Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@Antibiotic, ne mogu da razumem ako ce takav postupak koji ce da unisti zivot neke mlade osobe, koja jos ni ne zna sta je zivot.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pitajte bolje statusa, njemu je ta tema sigurno bliskija nego meni,
problem je u mrzeti nekog, not legit!
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Mrzecu onoga ko se ne uzdrzava, vec unistava mladje zivote na takav nacin.
Ukoliko jeste pedofil, a nikada nije (niti ce) unistiti neciji zivot - ne mrzim ga, nek' zivi slobodno, mene boli uvo.
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534073#p2534073]antibiotic napisao:[/url]pitajte bolje statusa, njemu je ta tema sigurno bliskija nego meni,
problem je u mrzeti nekog, not legit!

mrzeti nekog-jer je mene toliko povredio ili meni bliskima naneo bol da mu zelim sve najgore i da zivim sa tom mrznjom (koja nikako ne valja)

ili

osudjivati nekog ko je izvrsio razne nepravde ljudima koje ja ne poznajem (npr Hitler, Menkel, Fricl, ajde i ovaj poslednji Bogdanovic, pa svi pedofili i ubice, itd) ali ja ne mogu toliko da se unesem u to jer licno ne dotice mene pa ne mogu da kazem da je mrznja

ako nije ovo, obrazlozi
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2534013#p2534013]2kune napisao:[/url]što će reći da ne čitaš pa i ne vidiš smisao već ga sam dodaješ gdje treba i ne treba... to što si ti doživio 90-tih može ispričati mnogo stanovnika balkana i tvoja privatna historija i nije nešto posebno... ali jednostavno nema nikakve veze s temom o jednoj anketi 2013. u kojoj srbi najviše mrze pedere i hiv pozitivne osobe, zar ne? ovo ima isključivo veze s tobom koji si zaključan u 90-tima čim vidiš post nekog forumaša iz Hrvatske... kao da taj forumaš nije peder i kao da taj forumaš može birati mjesto rođenja i stanovanja (valjda si se ti po izboru svome patriotskom u Mostaru rodio i živio)... iako su tvoje traume realne, danas su tvoje reakcije potpuno irealne i to na krive ljude pa još i u krivim temama... :hekla:
pa, ti se zestish na moj jedini post gdje rekoh da si mogao i trebao pomenuti i kerumove splicane u kontekstu. :lol: i dodjosmo dovde jer si popizdio, kuno.
a, NE "chim vidim post nekog forumasha iz Hrvatske, ja neshto.....". ti kuno nisi bash svaki ni obichni forumash iz Hrvatske. ti osobno znash biti periodichno prilichno kontradiktoran pa i kontroverzan, ne kazem negativan ni losh, ali kontradiktoran i kontroverzan periodichno, da, kuno, znash biti. uz to bivash chesto ostrashcen u skoro svakoj diskusiji/offtopic-u hrvatsko-srpskih odnosa.
nisu svi forumashi iz Hrvatske koji dodju ovde bash takvi. so, you can take it personally, dusho. :hekla:
Korisnikov avatar
By antibiotic
torry and rainbow

osudjivati nekog i ocekivati adekvatnu kaznu za zlocin je jedno, a mrzeti je drugo.
onaj ko je ubio ili silovao nekog je samom sebi naneo dovoljno stete u tom svom jedinom zivotu i to su slucajevi za zaljenje, pa tek onda za osudjivanje.
jedini ispravan put za zlocince je da postanu svesni svojih nedela i da ostatak vremena provedu u tome da to isprave kod sebe, dokazu da moze biti koristni u necemu itd.
previse je lako stvoriti hejt i osudu,
zeleti da nekog vidimo na giljotini je primitivan poriv.

