- 10 Jan 2014, 04:12
NE, NE, dragi!
Već naučno ustanovljene činjenice po kojim je jednostavno činjenica da je gej stvar jedna stvar a pedofil stvar posve i bitno negativno druga stvar. ne mogu se neke činjenice prenebregnuti ni relativizovati samo da bi, šta, gejevi dali kao solidarnost onima koji ju em ni ne traže i onima koji su em zapravo to begin with većinom heteroseksualni muškarci (bar društveno figurirajući i u društvu izjašnjeni i važeći (pa čak i kada imaju seksualne odnose s decom muškog pola, jer oni izjednačavaju ženstvenost kojom su kao heteroseksualci ionako privučeni s dečačkim, ne muškim, osobinama dece muškog pola, a opet najčešće pedofili imaju seksualne odnose s decom oba pola) dok ih se ne uhvati u pedofiliji, a ponekad ponegde, čak i nakon toga... ) a pedofili, jer je činjenica, opet podsećam da je daleko veći broj hetero pedofila nego homo pedofila. da li je to zato što je broj heteroseksualaca ionako znatno veći to begin with od broja homoseksualaca, ne znam, verovatno, to je njihova heteroseksualna stvar da o tom mozgaju i da se tom analizom bave i pravdaju... ja samo opet ponavljam suštu suvoparnu činjenicu da iz svih kriminalnih dosijea svih društava na ovoj planeti se jasno vidi da su najčešći pedofili--- oženjeni, porodični ili crkveni ili sportski ili desničarsko-politički ili vojnički ili ratnički samoizjašnjeni i društveno uvaženi (dok ih se ne uhvati u pedofiliji, pa, ponekad čak i onda...) heteroseksualni muškarci. oni ti sigurno ne traže solidarnost s "tamo onim pederima", moj CC. pa što se onda zauzimaš za njih?
kao što već rekoh, ima nažalost i homopedofila, ali opet su to oni klozet slučajevi koji najčešće veze s vezom s gej zajednicom ni svim društvenopolitičkim aspektima gej zajednice i pokreta nemaju, čak ju i pre otkrića da su pedofili, podrivaju i sabotiraju, i koji robuju na ovaj ili onaj način heteronormativnosti.
eto, to ti je najveća većina pedofil sveta.
pa, ako se to uklapa CC u ono što ti verujem naivno zboriš, onda... whatever....