Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Josip Broz Tito je najveći sin naših naroda i narodnosti?

Da
12
44%
Ne
15
56%
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2752787#p2752787]unic0rn napisao:[/url]

:lol:
Te titove generacije su bile tako divne i superiorne da sve sto su na kraju bile sposobne da urade je da pokolju jedni druge ko prljavu stoku, redno, odgovorno i disciplinovano. Brava! :wundy:
bit će da si mlad pa ne znaš što je generacija... tiletova generacija imala je oko 50 godina kad je počeo WWII... i zamisli, nisu bježali u kanadu već su se borili za svoju jugoslaviju i bratstvo i jedinstvo koje nije nikada prije postojalo... tiletova generacija napravila je nešto što je zaustavilo inheretno balkansko međusobno klanje za 45 godina... onda su došle neke druge generacije... a konkretno tvoja generacija našla se u situaciji ko tiletova: yuga se raspala u bratoubilačkom ratu... i reakcija tvoje generacije jest bežanija u kanadu, irsku, švedsku, njemačku... toliko o generacijama...
a što jedan pojedinac može u okviru čitave jedne generacije jest sasvim druga stvar... ja svoju nisam mogao spriječiti da vodi bratoubilačke ratove i da kolju jedni druge... baš kao što ti ne možeš svoju spriječiti da bežanira... tile je svoju generaciju priveo jednom velikom djelu... zato je on veliki čovjek a ja i ti nismo... bez uvrede... :peace:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807569#p2807569]2kune napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2752787#p2752787]unic0rn napisao:[/url]

:lol:
Te titove generacije su bile tako divne i superiorne da sve sto su na kraju bile sposobne da urade je da pokolju jedni druge ko prljavu stoku, redno, odgovorno i disciplinovano. Brava! :wundy:
bit će da si mlad pa ne znaš što je generacija... tiletova generacija imala je oko 50 godina kad je počeo WWII... i zamisli, nisu bježali u kanadu već su se borili za svoju jugoslaviju i bratstvo i jedinstvo koje nije nikada prije postojalo... tiletova generacija napravila je nešto što je zaustavilo inheretno balkansko međusobno klanje za 45 godina... onda su došle neke druge generacije... a konkretno tvoja generacija našla se u situaciji ko tiletova: yuga se raspala u bratoubilačkom ratu... i reakcija tvoje generacije jest bežanija u kanadu, irsku, švedsku, njemačku... toliko o generacijama...
a što jedan pojedinac može u okviru čitave jedne generacije jest sasvim druga stvar... ja svoju nisam mogao spriječiti da vodi bratoubilačke ratove i da kolju jedni druge... baš kao što ti ne možeš svoju spriječiti da bežanira... tile je svoju generaciju priveo jednom velikom djelu... zato je on veliki čovjek a ja i ti nismo... bez uvrede... :peace:
:love:
Korisnikov avatar
By IMPACT
Педагошки музеј Београд -11.01.2018...
Изложба о ''Пионирима''-1...

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Slika

Tito i Amfilohije Radović/Risto Sotona (dokaz da Bog ne postoji)! :pucaodsmeha:

:smug:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Glasala sam za NE.
Imat ćemo mi i bolje i pametnije vode od njega, vjerujem :-)
Obrazložit ću zašto. Prvo on kao osoba gradio je kult ličnosti, propagirao ateizam koji našim narodima nikad nije legao ionako što je dijelom i dovodilo do razdora, trebao je znati osigurati budućnost Jugoslavije poslije svoje smrti- nije mogao.
Sto se tiče samog partizanskog pokreta na početku koji je bio bajkoviti i idealistički, u borbi protiv okupatora itd. U tome su i uspjeli. Jedino zbog toga zaslužuju priznanje .. vrlo lijepo u startu ali sve ono što je uslijedilo iza toga ne podržavam nikako...narod se trebao zvati - balkanci sa svim vjeroispovijestima i narječjima jer ovo nisu zasebni jezici već narječja, bez Titovog kulta ličnosti i još mnogih drugih stvari...da ne duljim.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811470#p2811470]heksagon123 napisao:[/url]...Prvo on kao osoba gradio je kult ličnosti, propagirao ateizam koji našim narodima nikad nije legao ionako što je dijelom i dovodilo do razdora, trebao je znati osigurati budućnost Jugoslavije poslije svoje smrti- nije mogao....
Kako tebi ide skakanje u usta samoj sebi u dve uzastopne recenice. Ako je lose graditi kult licnosti i biti kontrol frik nad svime zasto onda uredjivati pizdariju u drzavi posle svoje smrti.