jasno je da oni kojih se zlocini licno ticu (silovanje, ubistvo najblizih...) ne mogu objektivno da gledaju na celu situaciju zbog emocija, pa se nivo njihove tuge i bola ne uzima kao merilo za odredjivanje kazne, vec zakon.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ali shta ako do ovoga- jedini ispravan put za zlocince je da postanu svesni svojih nedela i da ostatak vremena provedu u tome da to isprave kod sebe, dokazu da moze biti koristni u necemu itd.- nikad ne dodje, jer zlochinci nece? nazalost, tako biva cheshce nego shto ne biva.
Korisnikov avatar
By antibiotic
e pa to je onda problem ako nece / ne mogu, onda jos gore po njih same. to sto neki ne mogu da sagledaju svoj zlocin ne znaci da ih treba trpati u isti kavez sa onima koji mogu/koji su se pokajali.
takvim ljudima se treba posvetiti pojedinacno.
Korisnikov avatar
By Blady
Meni nije jasno zasto ovaj budj od tebe jos uvek postoji.
I ljudi i dalje raspravljaju KOga Srbi mrze.

:drama:
Korisnikov avatar
By Blady
^ :krezavi:

*teme -doduse i vi ste zabudjavili :lol:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2533548#p2533548]deran napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2533192#p2533192]2kune napisao:[/url]srbi prije svega mrze empatiju, odgovornost i upotrebu mozga bilo koje vrste... dobra im je strana što su zarad toga super u S&M igricama ako ih se dobro vodi... :peace:
ovo je fašistički post...
sta se bunis...cuti i beri ono sto zalivas
Korisnikov avatar
By blenta
brace yourselves
sledi novi talas

Slika
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Sjetio sam se jednog konkretnog i opšte poznatog sindroma u Srbalja.
Neki Srbi sa desne strane Drine mrze ove Srbe sa lijeve strane. Intenzitet mržnje se povećava sa eventualnim prelaskom ovih sa lijeve na desnu stranu. Nisam siguran da li je ta fobija klasifikovana i zavedena u anale SANU i da li su je krstili nekim zgodnim imenom. :srba:
Korisnikov avatar
By Vel boy
samo nazalost, vecinsko drushtveno-politichko liderstvo kod Srba s lijeve strane Drine je chak i gore od istog tog Srba s desne strane Drine.
ja kao prva sunarodnichka zrtva drushtveno-politichkog liderstva Srba s lijeve strane Drine, to odgovorno tvrdim. i nisam usamljen.
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, ima. ako neki brojni Srbi (uklj. mene lijevodrinskog) ne podnose s debelim razlozima zalosno vecinsko drushtveno-politichko liderstvo lijevodrinskih Srba, onda pominjati to (a ti Dr_Shortbus si nametnuo taj offtopic prvi pominjuci to.....) zapravo ne spada u temu. jer, tema se/bi trebala da (se) bavi iracionalnom, bezrazloznom mrznjom Srba prema nekom/nekim, valjda.
dakle, moj odgovor je samo na tvoj offtopic, Dr_Shortbus, ovde.
Korisnikov avatar
By Vel boy
zato rekoh tamo "ne podnose" a ne mrze shto ipak nije sasvim isto.
a, ne moze biti reakcija na neshto objektivno loshe- kao shto je zalosno vecinsko drustveno-politichko vodjstvo lijevodrinskih Srba- ista stvar shto i homomrznja, generalna ksenofobija, generalni rasizam, generalna mizoginija...... ne mogu se te stvari izjednachavati.
jer, koliko je meni poznato, niko u Srbiji ne mrzi niti ne podnosi lijevodrinske Srbe samo zato shto jesu, vec se ne podnose oni lijevodrinski Srbi koji su navikli i bi da nastave da uche i vaspitavaju desnodrinske Srbe (iliti Srbe Srbije) "srpstvu i rodoljublju"- chitaj velikosrpskom nacishovinizmu.
a toga su brojni Srbi Srbije iliti desnodrinski Srbi konachno vishe siti, s punim pravom siti, malo li im je skoro tri decenije da budu taoci rkaradzic-mladic-dodik-martic itd..... "predstavnika" lijevodrinskih Srba.
stoga, moj Dr_Shortbus-e, ako cemo pravo govoriti, na vama/nama lijevodrinskim Srbima je da neshto konachno promijenite/mo nabolje u the lands of LijevoDrinoSrbalja.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Opet lupaš Vela! Šta si pila?! :lol:
Govorim o običnim ljudima, i sa jedne i sa druge strane, a ti tu spominješ Dabiće i Đenerale, koješta! :odbij:
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, nisam li vec rekao- jer, koliko je meni poznato, niko u Srbiji ne mrzi niti ne podnosi lijevodrinske Srbe samo zato shto jesu, - ? dakle, ako ti shorty, imash chinjenichne podatke koji opovrgavaju ovo shto rekoh, daj ih, iznesi ih! dok, oni lijevodrinski Srbi koji hoce da uche i vaspitavaju desnodrinske Srbe "srpstvu i rodoljublju" bogme nisu bash obichni ljudi, priznacesh, pa bili oni naizgled i najobichniji.

