Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Aven
Išla sam provjeriti tko je autorica i prvo što je google izbacio bilo je ovo:

Grejtest šits of Zrinka K.: Tko je osoba koja širi govor mržnje i šizofrene teorije zavjere

Jedna od najnotornijih teoretičarki zavjere ovoga rigidnoga desničarskog portala pojavljuje se pod pseudonimom Zrinka K. Zbog sklonosti prema nevjerojatnim šizofrenim pričama koje često obiluju govorom mržnje, Zrinka je u internetskim krugovima već poznata po svom osebujnom izričaju.

Jeste li znali da je cijela produkcija Grammyja zapravo fantastičan iluminatski ritual stvoren isključivo za đavla i njegove podanike? Zrinka K. je to znala. A jeste li znali da su ozonske rupe brutalna laž? Duboko udahnite… Jer Zrinka K. je i to znala prije vas.

Zanemarimo na trenutak činjenicu da izvjesna Zrinka K. raspolaže podacima na kojima bi joj pozavidjele i tajne službe. Postoji granica između slobode govora (i mišljenja) i teškog kršenja novinarske etike.

* * *
Gledali ste filmove u kojima glumi Angelina Jolie? Podržavate njezin humanitarni rad ambasadorice UN-a? Sramite se. Zrinka K. zna pravu istinu:

„Strah je vražji, a Angelina je njegov promotor. I koliko god ljudi o toj ženi govorili kao o veličanstvenoj humanitarki, prikriva se njezina veličanstvena podvodljivost đavlu kojemu služi kako bi osakatila žene diljem svijeta. Koliko samo slijep čovjek mora biti da ne vidi stvarnost i zabludu te da bezrazložno uništava svoje tijelo, divan Božji dar i to samo u korist crne žene obavijene demonskim besmislom?“
:lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Zrinka K je majstorica pisanja najvećih smeća na portalima, pogotovo dnevnohr gdje izbacuju neke teorije da je zemlja ravna i šta sve ne.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Politički cirkus, na štetu najugroženijih... šta je tu novo?
Dok god opstaje postojeći globalni poredak koji se zasniva na podelama, nejednakostima, eksploataciji i granicama koje čuvaju privilegije, dotle je ovakva situacija potpuno logičan sled događaja.

Toliko toga bih pisao na ovu temu, i popljuvao sve redom... ali pri svakom dužem pisanju mi se diže pritisak. A Srbija u centru zbivanja (govana), kao i uvek...

Globalna (r)evolucija?

:molise:

P. S. Serem ti se na religijske (čitaj političke) organizacije i podele svake vrste!
Korisnikov avatar
By Vel boy
da sve to, ali treba biti prizemljen u realnom stanju stvari koje je nažalost takvo kakvo je. i u toj realnosti delovati najpoštenije i najmudrije. za mene a i progresivnu politiku, pošteno je negeneralizovati izbeglice i stvarno im pomoći da budu most tzv. istoka i tzv. zapada, i uništiti i iskoreniti vehabizam jer on sadržava svu ili najveću količinu islamističkog terorističkog zla. s vehabijama, koji sebe nazivaju salafije iliti selefije, se moralo i trebalo davno DAVNO obračunati!!!
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726285#p2726285]Dr_Shortbus napisao:[/url]http://www.advance.hr/vijesti/razumijev ... s-od-2011/

http://novi.ba/clanak/33146/gladni-dola ... zaustaviti" target="_blank
mislim da u oba članka koliko ima istine ima i pretjerivanja i izvrtanja.

zar je Njemačka toliko demografski slaba da joj trebaju afričko azijski ljudi da ju nasele?
zar je odgovor na kolonijalizam reverse kolonijalizam?
i sl.....