Moramo se odrediti, il bi kakili, il bi prdnuli...
Korisnikov avatar
By heksagon123
Tito nije bio nikakav kontrol frik, on je samo odavao takav dojam..tolike tajne policije, zatvaranje na Goli otok i razne "popravno- odgojne metode" mu nisu pomogle da nacionaliste eliminira- pritom ne mislim da ih pobije, sve je to stvaralo samo jaz u ljudima , bunt, pobunu itd... Nije li pametnije i sigurnije bilo uzeti u granice samo one dijelove zemlje koji se izjašnjavaju da to žele a ove ostale koji ne žele ostavit da se snalaze u novim državama gdje su ljudi koji misle kao oni.
Nadalje, cijeli taj kocept komunističke partije mi se pomalo gadi. Kao svi žele u partiju, partija je povlaštena , u partiji su bogovi, prodat ću dupe da dođem u partiju----- ma daj molim te, oni se zalažu za jednakost svih ljudi i onda imaš tako nešto, jedan nadmoćniji dio društva. Naravno da razumijem da je potpuna ravnopravnost u ekonomskom smislu utopija pritom.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Tito je bio vođa jugoslovenskih partizana koji se često smatraju najefikasnijim pokretom otpora u okupiranoj Evropi!

Korisnikov avatar
By Dark Walker
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476291#p2476291]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476082#p2476082]scout_finch napisao:[/url]ma da ne bi hrvata saveznici propadose :lol:
Da nije bilo Hrvata, svakako bi ovi krajevi regresirali natrag u ocvali feudalisticki atavizam koji je bio do tada, vjerojatno pod pendrekom SSSR-a.

Konkretno, ovog Hrvata:

Slika

A obzirom na sada vec legendarnu srpsku vojno-politicku nesposobnost, hvala Bogu sto nije bilo do njih da pobijede ustaše jer bi u protivnom morali čekati jebenu Crvenu armiju.
:love: :love:
Korisnikov avatar
By Srklet
naš periklo.
sve mane socijalističke jugoslavije su poznate, neke doista strašne, ali kada se pogledaju konkretni i emipirijski utvrđeni pokazatelji, ona je za sve ove krmelje koji su nastali njenim raspadom nedostignuti nivo uspjeha.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Sa ove tacke ispada da je bio pozitivan lik, samo zato sto je posle njega sve postalo samo gore,
a zeleli smo ziveti u zemlji u kojoj je Tito ostao upamcen kao negativan lik.

Previse autoritativan za demokratiju, previse liberalan za jednog klasicnog diktatora. Mozda vise kao autrougarski car, nego kao neki njegov savremenik diktator iz druge zemlje.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Slika

Kad govorimo o prošlom (a i ovom) veku, drugarica Jovanka je (pored Marilyn Monroe) imala najlepši osmeh.
A kad govorimo o stilu, uticaju i harizmi, drugarica je mogla da se takmiči i sa samom princezom Dajanom! :crveni:
Korisnikov avatar
By scout_finch
najveci sin nasih naroda i narodnosti. mislim to bez grama zajebancije. i uprkos postojanju novaka djokovica :lol:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Slika

Drugarica je smetala BALKANSKOM KASAPINU (nisam imenovao nikoga, ludaka ima mnogo i žele da ubijaju, može sutra saksija da mi padne na gl00vu što bi rekla pokojna Dada Vujasinović).
Drugarica Jovanka je ostala upamćena kao najdivnija prva dama u Evropi, a ludaci su mogli samo da joj pljunu pod prozor. :crveni:

Azem Vlasi <3
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Slika

Ponosni smo na drugaricu.
Bila je vedra, dostojanstvena, postojana i dobronamerna.
Izašla je na kraj sa nacistima i njihovim gnusnim saradnicima u Drugom svetskom ratu, a uveren sam da je i devedesetih godina pokazala gde im je mesto.
Jedna krvožedna nakaza (nisam imenovao nikoga) je iz čiste zabave maltretirala ovu veličanstvenu ženu, ali prošlo je dovoljno vremena i možemo sa sigurnošću da kažemo da je drugarica pobedila na kraju!

Korisnikov avatar
By Dark Walker

Slika

Drugarica će uvek ostati sinonim za unutrašnju lepotu koju spoljni posmatrači ne mogu da odvoje od njene fizičke lepote. Niko se nije tako smejao, a žene mogu samo da pokušaju da "ukradu" savršeni sklad koji je Jovanka pedantno negovala, a izgledala je kao da ga uopšte nije bila svesna.
Kućni pritvor nije mogao da zaustavi drugaricu, jer su njeni protivnici zidali vrata koja su bila veća od njihove kuće. Na kraju su sami sebe uhapsili i otišli u unutrašnju emigraciju.

:crveni:
Korisnikov avatar
By heksagon123
Najljepša antifašistička pjesma se zove Naša pjesma autora Ivana Gorana Kovačića.
Da se naježiš
Takodjer i ona Šume, najljepša vam hvala...
Prekul pjesme
Korisnikov avatar
By sallys
kul mi je bila ona blicova reportaža o titu koji je još uvek diljem ex juge vidljiv iz vazduha.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!