Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ne znam, samo znam da sam pre jedno mesečak dana video tog nesrećnika Miljana kako na fejsbuku opet ostavlja statuse tipa : '' Ima li ovde neki dobar pravnik da mi pomogne da stanem na put osionim poslodavcima ? ''
Crkao sam od smeha, naročito što tu cvećku znam lično, jebasmo se pre 2 , 3 godine jedno leto i skenirao sam mu profil ličnosti. :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
A ti jesi li naplatio?

Pitam, jer me zanima da li su te presude išta više od mrtvog slova na papiru?
Ja sam sad u postupku prinudne naplate, dakle nisam.
A i to je cirkus za sebe, jer po novom propisu, ako se izvršni dužnik krije ( kao što radi ), nije sud, već si ti dužan da podneseš SUP-u zahtev za proveru dužnikovog mesta boravka.
Sud je postupio po mom predlogu za prinudno izvršenje nad celokupnom imovinom dužnika i utvrdio da dužnika nema na naznačenoj adresi. Onda je sud mene zadužio da podnesem SUP-u zahtev za izdavanje potvrde o prebivalištu dužnika. I to će tako sad da se voza. No, imam 10 godina rok da uteram dug, pa ko preživi, pričaće.
Korisnikov avatar
By *deni*
Molim vas, meni moja dosuđena naknada treba da kod estetskog plastičara uklonim ožiljak iznad desne obrve, a ono resto ću da spucam na hijaluronske filere, da ublažim duševnu bol. :gotika:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Aj, srećno, da naplatiš dok te ne stigne neka inflacija. :lol:

A da li je platio sudske troškove? Može li se to proveriti? Da li je bar neku posledicu imao?
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je zaista fenomenalno što je Denika sam sebe zastupao i nije ga mrzelo da to istera :)

Deni, nisam upućena da li je to neophodno za samozastupanje, pa me i zanima - je l si ti položio i pravosudni ispit?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma kakvi, uvek možeš da se zastupaš sam/a, osim u krivici gde moraš po sili zakona imati zastupnika/branioca obavezno, pa ti ga čak i sud dodeli, ako nisi u situaciju sam/a da ga angažuješ.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605220#p2605220]Galadriel napisao:[/url]A da li je platio sudske troškove? Može li se to proveriti? Da li je bar neku posledicu imao?
Mislim da ni advokata svoga nije platio, tako da on ima baš ozbiljne dugove iz ovog postupka.
:yes:
Ali, za 10 godina će se sigurno zaposliti, nešto naslediti.. Pa kad mu se sedne administrativnom zabranom na platu, moći će samo da cikne - ' Joj ' i ništa više. Za sada može da se krije i izbegava pozive na izjašnjavanje o imovini. :butchfemme:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Uh, heavy. :zvezdice:

Verujem da ćeš biti uporan do kraja. :up:
Korisnikov avatar
By blenta
komentari su.... neoveikavano zadovoljavajuci
cestitke deni
sve u hijaluron spucas u inat dusmanima :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!