Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By toba
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614818#p2614818]Srklet napisao:[/url]stvari su mnogo mnogo kompleksnije od toga. mnogo. ^^

a istovremeno i prilično jednostavne. u bosni se dogodio socijalni bunt. sada ga se iz srbije i hrvatske pokusava proglasiti najnovijom bosnjackom zavjerom.
Nema Bosnjacke zavere, ali zavere ima.
Jednostavno,
Spoljni dug SFRJ 1989 godine je bio 17 milijardi dolara.
Spoljni dug svih bivsih republika zajedno danas iznosi oko 120 milijardi evra.
Pale se pogresne institucije dok spoljni dug i dalje raste.

MOD EDIT
Korisnikov avatar
By Vel boy
i, samo da obrazložim malo detaljnije zašto je ono što korisnik toba piše nonsense.

- jer protivpostavlja ideju panevropskog zajedništva južnoslovenskom i obratno. sigurno da treba negovati pozitivni deo stvari od Jugoslavije, ali upravo tome EU ili bar veći deo EU koji nije nacionalno-konzervativne ideologije (koji nije one tzv. evropske narodnjačke partije) ni neonacifašističke, dakle, socijaldemokratski, socijalliberalni, evropska levica, zeleni... ne samo da nije prepreka već podsticaj. u tobinom pisanju nema tih distinkcija, negativno generalizuje ceo EU i to bar kod mene nikad neće moći proći kao validnost.

-jer su tobine teze neka praktično dokazano nerealna romantičarska tlapnja koja bi valjala da je stvarna, ali avaj nije. da je sreće i pameti da su balkanski narodi sami sposobni da urede društva da se poštuju radnička prava, sve manjine i ljudska prava svojih sopstvenih građana, da nema despotije ni korupcije, da na Balkanu zaista može biti balkanski EU bez EUa..., pa bila bi divna stvar. ali, i maloj deci je jasno pobogu da su to s obzirom na tužno stvarno stanje stvari na Balkanu fantazije. zlokoristiti te fantazije da bi se huškalo na antievropsku pa i samo antisavremenonemačku ksenofobiju je tek maliciozno i vrlo kontraproduktivno, a tek što li je bajato i ofucano- da ne pričam.
sigurno da se treba pružati otpor novom tipu nacifašizma onom bankarsko-korporativnom utilitarističkom, eksploatatorskom i neregulisano free-marketovskom. ali to je problem i otpor koji sa običnim Srbinom, Hrvatom, Bošnjakom.... deli isto i obični Nemac, obični Amerikanac, obični Francuz, obični Kanađanin, obični Šveđanin, obični Rus,.... stoga, upravo se treba povezivati što čvršće s progresivnim i humanim ljudima zapada i celog sveta, a ne upadati u neke ksenofobične determinante po nacijama, verama, jezicima, rasama..... po suludim tezama nekakvih stalnih "sukoba civilizacija".
obični radnik koji krpi od prvog do prvog, koji poštuje kako sebe tako i tuđe i obratno, koji zna značenje i poštuje ljudska prava svakog ko ga objektivno ne ugrožava, koji se nada miru, saradnji i boljitku za svakog na ovom svetu.... liči istoj takvoj osobi, bilo koje nacije, rase, jezika, vere....
stoga, ako je percepcija da nemačke banke crpe i muzu po Evropi, tim više je to odlična prilika da se jedan Srbin, Hrvat, Bošnjak.. POVEŽE SA idejno mu bliskim Nemcem koji je takođe sjeban zbog tog šta mu banke rade i to još direktnije i pred nosom, umesto širenja nekih bajatih i ofucanih ksenofobičnih generalizacija prema svim Nemcima. ili, u krajnju ruku, ukoliko obični Nemac predpostavimo da nije sjeban kako je sjeban obični exYu čovek, onda obični exYu čovek tim više treba da komunicira s običnim Nemcem da mu kaže i predoči kako i koliko nemačke banke lošeg rade i da pozove običnog Nemca da digne glas protiv te nepravde i da se solidarizuje s običnim exYu čovekom. ako je to sve tako, onda tako treba postupiti. ja sam uveren da je velika verovatnoća da obični Nemac ne bi odbio solidarnost i da bi se neki stvarni internacionalni solidarni pokret stvorio. ali, ovi exYugovići koji pljuju na sve nemačko to ni ne pokušavaju da rade (šta, nemoguće naučiti nemački jezik ili engleski...haha.) već im je draže i po navici da huškaju generalnu antinemačku histeriju. e, to je bajati i ofucani exYu debilizam koji samo može biti gori po običnog exYu čoveka.
i, zaista narodi zemalja exYu trebaju već jednom da se suoče i sučele s svim zlom koje su zle i korumpirane političke vrhuške zemalja exYu skuvali svojim sopstvenim narodima i građanima a da bi im lakše manipulisali i vladali, počev od zlih delova udbe i informbiroidnih repova takozvanihkomunista-postali-patriote-Srbende-Hrvatine-Bošnje preko notornih nacifašista exYu naroda (koji misle da postoji samo nemački nacifašizam a da nikad ništa ne može biti exYu naroda nacifašizam) do simply korumpiranih uhljebljenih "snalažljivih" skorojevića zapravo debila čiji mentalitet nikako ne može u korak s duhom vremena otpora i korporativnom i klasičnom nacifašizmu vremena u kom živimo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614833#p2614833]toba napisao:[/url]

