво Србска страна.

Сада је, надам се, свима јасно ко није демократа и ко није за диалог.

Да ли и ти мислиш да Косово није део Србије?
Korisnikov avatar
By gnossienne
@IMPACT pogriješio si u tome što si shvatio da pedercicima zovem sve homoseksualce, a ne ovu dvojicu bez stava. I neka ga nemaju ali s kilometar se vidi licemjerje. Ili si izričito protiv nasilja ili nisi. Nije bitno da li je pripadnik lgbt populacije ili srpske manjine na Kosovu ili bilo ko ko je žrtva nasilja. Ili nemas nikakav stav, što je jadno. I ako to izneses, neko će i da odreaguje. Kao što si i ti na moje mišljenje i nemam problem s tim.

I grijesis u tome što samo cirilicari imaju pravo imati stav o tome. Ovo ubistvo jeste političko i gnusno i još jedan pokazatelj koliko su stvari u Srbiji po pitanju Kosova zakazale , ali ne samo u njoj već u umiješanosti svih onih koji su odgovorni za stanje na Kosovu.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ja i dalje ne mogu da verujem da si ti ozbiljna.

Aman, ženo božija, naravno da sam protiv nasilja i naravno da ničije ubistvo ne relativizujem niti opravdavam. Da li si realna?!

To da nemam stav se, vrlo jasno svakome sa 2g mozga, odnosilo na činjenicu da apsolutno ništa ne znam o dotičnom gospodinu, te da nemam stav na pitanje postavljača teme. Hajde vrati se sad na svoje postove, pročitaj šta si sve napisala, kakve si mi sve osobine, epitete i stavove pripisala - a sve što sam ja napisao u ovoj temi je "+1" :lol:

A za to "pederčići" - e, to je zaista jadno. Ja, koliko god ozbiljno počinjem da smatram da si ti jedan kompletni bolid, nikada te ne bih pogrdno nazvao "lezbačom" ili sličnim terminom.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Желим да кажем следећу ствар која нема директне везе са твојим коментаром:

Чим неко брани Србе одмах му се залепи етикета националисте.

Ја сам само родољуб и сматрам да у томе нема ничег негативног, свој народ не сматрам ни бољим ни већим од других али сам свестан ко сам, одакле потичем и која је моја култура. Са шовинистима се не дружим.

Не волим што живим у свету где би сви да буду исто. Да нисмо исто види се на први поглед. Волим различитост и посебности, расе, језике, различите народе и цивилизације.

И лично не вређам никога, ни Албанце, ни Бошњаке ни Хрвате и никад не бих коментарисао неки догађај у окружењу јер после свега што се десило, мој је став, да с обзиром на то ко сам ја и одакле потичем, да је неумесно да се бринем за оно што се дешава код наших суседа.

Хвала ти што си појаснила да сви педери нису за тебе педерчићи. Све је у реду. Поздрав!
Korisnikov avatar
By gnossienne
Uh uh što se uzvrpolje kad se njih takne. Upravo očekivano. Pedercici na svojoj predstavi :lol:

