Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808056#p2808056]2kune napisao:[/url]o činjenicama se ne trebamo slagati jer one, i bez naših znanja o njima, imaju isti impact... a na pogrešna tumačenja svijeta oko sebe ne vrijedi trošiti vremena... nacionalistički metanarativi nemaju vrijednost znanstvene metode niti se zasnivaju na činjenicama...
ljubav je vazda poželjnije voditi od rata...
i tebi sinko! :pionir:

Вруће, хладно, вруће, хладно. Марио Шмит
Korisnikov avatar
By 2kune
ostanimo pri temi...
Вруће, хладно, вруће, хладно, влажно. Југославија.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Jugoslavija je jedim delom vec tu, nigde nije ni odlazila, samo je treba pokupiti :D
Na kraju, sve se svodi na to da li zelimo ili ne (i zbog cega), jer nista nije nemoguce.
By Maximus_
Dugo ce trebati da se normalizuju odnosi i smire nacionalisticke strasti, a i tada ce imati interesa da se ujedine kao bilo koje druge susedne zemlje - sto se ne desava bas u praksi.

Najblize sto mogu biti kao clanice EU, ako se Srbija ikada pridruzi.
Korisnikov avatar
By voodoo
dobio sam danas na poklon zastavu- trobojku, sa petokrakom u sredini, - darodavac nije znao kakva je to zastava i odakle je, i on je dobio od nekoga... mislim da je zastava Srbije bila sa onim plamenovima u sredini i petokrakom, ovde nema plamenova ni datuma... moguce da je neka divlja predratna zastava Srbije... ko ce ga znati...
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2809476#p2809476]voodoo napisao:[/url]dobio sam danas na poklon zastavu- trobojku, sa petokrakom u sredini, - darodavac nije znao kakva je to zastava i odakle je, i on je dobio od nekoga... mislim da je zastava Srbije bila sa onim plamenovima u sredini i petokrakom, ovde nema plamenova ni datuma... moguce da je neka divlja predratna zastava Srbije... ko ce ga znati...
c c c c... duša me boli... :zid:
kakvi crni plamenovi? to je bio predsjednički plamenac ako je grb na njemu...
zastave su bile trobojne sa crvenom zvijezdom... ili proguglaj ili opali sliku zastave... ali, dete, nemoj da se sramotiš...
Korisnikov avatar
By voodoo
mozda se nisam dobro izrazio ali je u pitanju srpska trobojka crveno plava bela, sa petokrakom u sredini...cini mi se da je jos neceg bilo na zastavi srbije tada pored petokrake
Korisnikov avatar
By voodoo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2809571#p2809571]2kune napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2809476#p2809476]voodoo napisao:[/url]dobio sam danas na poklon zastavu- trobojku, sa petokrakom u sredini, - darodavac nije znao kakva je to zastava i odakle je, i on je dobio od nekoga... mislim da je zastava Srbije bila sa onim plamenovima u sredini i petokrakom, ovde nema plamenova ni datuma... moguce da je neka divlja predratna zastava Srbije... ko ce ga znati...
c c c c... duša me boli... :zid:
kakvi crni plamenovi? to je bio predsjednički plamenac ako je grb na njemu...
zastave su bile trobojne sa crvenom zvijezdom... ili proguglaj ili opali sliku zastave... ali, dete, nemoj da se sramotiš...
dobicete sliku sutra, danas nemam aparaturu za takvu operaciju)
Korisnikov avatar
By 2kune
ko o čemu ona o njemu... sačuvajbožeisakloni... ko da ga nije videla otkad je pokojni tile umro... :lepeza:

Korisnikov avatar
By 2kune
Normalna republicka zastava...
Korisnikov avatar
By 2kune
i da je ispeglate, molit ću lijepo... :oklagija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!