Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
sve se slažem Pipine, samo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2547372#p2547372]Pipin napisao:[/url]..... Uostalom, o svim tim njihovim akcijama u Rusiji, ovde na sajtu muk. Kao da nismo gej sajt. Umesto toga, pojave se isključivo ovakvi članci na portalu. Ja najiskrenije sumnjam u objektivnost naše konačne slike o tome šta se dešava u Rusiji. ....
nije baš ovde potpuni muk o gej sceni u Rusiji. odnosno, bilo bi tako da ja nisam postavljao kad god sam mogao http://www.gay.ru/" target="_blank i pozivao da se sarađuje! zašto i admini Gay Serbia nisu radili isto, dobro je pitanje. zašto se srpski i drugi exYu gej aktivisti ne povežu i s ruskim gejevima, dobro je pitanje. ja sam uvek jasno i glasno pozivao upravo na to, iako sam u Americi tj. Zapadu.

i kad je ova vest u utorak 03.06. bila na B92, bojim se da sam ja jedini od svih forumaša/ica slao vrlo jasne aktivističke komentare. a voleo bih da nisam bio samo ja.

Podrška Reomirovim postovima ovde!

p.s. btw., nekako koincidentalno ili ne, i u NYCju je pre sedmicu dve upucan u lice gej čovek, samo 32 godine je imao. homomrzilački shooter mu je, iz čista mira, vikao "fucking faggot", prišao mu, upucao ga i ubio. :(
Korisnikov avatar
By Blady
Kako bih volela da Rusija dobije malo po usima... uzas

Grupa ekstremnih desničara napala je danas gej aktiviste u Moskvi koji su ispred Dume protestovali zbog glasanja o zakonu o zabrani "homoseksualne propagande". Na šokantnim fotografijama mogu se videti i veoma mladi huligani koji šutiraju takođe mladu osobu koja leži na zemlji.

Mlade siledžije udaraju LGBT aktivistu na protestu u Moskvi

Obračuni desničara sa aktivistima u okolini Dume
Poslanici ruske Dume u međuvremenu su danas usvojili kontroverzni zakon o zabrani "homoseksualne propagande" kojim se predviđaju i zatvorske kazne za prekršioce. Prema očekivanjima ruske javnosti, za predlog će glasati većina.

Ovaj zakon zabranjuje "propagandu netradicionalnih seksualnih odnosa" maloletnicima, a obavezuje ruske i strane državljane, kao i medije.

Policija privodi gej aktivistu
Policija razdvaja gej aktivistu i desničara
Podršku poslanicima da usvoje zakon, koji kritičari vide kao pokriće za represiju LGBT osoba, pružilo je danas ispred zdanja parlamenta nekoliko stotina građana koji su objasnili da je "Rusija zemlja tradicionalnih vrednosti".

Poslanik vladajuće Jedinstvene Rusije Nikolaj Bulajev rekao je da očekuje da će ovaj "preventivni zakon" dobiti podršku parlamenta.

LGBT aktivistkinje se ljube na performansu ispred Dume

Zakonom su zaprećene kazne od 100.000 rubalja (2.500 evra) za pojedince koji budu iskoristili Internet za širenje homoseksualne propagande, a za organizacije kazna je do milion rubalja i do 90 dana zatvora.

Sličan zakon kojim se zabranjuje homoseksualna i pedofilna propaganda usvojen je prošle godine u gradskom parlamentu Sankt Peterburga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!