p.s. nishta nisam pio kao i obichno. hvala za "brigu" koju izrazavash, shorty. :)
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Šalu na stranu.
Naravno da postoje činjenični podaci. Čak su svojevremeno ovde na forumu neki direktno širili govor mržnje prema ljudima srpske nacionalnosti iz BiH, naročito doseljenicima u Srbiju.
Ovde se radi o dubokoj i komplikovanoj patologiji jednog naroda o kojoj bi se dalo nadugačko i naširoko raspravljati. Ja sada stvarno nemam vremena da skupljam podatke i iznosim činjenice. Možda nekom drugom prilikom.
A i mislio sam da je ta netrpeljivost(mržnja) opšte poznata stvar. A ako si stvarno iskren u svojoj tvrdnji da ne znaš o čemu se radi onda ipak vidim da možda postoje ljudi koji nisu toga svjesni.

Slična stvar je i sa odnosom nekih Srba iz Srbije prema Srbima na KiM. Takođe sam ovde, na forumu, mogao da pročitam svakakve gadosti o Srbima "južno od Južne Srbije".
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2532796#p2532796]Laerem napisao:[/url]Srbin najvise mrzi sebe.
Evo, opet ću citirati Laerema.
Vidiš Vela, čak su i braća Hrvati skapirali kako stvari stoje kod nas. ;)
Korisnikov avatar
By Vel boy
:roll: eto, tu je i denijev kabare unoshenja u lice, ako ti je to cilj bio shorty, postigao si ga....

back ONoff, ne znam. kad sam bio u Beogradu, nikada me niko nije krivo tretirao shto sam lijevodrinski Srbin, dok po percepcijama da bih mogao biti "peder" vec jesu, najmanje jednom. no, i to je opet bar neshto manje bilo nego shto sam homofobichno bio tretiran u BiH (bilo od kog naroda) ......

ono shto jesam uochio od odredjenih i na ovom forumu, medjutim, jeste da vole stereotipe. nekima kao da u glavu josh uvek ne moze da udje da ima lijevodrinskih Srba koji su sushta suprotnost (kojih sam primjer) lijevodrinskoj vecinskoj drushtveno-politichkoj diskriminatornoj i shovinistichkoj matrici.
gde si i shta si ti, Dr_Shortbus u svemu tome, ja ne znam.

u vezi "mrznje prema kosovskim Srbima", pa ja ne vidim da na ovom forumu toga ima. ono shto je npr. antibiotic u temi o Kosovu rekao, zasluzuje da ga se upita (k'o shta sam ga upitao) da pojasni shta je hteo reci, a ne trchati u predpostavke da antibiotic ili ko vec mrzi Srbe juzno od juzne Srbije......
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ne znam koga Srbi mrze. Lično, ne poznajem ni jednog Albanca, ali znam Rome i Gorance. Sa nekima radim, kod nekih kupujem i uopšte mi nije bitno šta su po nacionalnosti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!