zanimljiviji mi je onaj članak o Ahtisaariju tj. http://www.advance.hr/vijesti/rjesenje- ... aseg-doba/" target="_blank

ali ga nisam mogao pročitati odn. http://www.advance.hr" target="_blank mi ne dozvoljava da ga pročitam jer me prisiljavaju da im predhodno platim pretplatu stalno stavljajući mi na ekran onaj banner kojeg mi ne daju zatvoriti......
Korisnikov avatar
By Srklet
danas za svaku teoriju zavjere postoji stotine portala i blogova koje možeš linkati kao potvrdu svojih bizarnih teza. :eya: ljudi kao da sve što nađu online smatraju točnim, tražeći valjda ono što se najviše uklapa u njihove predrasude kako bi to nekim tekstom potkrijepili, umjesto da prvo sakupljaju inforacije iz relevantnih izvora pa na osnovu njih formiraju mišljenje.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa oni te zaverenicke portale i blogove smatraju relevantnim izvorima, kada se nesto ponovi sto puta postaje istina, a u danasnje vreme informisanja preko interneta svako ima mogucnost da sebi sto puta potvrdi neki stav bez obzira koji su izvori u pitanju, jer je to njegov "slobodan izbor".
no to nije dovoljno, nego se trazi potvrda od mase koja zastupa iste stavove, jer bez mase su nesigurni i tek samo obicne budale, kao sto u biti i jesu.

a na akademski obrazovane se gleda kao na budale, pogotovu ako su levo orijentisani, nije ni cudo jer akademskom titulom sa univerziteta mozes da se kvalifikujes da radis mnogobrojne poslove, kao cistac toaleta np.
Korisnikov avatar
By Srklet

naravno, može se vjerovati i da vučić i informer govore istinu. ^^
Korisnikov avatar
By Mage
Jao sere mi se od njega...
Korisnikov avatar
By Srklet
i meni, ali to ne mijenja činjenicu da je u pravu.
srbija da postavlja ultimatum bilo kojoj članici EU-a i NATO-a je presmiješno. koje deluzije.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/v ... -znaju-691" target="_blank

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726715#p2726715]Srklet napisao:[/url]i meni, ali to ne mijenja činjenicu da je u pravu.
srbija da postavlja ultimatum bilo kojoj članici EU-a i NATO-a je presmiješno. koje deluzije.
Reci da nisi ozbiljan. :lol:
Hrvatska je pateticni isprdak. Naravno da moze bilo ko da je zajebava. Pa i presmijesna Srbijica. :trt:
Korisnikov avatar
By Srklet
lijepo je živjeti u tom uvjerenju. npr. hrvatska može blokirati ulazak srbije u EU. srbija može blokirati ulazak nikoga u EU, osim sebe same.
to se neke tako banalno očite stvari, kao i da se vanjska politika vodi interesima a ne emocijama ili tko je moralno u pravu.

hrvatska jest smiješna, ali srbija je luda. :teletabisi:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726715#p2726715]Srklet napisao:[/url]i meni, ali to ne mijenja činjenicu da je u pravu.
Nisam siguran da li je baš sumanuto. Hrvatska u Srbiji ima dovoljno ekonomskih interesa da ju je moguće uceniti (mada to nije ucena u strogom nekom smislu, to je mobilisanje resursa koji utiču na hrvatsku politiku iznutra kroz finansiranje stranaka, lol), a sa druge strane, misliti da je Hrvatska faktor i u EU i u NATO-u je tek sumanuto. Imajući u vidu u kakvim je problemima EU trenutno, zapravo i nema boljeg trenutka da se Hrvatska ucenjuje. (Drugo je pitanje da li je Srbiji to potrebno, s obizom na to šta definiše kao strateške ciljeve.)
:awesome:
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726718#p2726718]Srklet napisao:[/url]lijepo je živjeti u tom uvjerenju. npr. hrvatska može blokirati ulazak srbije u EU. srbija može blokirati ulazak nikoga u EU, osim sebe same.
to se neke tako banalno očite stvari, kao i da se vanjska politika vodi interesima a ne emocijama ili tko je moralno u pravu.

hrvatska jest smiješna, ali srbija je luda. :teletabisi:

Šta znači ulazak u EU, neki prosperitet, neku civilizovanost?
Ta EU je fašisoidnija nego ta Srbija koju nazivaš 'ludom'.

