Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Ovako. Da rezimiramo.

Prvo kazes deca su seksualna bica, pa kazes ali ona nisu jednako zainteresovana. Onda te ja pitam na osnovu cega ti iznosis takvu tvrdnju, a ti meni odgovoris da ne izmisljam. Nije mi bas jasno sta si hteo reci.:lol:

E onda smo upali u problematiku puberteta. Gde ja kazem da mi je to nekako previse convenient odgovor, racunajuci da si svestan koliko je taj period zapravo fluidan i razlicit za svakog od nas, tj. kod nekog dodje ranije, a kod nekog kasnije. Naravno, ne sporim da je to jedna biloska realnost, ali nije se deci seksualnost pojavila pubertetom, ako uzmemo u obzir da su ona vec seksualna bica i pre puberteta. E onda ti opet upadas u svoje tvrdnje da ni u pubertetu ona nisu spremna, misterioznom tvrdnjom da nije psiholoski spremna.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605820#p2605820]Coryn Cral napisao:[/url]Ovako. Da rezimiramo.
hajde pokusaj. :)
Prvo kazes
i toliko od tvojeg rezimea. :pilence:
ja nisam nista prvi rekao. ti si prvi iznio stav o tome da dva kljucna argumenta protiv pedofilije nisu valjana, a ja sam te onda pitao da argumentiras na osnovu cega se moze dovesti u pitanje tvrdnja da djeca nisu sposobna valjano pristati na seks s odraslima.

i jos cekam. ^^
Korisnikov avatar
By Srklet
i da!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605820#p2605820]Coryn Cral napisao:[/url]Ovako. Da rezimiramo.

Prvo kazes deca su seksualna bica, pa kazes ali ona nisu jednako zainteresovana. Onda te ja pitam na osnovu cega ti iznosis takvu tvrdnju, a ti meni odgovoris da ne izmisljam. Nije mi bas jasno sta si hteo reci.:lol:
nije ti jasno da si prvo napisao "ne znam zasto bi deca bila manje zainteresovana za sex od odraslih", a onda si kasnije zaboravio na ovaj dio "od odraslih" i meni pokusao imputirati da sam rekao da djeca nisu zainteresirana za seks?

jel ti sad jasno? jel kuzis razliku ako imas korelaciju djeca-odrasli i ako maknes odrasle iz te korelacije da to nije isto?
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Pa ja ne znam kako da ti nacrtam.
Znaci dva argumenta su jasna. Da li sex dovodi do psiholoske stete deteta, i da li se time krse njihova prava.
Za ovo prvo, koliko ja shvatam jos se debatuje. (Pritom govorim o uzajamnoj saglasnosti, ne o nekom silovanju). Samim time ulazimo u drugi problem, tj. da li dete ima pravo na tu saglasnost. I to je cela prica, i ti cekaj koliko hoces jer ja zaista ne mogu da ti kazem nista vise od toga. Osim zasto su mi ti argumenti neubedljivi.
Sigurno necu iznositi te tvrdnje tipa "meni se cini da nema sanse da mogu." (pritom si u nastavku fino ignorisao moj komentar ispod o licnim dozivljajima pre puberteta :P)..

ali eto moja prica se raspada....:roll:
sve u svemu, propustio si pravu priliku. kada si imao tih nekih 8-9 godina, trebao si artikulirati stavove i pitanja o pedofiliji, trebao si jasno i glasno izrazavati svoje zudnje prema starijim muskarcima itd. trebao si okupiti i jos par klinaca koji imaju iste stavove i tko zna gdje bi vam bio kraj u tom propitivanju drustvenih tabua.

oh wait, djeca nisu sposobna za takve postupke i procese. ali jesu sposobna valjano dati pristanak na seks s odraslom osobom?

uh da ima smisla. :lol:
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Kako je lepo izaci iz konteksta 90' i idealizovati moje mogucnosti kao argument protiv. :lol:

Da ja sam kriv, trebao sam da se bavim aktivizmom od malih nogu...:smeh: :roll: :smeh:
Korisnikov avatar
By Srklet
prva verzija:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605763#p2605763]Coryn Cral napisao:[/url]
Generalno koriste se dva argumenta protiv pedofilije. Prvo, argument da je pedofilija psiholoski stetno za decu i, drugo ,jer argument da deca ne mogu valjano pristati na seks, seks sa decom je krsenje njihovih prava.
Verujem da postoje ozbiljna pitanja o oba ova argumenata.
druga verzija:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605848#p2605848]Coryn Cral napisao:[/url]Pa ja ne znam kako da ti nacrtam.
Znaci dva argumenta su jasna. Da li sex dovodi do psiholoske stete deteta, i da li se time krse njihova prava.
konstantno mijenjas pricu.

treca sreca? ;)
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605894#p2605894]Coryn Cral napisao:[/url]

Da ja sam kriv, trebao sam da se bavim aktivizmom od malih nogu...:smeh: :roll: :smeh:
smijesno ti je ocekivanje da se dijete moze baviti aktivizmom od malih nogu ali ti nije upitno da moze od malih nogu dati valjan pristanak na seks s odraslom osobom.

zasto ti je jedno smijesno a drugo je kao realna opcija za razmatranje?

ja tu ne vidim sustinsku razliku. ko sto je dijete "glupo" da se bavi artikuliranjem kompleksnih drustvenih tema toliko je "glupo" i da donosi kompleksne psiholoske odluke.
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Well, ako nisi shvatio da se zajebavam u prethodnom postu, to je vec samo tvoj problem. :P

Znaci ignorisanje postojanja njihove potrebe je za "njihovo dobro" ? Hmmm.....:hmm:
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605938#p2605938]Srklet napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605932#p2605932]Coryn Cral napisao:[/url]

Znaci ignorisanje postojanja njihove potrebe je za "njihovo dobro" ? Hmmm.....:hmm:
prvo, pitanje je imaju li SVA djeca tu potrebu.
drugo, dijete ima i potrebu pozderati 2kg cokolade, al ce se onda ispovracati. ignorirati potrebu djeteta da pojede 2kg cokolade je definitivno za dobro djeteta.
Imaju li SVI ljudi takvu potrebu? Kakav je to argument? Ima ljudi koji su aseksualni i nemaju potrebu za sex...you know..
isto i za ovo drugo, mogu i odrasli da urade...pa?

Ako dete zeli sex zasto bi mu se to uskratilo?
Recimo, ako ima potrebu za seksom sa svojim vrsnjakom, zasto bi mu se to uskratilo?

Ali eto ocekujem sad neke cvrste tvrdnje kako je sex sa vrsnjakom ok, ali eto sa starijim nije...posto mi deluje (a mozda gresim) da sve vreme ides tom nekom logikom. A kad ja dovedem istu u pitanje odgovor je misteriozan...like... "jel kuzis razliku da nije isto"...sorry ali ne kuzim....
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605804#p2605804]Vel boy napisao:[/url]@CC, može li ovako- ti se aktiviraj za pro-pedofilsku stvar koliko god hoćeš, samo VAN gej zajednice i VAN gej foruma/sajtova i sl.. how about that?
Ne dolazi u obzir da mi ti naredjujes gde cu sta da kazem i sta cu da mislim decace. Nisam ja banovan toliko puta zasto sto idem drugima niz dlaku....Hteo ja to ili ne ja sam deo gay zajednice i to je cinjenica, i smatram da je bas ova zajednica ona gde nema i ne sme biti tabu tema. Sorry
nisam ti naredio već sam ti fino i kulturno, a kako baš i ne zaslužuješ sudeći po ovom o čem pišeš, predložio da shvatiš čoveče da gej zajednice sveta pa ni ova srpska i bilo koja exYu NE MOGU BRE DA PRIUŠTE DA IM/NAM SE PEDOFILI I NJIHOVE STVARI PENTRAJU NA VRAT NI ŠLEPAJU! pa šta je tebi CC samo daješ materijala lolekicibolekici i antigejima da šire antigej teze po društvu Srbije. to je užasavajuće kontraproduktivno (najblaže rečeno), štetočinski, autodestruktivno što ti činiš, a gej pokret i zajednica moraju imati bar malo mudrosti i pragmatizma kada ga se mora imati.