Spoljni dug SFRJ 1989 godine je bio 17 milijardi dolara.
Spoljni dug svih bivsih republika zajedno danas iznosi oko 120 milijardi evra.
Pale se pogresne institucije dok spoljni dug i dalje raste.

pa, što se samoinicijativno zadužujete i spičkavate bez veze, potpisujuete i kršite što ste potpisali...? :doh: eto, to vam političari nonstop rade exYugovići, pa Nemačka i zapad krivi.... pa, ludilo....
Korisnikov avatar
By Zvonki
pa, što se samoinicijativno zadužujete i spičkavate bez veze, potpisujuete i kršite što ste potpisali...? :doh: eto, to vam političari nonstop rade exYugovići, pa Nemačka i zapad krivi.... pa, ludilo....[/quote]
jel to ovo on stavrno napisao?? Ovo je tipicno srpsko licemerstvo iz inostranstva,dakle vel boy majmune jedan....sada si me iznervirao i moram da te psujem,.Dodji majmune iz nemacke da ovde u srbiji zivis bar meseca dana sali sa nasim platama i da pri tom ovbde radis za platu 20 hiljada,mesec dana!!!
Dodji da osetis kako je kad spajas kraj sa krajem dok ti keva lezi u bolnici (kao meni) a samo ti doprinosis u kuci,em radim posao koji ne volim i da radim an ugovor na mesec dana i pritom mogu da mi daju svaki dan otkaz i to bez razloga...gade mi se ljudi koji su rodjeni ovde pa su imali srecu i prilike da odu odavde i onda iz inostranstva pljuju po svom narodu i celoj zemlji,dakle evo ti savet ako ti toliko smeta dodji ovde uradi nesto i nece da ti smeta,ili mozes da sedis tu gde si i da cutis
Korisnikov avatar
By Vel boy
oh, ako ovo iznad kao treba mene da natera da prijavljujem postove koje ja ni ne bih trebao da prijavim jer bi ih moderacija morala ukloniti, epic vam fails. ali tipično je da kada argumenata nemate, lansirate najgore pokušaje od uvreda na personalnom nivou.

