[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2642686#p2642686]bas bleu napisao:[/url][url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2642493#p2642493]Zvonki napisao:[/url]Ispravka:
Razlika je u tome sto me ne poznajes u stvarnom zivotu a ovde se pravis da me poznjaes
here's an idea: a da ti razmislis o tome kakvu sliku o sebi projektujes na forumu. ako se predstavljas kao tridesettrogodisnjak sa rasponom paznje skakavca sa adhd-om, obrazovanjem, logikom i dedukcijom nekoga ko nikada u zivotu nije imao ni jednu socijalnu interakciju kao i apsolutnom nesposobnoscu da otkucas ijednu rec pravilno... nemam ja sta tu da se pretvaram da te poznajem.
Devojko iskuliraj se ok?
NIsam nista mislio lose,a ti sto si se sada osetila prozvanom to je tvoj problem,i nije me briga kakav ostavljam utisak na forumu,jer je curo moja forum deo internet sveta,tj fiktivnog,i na internetu mozes da napises sta hoces,i apsolutno sam nesposoban da otkucam reci pravilno i da ja sam antisocijalan i mozda sam psihopata,ne znam ja bih se cuvao mene da sam na tvom mestu a sada iskuliraj malo
I jos nesto,kakv god imala sada utisak o meni taj utisak ne mogu da proomenim,jer ako bi u nekom slucaju krenuo da glumim nesto ovde sto ja nisam to ne bi promenilo tvoje misljenje o meni,cekala bi prvu priliku da ja nesto lupim ili da kazem nesto uvredljivo ne bi li mi natrljala preko foruma ono sto sam ranije pisao sa recima "...sada mi tu glumis nesto lalala",tako da je sasvim ok sta god ti mislila o meni,a vidim i da nemas ok misljenje,ja za razliku od vas nisam ovde dosao da sebe prikazem pod "Lepim" svetlom i da glumim neko ludilo ne bi li jadnicak ja bio prihvacen na ovom forumu,ne ne zelim to.jer vidim da vecian jedni drugima lizete dupeta i ne podnosite drugacije misljenje bilo kakvo da je ono i vecina vas isuvise filozofira i razvodnjava teme od politickih pa cak do onih banalnih,tako da ne bi dalje gusio i spojlovao temu,iskulirajte se jer me apsolutno boli dupe za misljenje forumasa koji nemaju apsolutno veze sa mojim zivotom.