tematika pedofilije je još uvek, s razlogom ili ne, ostavljena medicinskoj te kazneno-popravnoj zajednici upravo iz onih razloga iz kojih gej tematika- NIJE više! jer su naučnici savremenog doba ustanovili i afirmisali činjenice neupitnih razlika i nepovezanosti između dve tematike.

dok se to ne izmeni, nema se šta tematika pedofilije šlepati uz gej tematiku. gej zajednica ima sva prava da rutinski odbije i zaustavi šlepanje pedofil tematike, pedofil stvari i namera, od sebe!
end of discussion!
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605848#p2605848]Coryn Cral napisao:[/url] .... (Pritom govorim o uzajamnoj saglasnosti, ne o nekom silovanju). .....
ali, to jeste silovanje od strane odraslog čoveka nad detetom kojeg dete budući da je dete nije svesno jer ima kognitivno-svesnostnu nezrelost u odnosu na odraslog čoveka.

i, da, samo vršnjačke dečije igre "seksa" su ono od nazovi seksa što spada u domen dečjeg sveta.
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Upravo to sto ti govoris je ono sto ja nikako ne podrzavam. Taj mainstream aktivizam, to pacenistvo. Ta potreba da vam je misljenje str8 ljudi toliko vazno, da sve procenjujete kroz tu vecitu potrebu gay ljudi da budu voljeni od strane str8 ljudi. Prihvatanje za kojim toliko gay zajednica pati, da je spremna da iskopira heteronormativ na svoju zajednicu promovisuci taj lazni moral kao jedino prihvatljivo u jednoj zajednici.
"Nemojte o ovome ili onome da ne uznemirimo nase hetero gospodare" to je ono protiv cega cu se uvek boriti, protiv te hetero referentne tacke na osnovu koje gay populacija uporedjuje sebe.

Dajem materijal? HA! Kao da njima treba materijal!
NE, NE, dragi!
Već naučno ustanovljene činjenice po kojim je jednostavno činjenica da je gej stvar jedna stvar a pedofil stvar posve i bitno negativno druga stvar. ne mogu se neke činjenice prenebregnuti ni relativizovati samo da bi, šta, gejevi dali kao solidarnost onima koji ju em ni ne traže i onima koji su em zapravo to begin with većinom heteroseksualni muškarci (bar društveno figurirajući i u društvu izjašnjeni i važeći (pa čak i kada imaju seksualne odnose s decom muškog pola, jer oni izjednačavaju ženstvenost kojom su kao heteroseksualci ionako privučeni s dečačkim, ne muškim, osobinama dece muškog pola, a opet najčešće pedofili imaju seksualne odnose s decom oba pola) dok ih se ne uhvati u pedofiliji, a ponekad ponegde, čak i nakon toga... ) a pedofili, jer je činjenica, opet podsećam da je daleko veći broj hetero pedofila nego homo pedofila. da li je to zato što je broj heteroseksualaca ionako znatno veći to begin with od broja homoseksualaca, ne znam, verovatno, to je njihova heteroseksualna stvar da o tom mozgaju i da se tom analizom bave i pravdaju... ja samo opet ponavljam suštu suvoparnu činjenicu da iz svih kriminalnih dosijea svih društava na ovoj planeti se jasno vidi da su najčešći pedofili--- oženjeni, porodični ili crkveni ili sportski ili desničarsko-politički ili vojnički ili ratnički samoizjašnjeni i društveno uvaženi (dok ih se ne uhvati u pedofiliji, pa, ponekad čak i onda...) heteroseksualni muškarci. oni ti sigurno ne traže solidarnost s "tamo onim pederima", moj CC. pa što se onda zauzimaš za njih?
kao što već rekoh, ima nažalost i homopedofila, ali opet su to oni klozet slučajevi koji najčešće veze s vezom s gej zajednicom ni svim društvenopolitičkim aspektima gej zajednice i pokreta nemaju, čak ju i pre otkrića da su pedofili, podrivaju i sabotiraju, i koji robuju na ovaj ili onaj način heteronormativnosti.
eto, to ti je najveća većina pedofil sveta.
pa, ako se to uklapa CC u ono što ti verujem naivno zboriš, onda... whatever....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!