dakle, majmune, nisi skopčao. jebu vas vaši politčari i vlada, oni vam zadužuju zemlju, spičkavaju često totalno bez veze i kradu, kradu, pa potpisuju, donose neke kobajagi zakone koji ostaju totalno prazna slova na papiru jer ne samo da ne primenjuju niti sprovode skoro baš ništa već stalno krše sve i onog malo dobrog od napisanih kao zakona što ima. pa, onda krivite zapad i ceo svet, ma svi se urotili protiv nebeskih Srba.....
ubili su pok. Đinđića. ko? Srbi. ne Nemci ni Amerikanci. otad vam je zemlja otišla dođavola i još gore udara o dno.
gde si ti video da se ja u mom citiranom postu obraćam kritički prema običnom Srbinu (a meni ne trebaš objašnjavati kako vam je, moji roditelji su ostali tamo, znam iz prve ruke), pa to je tek ludilo od tvog nerazumevanja pročitanog, Zvonki. nisi hteo ili nisi umeo da ispravno shvatiš šta sam napisao, pa trčiš s ne samo pokazivanjem svog debilizma prema postu kojeg citiraš već s najgorim uvredama. tja, ništa novo na ovom forumu.

pa, ovom majmunu tj. meni je bilo to jasno što se dernjaš Zvonki kako je još devedesetih, pa sam sam samcit konačno napustio zemlje exYu da se i očajno i grčevito borim za opstanak, bar u ovom inostranstvu kad mi već rodna gruda ne da. kad me već teraš da o tom opet pričam, dobro, ali neću da čujem kako se ja kao pušem što sam napustio zemlje exYu, jer to nije istina. ja to kažem samo kada me se vuče za jezik ili ovako totalno bezumno-perverzno napadne kao što si ti učinio Zvonki. dalje, ima ovde jedan drugi korisnik iz inostranstva u socijalno je dobrim zemljama poput Holandije i Belgije, e taj se folira i nadmeno pametuje kako je "snalažljiv" i pljuje na šta hoće njegov nik je Denni85. ja nisam on!
ja nikom ništa ne pametujem, ali ne mogu da kapiram da slona u kući vam ne vidite tj, kontinuiranost udbe i ortodoksističko (rimokatolicistčkog/islamističkog)-neostaljinističkog korumpiranog decenijama i decenijama sistema. vaš režim i političare ne krivite a lajete na ceo svet.
btw. ja nisam u Nemačkoj već u Americi gde je daleko teže u socijalnom smislu i gde je škrtija ako ikad zatreba ikakva socijalna pomoć u poređenju s nemačkom i našim ljudima u Nemačkoj. u Americi nema ama baš ništa besplatno ni jeftino, ni leka bez velikih para nema, za razliku od Nemačke gde je post-sekundarno obrazovanje barem pristupačnije kao i zdravstvo.

a raditi minimalno plaćene poslove koje ne volim i spajati kraj s krajem, pa to upravo kao izbeglica imigrant u inostranstvu tj. Americi i jesam doživeo i radio i prolazio kroz to, kao i brojne druuge izbeglice imigranti. pa šta ti misliš, da s imigracijom dobijaš neki luksuz i sve na gotovo???? are u nuts? ah, pa ti Zvonki stvarno ništa ne znaš. ne vuci me za jezik, molim te Zvonki. just, don't!
By Ханс
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614809#p2614809]Orlando the Lady napisao:[/url]protest protiv protesta! :krezavi:

http://www.youtube.com/watch?v=sNbmun40Bg4" target="_blank
[/quote]

:up:
O Helena pulcherrima, ova pesma poziva na džihad jednostavno. :)

ont:

Potrebno je da narod koji je ustao ima dobre vodje i predvodnike, a ne da baulja i pali i da na kraju od toga ne bude ništa.
Sličan scenario je u Srbiji nemoguć, a zašto?