Nikakva to titula nije, biti članica EU. Sad vidimo ko je ko. I ko nikad nije ni trebalo da bude u toj Uniji.
Korisnikov avatar
By Srklet
@ulix: hrvatska je faktor u EU koliko i slovenija, dakle može blokirati srbiju bez problema. ekšli, 28 država može blokirati srbiju ako im tako dođe i srbije ne može učiniti ništa u vezi toga. može jedino ispunjavati uvjete. tako funkcionira taj proces, jel, i neće ga se mijenjati zbog srbije.

jel doista potrebno da se odcijepe i vojvodina i sandžak da srbija shvati svoju poziciju u međunarodnim odnosima? :giggle: tj. što je konačno potrebno da srbija shvati svoju poziciju? :nerd:

@tungi: vlada srbije želi ući u EU. njen je zadatak da ti objasni zašto to želi i koja je toga svrha. ;)
oduvijek znamo tko je tko. stvar je u odnosima moći a ne u estetici ili moralu.

edit: ovaj post ekšli ajko dobro ilustrira taj nekoherentni način razmišljanja kojim se vodi srbijanska politika.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726726#p2726726]Tungi napisao:[/url]

Šta znači ulazak u EU, neki prosperitet, neku civilizovanost?
Ta EU je fašisoidnija nego ta Srbija koju nazivaš 'ludom'.

Nikakva to titula nije, biti članica EU. Sad vidimo ko je ko. I ko nikad nije ni trebalo da bude u toj Uniji.
dakle, prvo ide propitivanje vrijednosti ulaska u EU, s porukom da tu nema prosteriteta i civiliziranosti, uz zaključak da je EU fašistoidnija od srbije.
onda se referiraš na hrvatsku, u vezi koje kažeš da nije nikakva titula biti članica EU (i nije, stvar je u političkoj moći!), ali onda insinuiraš da hrvatska ionako nikad nije smjela biti članica EU. iste one EU koje u rečenici prije nazivaš fašistoidnijom od srbije! pa ako je EU fašistoidna, onda hrvatska BAŠ treba biti članica EU. ili? ^^
to je i problem službene politike beograda, jednostavno nema smisla. i puna je nekih irelevantnih emocija. srbijanski premijer zamalo da na pressicama plače. :roll:
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Нешто ми је чудан овај грб у Влади РХ... Ово прво сребрно поље баш тукне.

Е да, доље ЕУ, доље Влада Србије и ине владе!
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2726728#p2726728]Srklet napisao:[/url]

dakle, prvo ide propitivanje vrijednosti ulaska u EU, s porukom da tu nema prosteriteta i civiliziranosti, uz zaključak da je EU fašistoidnija od srbije.
onda se referiraš na hrvatsku, u vezi koje kažeš da nije nikakva titula biti članica EU (i nije, stvar je u političkoj moći!), ali onda insinuiraš da hrvatska ionako nikad nije smjela biti članica EU. iste one EU koje u rečenici prije nazivaš fašistoidnijom od srbije! pa ako je EU fašistoidna, onda hrvatska BAŠ treba biti članica EU. ili? ^^
to je i problem službene politike beograda, jednostavno nema smisla. i puna je nekih irelevantnih emocija. srbijanski premijer zamalo da na pressicama plače. :roll:
Upravo tako. Hrvatska je baš tamo gdje i pripada.
Korisnikov avatar
By Srklet
opet nekakva ostrašćenost i emocije. :roll:

koliko primijetih, i srbija i BiH žele biti članice EU. nitko ih na to ne tjera. :sveca:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Ma baš emocije. :lol:

A ti Srklet kao da si podvojena osoba. Nekad se divim tvojim britkim i inteligentnim postovima, a nekad djeluješ tako naivno i infantilno, kao u vezi ovoga sada.

Ponašaš se kao Milanović trenutno. :lol:

I ako se narod bude pitao i ne bude natjeran silom na to, ni BiH ni Srbija neće ući u EU. Barem ne u narednih 20 godina.
Narod u BiH sve i da želi ne bi mogli. :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
podvojenost je refleksija tvojeg odbijanja da se suočiš s političkom realnošću i odnosima moći koji vladaju u EU i na prostoru bivše jugoslavije. moji postovi uopće nisu naivni, ali su jebeno banalni jer objašnjavam stvari koje su na nivou 2+2=4.
btw, ako je tvoja lokacija 'pogrešna', jel bi je radije zamijenio s mojom lokacijom ili nekom sličnom u fašistoidnoj EU ili možda ipak s moskvom? ^^ jel to možda indikacija podvojenosti? ;)

edit: narod? :lol:
By Sixto
Dakle, ako sam dobro razumeo Srkleta... blokada ide na ruku Hrvatskoj jer ona ima 200 firmi u Srbiji, a Srbija 3 u Hrvatskoj... Mora da su se novinari zajebali, ono kukanje je ipak bilo iz srpske privredne komore, ne iz hrvatske... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!