Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam kako Sixto izgleda, pa ne mogu da komentarišem. :kosa:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa eno ga na njegovoj profilnoj slici, ne?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa jel' on kaže da je to on ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ili možda, ne daj Bože, da nije ?
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781615#p2781615]Anhedonie napisao:[/url]ma to sixto koji kritikuje sto drugi ljudi imaju bradu jer samo on moze da je ima

ume da trazi slike po netu, a svoju profilnu da pogleda - to ne ume :pljuje:
:lol:

Ne. Povlacim sve sto sam rekao! Ja tebe volim do imbecilnosti sto bi rekao Radovan III za 'Seriju o Dzordzu'! Ti meni postajes sve simpaticniji, ma kao onaj mladji brat kog ne podnosis jer ne mozes da ga izbacis iz sobe i iz zivota, a ne das bandi da ga kinji iza skole.

Ma ti si dusica jedna velika, ma za pojest! :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da. Zato budite pošteni, stavite ruku na srce i ne zamerajte Fajgelju i jedni drugima ono što sami sebi ne zamerate.
Evo, kako je ZlatnaPica izbegla da se pridruži kolektivnom sapunjanju i brijanju Fajgelja... Zato što je poštena i zna da je i sama vezala kosu u perčin i nabacila fensi kaputić iz istih razloga iz kojih je Fajgelj pustio bradurinu. :fancyklap:
By Sixto
Ma Pica je fenserica, kao da se u Savamaloj rodila. Sva je ultra u trendu. :up:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Dobro de, i Sixtu lepo stoji brada, ali nije katastrofalan bez nje kao Fajgelj.

Svakako, treba biti svestan svojih nedostataka i raditi na svom seksualnom potencijalu, Dženi je sve pravo rekla. :D Neko to radi šminkom i perikom, neko bradom, neko perčinom i fensi kaputom, neko ćelavom glavom i pirsinzima... Svako ima svoju tržišnu nišu, i u okviru nje uspotavlja svoj položaj. :yes:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781668#p2781668]ZlatnaPtica napisao:[/url]Svako ima svoju tržišnu nišu, i u okviru nje uspotavlja svoj položaj. :yes:
very true. and very sad.
seks je postao posve zaražen kapitalizmom, naročito gej seks, koji je u mnogočemu refleksija najgorih mehanizama neoliberalnog kapitalizma.
nekad se govorilo o seksualnom oslobođenju i slobodnoj ljubavi, danas o - tržišnoj niši. koji sunovrat.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ja ne razumem kakav vi kapitalizam vidite u činjenici da svaka osoba ima svoj ukus, tip osobe koji ga privlači. Pa u skladu s tim, skup ljudi sa istim ukusom je ta 'tržišna niša'* za osobu koja je njihov tip.

*sigurno postoji adekvatniji termin, to mi prvo palo na pamet :D
Kako nije zaražen kapitalizmom ? Pa znate li vi šta se danas sve radi na tom tržištu sexa ? I zvaničnom, koji smatram jedino poštenim i ovom nezvaničnom, nepoštenom, što se maskira pod firmom '' ljubavi '' ? Strašno. Kao što rekoh, priznajem samo poštenu prostituciju, a i tu treba biti korektan. Dok sam se time bavila, bila sam uvek maximalno korektna, pa me i danas klijenti zovu i pominju po dobru, jer ne mogu ja od jednog studenta iz provincije, što svoj tanak budžet dopunjuje i poštenim fizičkim poslovima istovara i utovara robe po Beogradu, da naplatim kule i gradove, molim vas lepo. Naročito ako je krotak, duševan i ako je dobar student na fakultetu.

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa zato što šalje mnogo poruka, a blokiram ga povremeno i na viberu. A drag mi je. :mazi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Al' šta ću, umela sam ja da idem i za Snickers, ako mi se deĆko onako dopadne. :sweet:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
srklete, plz, govori u svoje ime, u srbiji je i dalje predominantno nefem i str8look, previse je srbija autohomofobna da bi mogla da bude kapitalisticka
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pa, složio si se s njim da je seks (i hetero i homo) "zaražen kapitalizmom", ne?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!