@IMPACT naravno da ne, samo na ovu dvojicu foliranata.
Korisnikov avatar
By 2kune
naravno da nacionalnost nije važna... ona je skaredno nevažna... ona je društveni konstrukt koji je u jednom trenutku povijesti (ne tako davne) mobilizirao mase a u jednom drugom trenutku povijesti će jednostavno nestati kao što se i pojavio... dapače, čini se da upravo nestaje...
impact, jadno dete, pa ti si potpuno pod utjecajem medija pičkoustine države... :zid:
kako nije bilo marš napolje srbima u srbiji? koliko ih je do sada otišlo napolje? koliko se taj broj povećava na dnevnoj osnovi? ukrali su ti život a ne razumiješ ni zašto ni u čije ime i još ih braniš... svaka ti čast... toliko namagarčen nije ni magarac iako on jede travu s užitkom... :D
da, Ivanović nije predstavljao šiptare već samo srbe... pa ga zato šiptari nisu ni ubili... jer zna se tko jedini smije predstavljati srbe na kosovu, zar ne?
nacionalnost i rodoljublje služe samo zato da ti uzmu budućnost, unište talente i um i svedu te na svoju mjeru kako bi živjeli na tvojoj grbači... u tvoje ime se zadužuju i trpaju milijarde na svoje privatne račune... kad se sjetiš da si Peder osim što si srbin dobiješ po rodoljubnoj labrnji a u težem slučaju prođeš demokratsku proceduru kao Ivanović... ali ti svejedno nastavljaš biti rodoljub i vjeruješ da su za sve krivi svi okolo samo ne The Krivac... jebem ti takvo rodoljublje... nije to za Čovjeka... to je za tamo neka balkanska plemena poput srba, hrvata, šiptara, hutua, tutsija... to je politička svijest i djelatnost za specijalni haaški sud za bivšu jugoslaviju i ruandu... samo ti u tome nastavi da učestvuješ... dobro ćeš proći...
Korisnikov avatar
By Zvonki
Anhe Gnose i Tico napravite temu sa nazivom"Sta si to rekla o meni k...o smrdljiva!" pa se tamo Igrajte ovo je tema o ubistvu javne licnosti,otisli ste u off
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808357#p2808357]2kune napisao:[/url]naravno da nacionalnost nije važna... ona je skaredno nevažna... ona je društveni konstrukt koji je u jednom trenutku povijesti (ne tako davne) mobilizirao mase a u jednom drugom trenutku povijesti će jednostavno nestati kao što se i pojavio... dapače, čini se da upravo nestaje...
impact, jadno dete, pa ti si potpuno pod utjecajem medija pičkoustine države... :zid:
kako nije bilo marš napolje srbima u srbiji? koliko ih je do sada otišlo napolje? koliko se taj broj povećava na dnevnoj osnovi? ukrali su ti život a ne razumiješ ni zašto ni u čije ime i još ih braniš... svaka ti čast... toliko namagarčen nije ni magarac iako on jede travu s užitkom... :D
da, Ivanović nije predstavljao šiptare već samo srbe... pa ga zato šiptari nisu ni ubili... jer zna se tko jedini smije predstavljati srbe na kosovu, zar ne?
nacionalnost i rodoljublje služe samo zato da ti uzmu budućnost, unište talente i um i svedu te na svoju mjeru kako bi živjeli na tvojoj grbači... u tvoje ime se zadužuju i trpaju milijarde na svoje privatne račune... kad se sjetiš da si Peder osim što si srbin dobiješ po rodoljubnoj labrnji a u težem slučaju prođeš demokratsku proceduru kao Ivanović... ali ti svejedno nastavljaš biti rodoljub i vjeruješ da su za sve krivi svi okolo samo ne The Krivac... jebem ti takvo rodoljublje... nije to za Čovjeka... to je za tamo neka balkanska plemena poput srba, hrvata, šiptara, hutua, tutsija... to je politička svijest i djelatnost za specijalni haaški sud za bivšu jugoslaviju i ruandu... samo ti u tome nastavi da učestvuješ... dobro ćeš proći...

Ти си 2Куне левичар, идеалиста, време је прегазило твоје политичке идеје, уништило државу која је и онако била утопија. И Комунизам је изашао из ватиканске кухиње само ви Марксисти то нисте способни себи да признате. Мени тебе жао...

Ја сам напустио Србију добровољно да не бих учествовао у рату који није био мој.
Отишао сам да се остварим као личност и никад нисам због тога пожалио.
Што се посла и стандарда тиче живео бих исто да сам остао у Београду али данас вероватно не бих више био жив.

Онога ко је на власти у Србији нису поставили нити изабрали Срби него зна се ко а ја нисам ни рекао да су Ивановића убили Шиптари. Ко год да је то учинио убио је симбол једног народа кога протерују са своје територије.

Чињеница да је Шиптарима неко обећао државу на туђем.

Што се родољубља тиче, не можеш да ме шеташ и манипулишеш како хоћеш, део сам интелигенције србског народа која својим већим делом живи у иностранству али то није од јуче, тако је то у последњих 200 година. Овде се памет не цени. Масовно се одлазило одавде и у време Титове Југославије.