1. Plebs se previše emotivno vezao za PPV jer on je Gospodar. Malo je radikal, malo je evropejac, a bipolarnoj srbadiji navikloj na dvostruke standarde je to dobrodošlo.
2. Lakše im je da skupe 5000 evara za neko fiktivno radno mesto i nadaju se nego da nažuljaju gluteus i pomuče se, pobune.
3. U Srbiji je važnije gde je letovala Bekvalac. :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615070#p2615070]Ханс napisao:[/url]

Potrebno je da narod koji je ustao ima dobre vodje i predvodnike, a ne da baulja i pali i da na kraju od toga ne bude ništa.
Sličan scenario je u Srbiji nemoguć, a zašto?

1. Plebs se previše emotivno vezao za PPV jer on je Gospodar. Malo je radikal, malo je evropejac, a bipolarnoj srbadiji navikloj na dvostruke standarde je to dobrodošlo.
2. Lakše im je da skupe 5000 evara za neko fiktivno radno mesto i nadaju se nego da nažuljaju gluteus i pomuče se, pobune.
3. U Srbiji je važnije gde je letovala Bekvalac. :happysmoke:
pa to....
By avgust
kakva mizerija trckaranje oko vucica, milovanovica i davutoglua.
By avgust
a to cmizdrenje za zapaljenim zgradama mi je kao da se nasilnik zali sto ga je zrtva ogrebala u samoodbrani.
By avgust
ne da mi se raspravljati sa bukvalistima. stvar postovanja sopstvenog slobodnog vremena.
By Sixto
Proseri tipa 'zgrada simbolizuje...' su deo one Srbije sto veruje u Budjanovce, pobedu protiv NATO, petrolej protiv karcinoma i sl... pa se krste i zapljunu kada prolaze pored americkog kulturnog centra u Novom Sadu... recimo....
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614807#p2614807]toba napisao:[/url]

Bazirana na interesu onih koji su njeni idejni tvorci.
Pa zar si toliko glup covek da mislis da je EU stvorena da bi Hrvat, Srbin, Rumun, Albanac, Makedonac, Bosanac ziveli isto kao jedan Nemac i imale ista prava u toj zajednici kao jedan Nemac?Ni za 1000 godina to se nece desiti.
Ne budi zaludjena budala o nekakvim zajednickim evropskim vrednostima koje ne postoje, nisu nikada ni postojale.
Nije EU nikakva majka dobrociniteljka to je jedna zla maceha koja ce ti isisati poslednju kap krvi da bi te vracala u zivot po odredjenoj tarifi.
(vidi istoriju evropskog kolonijalizma)
Balkanu ne treba ni mama ni tata, sada ima dovoljno godina i nije usamljen.
To treba da bude kamen temeljac u razvoju balkanskih zemalja a ne izmisljene evropske vrednosti.
ajde pametnjakoviću sad da te vidim... tko su njeni tvorci? imena, prezimena i jmbgove na sunce... da ja vidim imaš li ti uopće pojma o čemu pričaš ili samo besmisleno tipkaš dok tražiš gdje ti je dupe a gdje glava... a kad tamo - čaršijska baklava!
meni se čini da njemac beskućnik bez posla i hrvat beskućnik bez posla žive potpuno isto unutar EU... za socijalnu pomoć i politiku svaka je država EU sama odgovorna jer to ne spada pod zajedničku regulaciju... opet nemaš pojma o čemu govoriš... ali tu ti može jako pomoći bosanski putokaz: klasna borba je jedina prava borba a klasna podjela bogatstva jedina stvar koju valja sređivati... sve ostalo, a posebno nacije, narodi, bosanci, njemci, hrvati i kako oni žive unutar ili van EU je čista iluzija i spinof...
zašto mi je onda maćeha spriječila mog vlastitog ministra financija da mi opljačka mirovinski fond? zašto je ta zla maćeha naredila mom homofobnom narodu da me ne smije tući i da me obavezno mora pustiti da paradiram? zašto je naredila svim proizvođačima mobitela da moraju standardizirati punjače a ne da svaki proizvodi svoj i naplaćuje ga 10 puta više nego što vrijedi? zašto stalno radi niz takvih dobrohotnih sitnica koji olakšavaju i uvode reda u svakodnevni život? jer je zla prema nama balkancima?
europske vrijednosti postoje... to su vrijednosti svakog kapitalizma... posao mora imati stabilan zakonski okvir u kojem će se razvijati... a to je ono što mi na balkanu nismo bili u stanju postići od stoljeća sedmog... a kamoli u zadnjih 20 godina...
balkanu sigurno ne treba ni tata ni mama... hitno mu treba jedan tito ili barem franc jozef...
ili još bolje, treba mu deratizator...
Korisnikov avatar
By Zvonki
Treba nam tito i to je to,jer smo ovde u srbiji nesposobni da se dignemo i da resimo situaciju a dajemo ovim "polititcarima" da nam resavaju situaciju,ja zaista ne shvatam nas mi galsamo a oni nas i dalje guze i to sve u sensnaest,sto je neko kazao,nama je proritet sa kim se stanija karala i kome je pusila kurac,pa onda turska serija tek na nekom milionitom mestu nam je kako zivimo i da li imama posao,zdrastvo itd.
Slika
Ili ova slika moze da sve to objasni
Korisnikov avatar
By antibiotic
u Bosni moze samo socijalizam sa diktaturon proletarijata da funkcionise kao najbolje drustveno uredjenje.
Korisnikov avatar
By toba
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615519#p2615519]2kune napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614807#p2614807]toba napisao:[/url]

