- 11 Jan 2018, 08:51
a što jedan pojedinac može u okviru čitave jedne generacije jest sasvim druga stvar... ja svoju nisam mogao spriječiti da vodi bratoubilačke ratove i da kolju jedni druge... baš kao što ti ne možeš svoju spriječiti da bežanira... tile je svoju generaciju priveo jednom velikom djelu... zato je on veliki čovjek a ja i ti nismo... bez uvrede...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2752787#p2752787]unic0rn napisao:[/url]bit će da si mlad pa ne znaš što je generacija... tiletova generacija imala je oko 50 godina kad je počeo WWII... i zamisli, nisu bježali u kanadu već su se borili za svoju jugoslaviju i bratstvo i jedinstvo koje nije nikada prije postojalo... tiletova generacija napravila je nešto što je zaustavilo inheretno balkansko međusobno klanje za 45 godina... onda su došle neke druge generacije... a konkretno tvoja generacija našla se u situaciji ko tiletova: yuga se raspala u bratoubilačkom ratu... i reakcija tvoje generacije jest bežanija u kanadu, irsku, švedsku, njemačku... toliko o generacijama...
Te titove generacije su bile tako divne i superiorne da sve sto su na kraju bile sposobne da urade je da pokolju jedni druge ko prljavu stoku, redno, odgovorno i disciplinovano. Brava!
a što jedan pojedinac može u okviru čitave jedne generacije jest sasvim druga stvar... ja svoju nisam mogao spriječiti da vodi bratoubilačke ratove i da kolju jedni druge... baš kao što ti ne možeš svoju spriječiti da bežanira... tile je svoju generaciju priveo jednom velikom djelu... zato je on veliki čovjek a ja i ti nismo... bez uvrede...