Лопови су на власти јер Европа и ''Нато'' никад нису завели ''праве'' правне државе у земљама бившег Источног блока нити им је то икад и била намера и циљ.
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808362#p2808362]IMPACT napisao:[/url]
Ти си 2Куне левичар, идеалиста, време је прегазило твоје политичке идеје, уништило државу која је и онако била утопија. И Комунизам је изашао из ватиканске кухиње само ви Марксисти то нисте способни себи да признате. Мени тебе жао...
:lol:
ne, nisam ja ljevičar... niti sam veliki jugonostalgičar, a bogami sigurno ne komunist... polupao si lončiće debelo...
radi se o banalnom i nemuštom etiketiranju s tvoje strane... tako rade B&W umovi... nešto ih podsjeti na nešto i odmah zalijepe etiketu... bitno je da se etiketiranjem izvrši izbor neprijatelja koji onda abolira od čitanja i razumijevanja toga što je drugi napisao... ili je u pitanju ograničen um? ti meni reci... :kiss:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808362#p2808362]IMPACT napisao:[/url]
Ја сам напустио Србију добровољно да не бих учествовао у рату који није био мој.
Отишао сам да се остварим као личност и никад нисам због тога пожалио.
Што се посла и стандарда тиче живео бих исто да сам остао у Београду али данас вероватно не бих више био жив.
po čemu taj rat nije tvoj kada zastupaš sve zbog čega se ratovalo?
kako se možeš ostvariti kao ličnost u stranoj zemlji ako si toliki rodoljub kao što pišeš?
kako ne bi bio živ kada se u Begešu piše ćirilicom?
osim ako nisi otišao u bugarsku ili rusiju, ni ti više ne pišeš ćirilicom... osim na ovom forumu... što mnogo govori o tebi... :giggle:
ukratko, pun mi je kurac balkanskih emigracija koja nema pojma što se događa na balkanu a tuđim bi kurcima o četničku/ustašku/balijsku ledinu lupala... a sam je od toga pobjego...
ako si takva kukavica u rodoljubnom smislu barem imaj toliko srpskog dostojanstva da se fino pokriješ ušima kada se o balkanu razgovara...
Онога ко је на власти у Србији нису поставили нити изабрали Срби него зна се ко а ја нисам ни рекао да су Ивановића убили Шиптари. Ко год да је то учинио убио је симбол једног народа кога протерују са своје територије.
ko? ja, eto, ne znam... dijaspora sigurno zna... i to na ćirilici... :giggle:
nije Ivanović simbol naroda koji se protjeruje nego mogući drugačiji i demokratskiji i autohtoniji put u budućnost srpskog naroda na kosovu... simboli postoje samo u umovima nacionalista, samo su oni u stanju reći da je ubijen simbol kada je ubijen čovjek... jer nacionalistima čovjek nikada nije bitan... niti im je bitno da srbi ostanu na kosovu i žive iz dana u dan... bitno je da se srbi protjeraju da se ima novi kosovski ciklus za sljedeće izbore...
btw, tko ga je ubio ako nisu šiptari? :trep:
Чињеница да је Шиптарима неко обећао државу на туђем.
kao i srbima svojevremeno, pravo na samoodređenje naroda... Ameri im sigurno nisu obećali državu onda kada su je počeli sanjati i boriti se za nju jer tada i nije bila svijetska supersila... zašto bi srbi imali pravo ustajati protiv turaka a šiptari ne bi protiv srba? srba je bilo 90% u beogradskom pašaluku kao što je i šiptara 90% na kosovu... a božemili, svi su odnekud došli i svoju zemlju nekome drugome uzeli... ne trebaju ti ameri za dvostruke aršine... nisu oni za njih krivi... :peace:
Што се родољубља тиче, не можеш да ме шеташ и манипулишеш како хоћеш, део сам интелигенције србског народа која својим већим делом живи у иностранству али то није од јуче, тако је то у последњих 200 година. Овде се памет не цени. Масовно се одлазило одавде и у време Титове Југославије.
i neću da te manipulišem, to ti sam sebi i predobro radiš ko i velika većina 'inteligentne' emigracije... pobjegneš iz vlastite zemlje a onda zastupaš upravo ono zbog čega si pobjegao... zaista, to je dokaz premoćne inteligencije... :lol:
btw, Tito nije živio 200 godina pa ni njegova Jugoslavija nije mogla biti uzrokom sve te dijaspore... sva sreća da se tamo gdje si cijeni pamet... :giggle:
Лопови су на власти јер Европа и ''Нато'' никад нису завели ''праве'' правне државе у земљама бившег Источног блока нити им је то икад и била намера и циљ.
zašto bi oni to zavodili? a što bi trebali raditi građani tih država? ko je to evropi i natou zaveo? de, nato, uberi mi onu krušku sa stabla, meni se nekako ne da... imam posla, moram rascopati glavu komšiji jer me krivo pogledo a š njime sam u zavadi otkad je njegov čukunčukunčukundjed ukrao kokoš mojoj praprapratetinoj zaovi... svi su za sve krivi samo balkanci nizašta...
pa što živiš tamo kod tog zlog eu i nato svijeta? padni na grudi majčici rusiji... ona će te nahraniti ćirilicom... a i pune su joj sise pravne države i ljudskih prava... :lol:
Korisnikov avatar
By IMPACT
^
Пун си мржње. Стално заврћеш истини уши како би доказао недоказиво. Без икаквих аргумената. Необразован си и површан. Твоје ме пискарање оставља потпуно равнодушним.
Korisnikov avatar
By mikeli
Gde su sad sve one beretke, para vojne formacije, desnicarske grupe ...

Rekli su: narod zali za nekim, kad tog nekog izgubi !

To sto je rekla gdja Trajkovic posle, na TV-u, a ja gledah na ju tjubu, mislim da je istina. Sve te beretke, para vojne formacije, desnicarske grupe, su dole, plase i ono malo naroda sto je ostalo....

Ko je imao razum, kad su mu Siptari ili nasi, davali silne novce za imanja, spasio se, otisao je iole daleko sa K i M, zarad buducnosti i mira i sebe i familije. Nema tu pravdanja, tako je ...