Bazirana na interesu onih koji su njeni idejni tvorci.
Pa zar si toliko glup covek da mislis da je EU stvorena da bi Hrvat, Srbin, Rumun, Albanac, Makedonac, Bosanac ziveli isto kao jedan Nemac i imale ista prava u toj zajednici kao jedan Nemac?Ni za 1000 godina to se nece desiti.
Ne budi zaludjena budala o nekakvim zajednickim evropskim vrednostima koje ne postoje, nisu nikada ni postojale.
Nije EU nikakva majka dobrociniteljka to je jedna zla maceha koja ce ti isisati poslednju kap krvi da bi te vracala u zivot po odredjenoj tarifi.
(vidi istoriju evropskog kolonijalizma)
Balkanu ne treba ni mama ni tata, sada ima dovoljno godina i nije usamljen.
To treba da bude kamen temeljac u razvoju balkanskih zemalja a ne izmisljene evropske vrednosti.
ajde pametnjakoviću sad da te vidim... tko su njeni tvorci? imena, prezimena i jmbgove na sunce... da ja vidim imaš li ti uopće pojma o čemu pričaš ili samo besmisleno tipkaš dok tražiš gdje ti je dupe a gdje glava... a kad tamo - čaršijska baklava!
meni se čini da njemac beskućnik bez posla i hrvat beskućnik bez posla žive potpuno isto unutar EU... za socijalnu pomoć i politiku svaka je država EU sama odgovorna jer to ne spada pod zajedničku regulaciju... opet nemaš pojma o čemu govoriš... ali tu ti može jako pomoći bosanski putokaz: klasna borba je jedina prava borba a klasna podjela bogatstva jedina stvar koju valja sređivati... sve ostalo, a posebno nacije, narodi, bosanci, njemci, hrvati i kako oni žive unutar ili van EU je čista iluzija i spinof...
zašto mi je onda maćeha spriječila mog vlastitog ministra financija da mi opljačka mirovinski fond? zašto je ta zla maćeha naredila mom homofobnom narodu da me ne smije tući i da me obavezno mora pustiti da paradiram? zašto je naredila svim proizvođačima mobitela da moraju standardizirati punjače a ne da svaki proizvodi svoj i naplaćuje ga 10 puta više nego što vrijedi? zašto stalno radi niz takvih dobrohotnih sitnica koji olakšavaju i uvode reda u svakodnevni život? jer je zla prema nama balkancima?
europske vrijednosti postoje... to su vrijednosti svakog kapitalizma... posao mora imati stabilan zakonski okvir u kojem će se razvijati... a to je ono što mi na balkanu nismo bili u stanju postići od stoljeća sedmog... a kamoli u zadnjih 20 godina...
balkanu sigurno ne treba ni tata ni mama... hitno mu treba jedan tito ili barem franc jozef...
ili još bolje, treba mu deratizator...

jbt koliko vas je samo
za tebe ce se zivot uvek desavati negde drugde
potpuni je nebitno gde i kako zivis
ti si idiot kao i onaj nesrecni vel boy
gori ste od najgoreg virusa kad upadnete medju ljude
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615557#p2615557]toba napisao:[/url]
jbt koliko vas je samo
a jel? e sad ćeš da najebeš kad ti isjeckam post... :giljotina:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615557#p2615557]toba napisao:[/url]
za tebe ce se zivot uvek desavati negde drugde
pa nisam ja kriv što nisam u Srbiji, vaseljenskom centru svijeta... :(
potpuni je nebitno gde i kako zivis
kako nebitno ako je bitno ne ući u EU? zar onda nije bitno ni dal živiš na svoj balkanski ili na nekakav EU način.... sad me zbunjuješ... tvoji dosadašnji postovi upravo su to govorili... :neznam:

ti si idiot kao i onaj nesrecni vel boy
zvati nekog idiotom lična je uvreda kažnjiva pravilnikom foruma a u općem smislu je uvredljivo diskriminiranje jedne grupe ljudi s rečenom dijagnozom (ne misli se na sintagmu 'vel boy')... što je također kažnjivo pravilnikom...
zato si i dobio seckanje posta :smug:
gori ste od najgoreg virusa kad upadnete medju ljude
mali, nemoj da vređaš ljudski rod... :roflmao:
Korisnikov avatar
By toba
rekao sam vec da mi je recnik takav da bi se bolje razumeli
ne shvataj to nista licno i savrseno cemo funkcionisati
a moderacija ovde je izvrsna, samo reci hvale imam za moderatore
:zastava:
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615583#p2615583]toba napisao:[/url]
rekao sam vec da mi je recnik takav da bi se bolje razumeli
kad već upotrebljavaš takove riječi znači li to da si ti takav čovjek? :lukavi:
jer ja ne upotrebljavam takve riječi pa me očito ne razumiješ dobro... :giggle:
što znači da je tvoje ograničavanje riječnika očito u direktnoj vezi sa tvojim razumijevanjem...
čestitam! daklem, ti si u pravu! :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615583#p2615583]toba napisao:[/url]
ne shvataj to nista licno i savrseno cemo funkcionisati
ah, bojim se da nisi pravi dečko za mene... ništa od funkcionisanja dušo... ništa lično, naravno... :alexis:
a moderacija ovde je izvrsna, samo reci hvale imam za moderatore
:zastava:
:zastava: :zastava: :zastava: :hiphip:
Korisnikov avatar
By 2kune
a sad malko OT...

ne znam kako do sada još nitko to nije primjetio... čini mi se da se povijest ponavlja... zahtjevi tuzlanskih radnika nevjerojatno su slični (identični po duhu ako ne po slovu zbog drugačijih prilika onda i sada) zahtjevima i mjerama slavne Pariške komune iz 1871...