Meni je posle bombardovanja stradala daljna familija u okolini Peci, jer nisu hteli ni da prodaju ni da ostave svoje ognjiste. Iako smo kumili i molili ...
Pre 10 godina, sa nekim humanitarcima, bio sam u Gracanici, jedan dan, kakva se jeza osecala u vazduhu, narodu ... Svaki put se najezim kad se setim toga, a ovih dana pisem po tome po netu.
Narod je ostavljen na milost i nemilost istoka, zapada, severa i juga ....
A neki drugi se bogate na tudjoj muci !!!
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808448#p2808448]IMPACT napisao:[/url]^
Пун си мржње. Стално заврћеш истини уши како би доказао недоказиво. Без икаквих аргумената. Необразован си и површан. Твоје ме пискарање оставља потпуно равнодушним.
nek si ti meni reko... :D
:kiss:
Korisnikov avatar
By bern
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808205#p2808205]IMPACT napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808169#p2808169]bern napisao:[/url]
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808126#p2808126]IMPACT napisao:[/url]Ако ћирилица није твоје писмо ни убиство Оливера Ивановића није твој проблем.
rokniću se maekemi
А по теби зашто мислиш да је тај човек убијен?
Немој још и ти молим те... да се рокнеш. Само мало солидарности, без презира...
Оно, минут ћутања и молим вас све је ОК. Идемо даље. Наше згражавање неће га вратити међу живе. Моја врло блиска пријатељица му је била прекључе на сахрани у Алеји великана видећу је ускоро. Испричаће ми детаље.
o sahrani?

zaista ne znam zašto je ubijen. ali od tog decenijskog trpanja ćirilice, srpstva i kosova i isti koš mi se više povraća. mozgovi isprani. botovi napunjeni sendvičima.
Korisnikov avatar
By IMPACT
''Вечерње Новости'' недеља 4.фебруар 2018 године, страна 9, интервју са деканом Правног факултета Универзитета у Београду, професором Симом Аврамовићем:

''Декларација о Србском народу је већ написана и биће представљена на Сретење, акценат је стављен на неговању Србског језика и Ћирилице, културе, историје и историјског наслеђа, свега онога што нашем народу припада по свим европским и светским стандардима о људским правима.''

Једно мало подсећање за све вас:

Свако у Србији има деду или прадеду који је прешао Албанију, борио се на Солунском фронту или је пре тога страдао у борбама на Дрини, Церу, Колубари, бранећи Београд или је умро од тифуса, разних болештина, смрзавања или глади.

Свако од нас има некога на списку 1 200 000 српских жртава за време Првог светског рата, када је Аустро-Угарска 1915. године забранила ћирилицу под претњом смртном казном. Никада се до тада латиница у Србији није користила.

Свако од нас има некога ко је страдао од Усташа у НДХ: у Хрватској, Босни, Херцеговини и Срему. И тада је ћирилица забрањена 10. априла 1941 године под претњом смртном казном а да Априлски рат није био ни завршен.

Основа Србског народа, оно што наш народ чини посебним, је Србски језик, Православље и Ћирилица, то су чињенице, свиђало се то некоме или не.

Грци, Израелци, Јермени имају своје писмо и то нико не доводи у питање и тамо нико не пише латиницом.

Руси, Бјелоруси, Украјинци, Бугари, Македонци пишу искључиво ћирилицом.

Комунистички ''Новосадски споразум'' је изједначио равноправност у употреби ћирилице и латинице у Србији али то не значи да је данас писмо Срба латиница.

Сматрам да то што нас, хомосексуалце, ово друштво презире не значи да ми морамо да се ''денационализујемо'' и да постанемо део нечега ван-националног и лажно универзалног што заправо ни не постоји.

Живим на Западу и могу да вас уверим све, да ако не држите до себе и до своје посебности, нико вас неће поштовати.
Dobro je da ne zaboravite cirilicno pismo i da ga njegujete. To vas cini tim sto jeste. Ne znam otkud van uopce fetis da vecina pise latinicom?Nesto obrnuto se nikad ne bi desilo u Hrvatskoj. U domovini mog oca, lome se cirilicni naslovi na skolama i opcinama. Ne znaci da si manje vridan ako imas drugacije pismo, sto vise. Sto ste se odrekli toga, ipak vi sami najbolje znate.
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2809292#p2809292]tajfun983 napisao:[/url]^ Kao da slušam jednog svog vrlodobrog prijatelja. Dozivljavam déjà-vu.
А и ти Тајфуне, ти си један тако диван дечко, тако леп, паметан, умерен. Ма о теби мислим све само у суперлативима.
Желео сам да те поведем у Београду на кафу тамо где се то теби највише допада, желео сам све ово уживо да ти кажем. Можда једног дана...Можда у Паризу...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!