- Umjesto osnivanja Nacionalne garde sastavljene od samih građana koja zamjenjuje represivnu vojsku i policiju vladajuće klase:
Održavanje javnog reda i mira u suradnji građana, policije i civilne zaštite, kako bi se izbjeglo bilo kakvo kriminaliziranje, politiziranje i bilo kakva manipulacija prosvjedima.
- Umjesto osnivanja Komune od nestranačkih i uglednih ljudi koji se prije nisu bavili politikom kao zakonodavnog i izvršnog tijela podložnog stalnoj kontroli građana:
Uspostavljanje tehničke vlade, sačinjene od stručnih, nestranačkih, nekompromitiranih članova, koji do sada nisu imali niti jedan mandat ni u kojem nivou vlasti, koja bi vodila TK do Izbora 2014. Ova Vlada mora imati obavezu podnošenja sedmičnih planova i izvještaja o radu i ostvariti zadane ciljeve. Rad Vlade prate svi zainteresirani građani.
- Umjesto ukidanja neizmjernih poreza, prireza, stanarina, vodarina, i sličnih disarina i nezakonitih namještenih dugovanja građana zbog korumpiranog lihvarskog režima Napoleona III i zauzimanja tvornica u Parizu od strane radnika i pokretanja proizvodnje uz međusobnu koordinaciju preko komune, tuzlanski radnici traže ispravljenje privrednog kriminala i korupcija koji njih tište 143 godine kasnije:
Rješavanje, po hitnom postupku, pitanja regularnosti privatizacije firmi: “Dita”, “Polihem”, “Poliolhem”, “Gumara” i “Konjuh”, i to da se:
◦ uveže radni staž i osigura zdravstvena zaštita radnicima;
◦ procesuira privredni kriminal i svi akteri koji su u njemu sudjelovali;
◦ oduzme nelegalno stečena imovina;
◦ ponište privatizacijski ugovori;
◦ napravi revizija privatizacije;
◦ vrate tvornice radnicima i stave pod kontrolu javne vlasti u cilju očuvanja javnog interesa, i pokrene proizvodnja u onim fabrikama gdje je to moguće.
- Umjesto izjednačavanja plaća dužnosnika sa radničkim nadnicama i ukidanja svih povlastica i prezentacija:
Ujednačavanje plaća predstavnika vlasti s plaćama zaposlenih u javnom i privatnom sektoru.
Ukidanje dodatnih plaćanja predstavnicima vlasti, uz osobni dohodak, po osnovu sudjelovanja u komisijama, odborima i drugim tijelima, kao i druge nerazumne i neopravdane nadoknade mimo onih na koja imaju pravo svi zaposleni.
Ukidanje plaća ministrima i eventualno drugim državnim službenicima nakon isteka ili prestanka mandata.
Ja ove korelacije smatram fascinatnima. :vulkanac:
Vi ne? :trep:
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Ja na celu stvar gledam kao na jednu dobru zajebanciju. Zapravo, ceo ishod mi je nebitan, posto se zalazem za totalni raspad sistema, bezakonje, i samodestrukciju. A sve zacinjeno dozom cinizma.

Obrni okreni, uvek ista prica, klasni rat. Lopovi na vlasti i razni profiteri, njihova deca (njihovi drugovi i fanovi) igraju se "kapitalizma" za koji su culi preko TELEvizora, u borbi protiv primitivne romanticarsko nastrojene homofobne, rasisticke, nacionalisticke, fasisticke, rulje, kojom su vladali......Ovi prvi su zasluzili da ih ovi drugi potamane, a ovi drugi su zasluzili da ih ovi prvi jebu (bez lubrikanta) tolike godine...

Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615864#p2615864]Coryn Cral napisao:[/url]Ja na celu stvar gledam kao na jednu dobru zajebanciju. Zapravo, ceo ishod mi je nebitan, posto se zalazem za totalni raspad sistema, bezakonje, i samodestrukciju. A sve zacinjeno dozom cinizma.

Obrni okreni, uvek ista prica, klasni rat. Lopovi na vlasti i razni profiteri, njihova deca (njihovi drugovi i fanovi) igraju se "kapitalizma" za koji su culi preko TELEvizora, u borbi protiv primitivne romanticarsko nastrojene homofobne, rasisticke, nacionalisticke, fasisticke, rulje, kojom su vladali......Ovi prvi su zasluzili da ih ovi drugi potamane, a ovi drugi su zasluzili da ih ovi prvi jebu (bez lubrikanta) tolike godine...

Ovo gledište mi se dopada. Vrlo dopada.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ne u Bosni. Na planeti. Ne budimo egocentrični.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!